En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hazir reklam arasina girmisken yaptiklarimi yaziyim
  • yataklari topladim yatak odasini sildim
  • bulasigi yikadim mutfagi supurdum
  • duvarlarini kapisini bi guzel sildim
  • banyoya gectim wc lavaboyu guzelce ovdum kapisini sildim
  • salonu supurdum toz aldim
kuzular kapilari deterjanli su yaptim icine de azicik cilit bang sktim onla sildim piril piril oldu valla

Yaaa köpürte köpürte yıkayacaksın canım banyo temizlek istedi
kızlarrr allahtan bız juri degiliz heeee intihara suruklerız yarısmacıyııı

Asıl bizi yapmaları lazım topiğimizin adına yakışır yanlız budaki uyelerden çıkarsa yarışmacı ozaman iş kötü

bu uzun sarı saçlı karı salak mı..makinenın ustunde pervane yokki üstten de su gelıyor diyor......

bir de bu yarısma hıc gercekci gelmedi bana ...yani rol yapıyorlar sankim

teşekür ederim canım,porçöz işe yaramadı

bu uzun sarı saçlı karı salak mı..makinenın ustunde pervane yokki üstten de su gelıyor diyor......

bir de bu yarısma hıc gercekci gelmedi bana ...yani rol yapıyorlar sankim

rol yapıyorlar bencede,benim makinanı üstünde küçük pervane var

kizlaaaar
ben evi isi yapmaktan nefreeet ediyorum yaaasevmiyorum iste.evisi icin verilen emege harcanan zamana aciyorum benhayat oylesine kisaki ev isi ile gecirilmeyecek kadarda degerliama iste yapmak zorundayiz ya ben universiteye kadar annecigimden ne ogrendiysem ogrendim ona yardimda ederdim.sonra universiteye gittim sonra calisma hayati falan hiiiic is yapmadim ben.ne zamanki evlendim evim oldu calismayi biraktim evkadini formasini giydimilk yillar kose bucak yerler,kapilar,duvarlar ne var ne yok sildim supurdum ama yillar gectikce SIKILDIM ben bu evcilik ev isi yapma oyunundan simdi icimden kalkip temizlik falan yapmak gelmiyor yaaa..bide duznliyimdir,duzen deliyisiyimdirki sormayin gitsin hep piril piril tertemiz bir evim olsunda istiyorum ayni zamanda.yapincada deli gibi yapiyorum ama bu aralar kicimi kaldirip hic bisey yapmiyorumoysa evin bastan sona temizlenmesi gerekiyor.karar verdim birgun bir kkizim olursa ona ben kucuklukten falan ogretmeyecegim bu kadar temizlik delisi olmasini.bize ogrettilerde neoldu hayatimiz temizlikyapmakla geciyor ..yazik yaaaabu arada en favori ev isim utudur buyuk bir keyifle temizlik bezleride dahil evde kumas adina ne varsa itina ile utulenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…