- 8 Aralık 2011
- 45.846
- 167.386
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #10.781
Canım seni buda görme çok güzelkizlaaaar
ben evi isi yapmaktan nefreeet ediyorum yaaasevmiyorum iste.evisi icin verilen emege harcanan zamana aciyorum ben hayat oylesine kisaki ev isi ile gecirilmeyecek kadarda degerli ama iste yapmak zorundayiz ya ben universiteye kadar annecigimden ne ogrendiysem ogrendim ona yardimda ederdim.sonra universiteye gittim sonra calisma hayati falan hiiiic is yapmadim ben.ne zamanki evlendim evim oldu calismayi biraktim evkadini formasini giydim ilk yillar kose bucak yerler,kapilar,duvarlar ne var ne yok sildim supurdum ama yillar gectikce SIKILDIM ben bu evcilik ev isi yapma oyunundan simdi icimden kalkip temizlik falan yapmak gelmiyor yaaa..bide duznliyimdir,duzen deliyisiyimdirki sormayin gitsin hep piril piril tertemiz bir evim olsunda istiyorum ayni zamanda. yapincada deli gibi yapiyorum ama bu aralar kicimi kaldirip hic bisey yapmiyorum oysa evin bastan sona temizlenmesi gerekiyor. karar verdim birgun bir kkizim olursa ona ben kucuklukten falan ogretmeyecegim bu kadar temizlik delisi olmasini.bize ogrettilerde neoldu hayatimiz temizlikyapmakla geciyor ..yazik yaaaa bu arada en favori ev isim utudur buyuk bir keyifle temizlik bezleride dahil evde kumas adina ne varsa itina ile utulenir
hosgeldin canim seni burda gormek ne guzelkizlaaaar
ben evi isi yapmaktan nefreeet ediyorum yaaasevmiyorum iste.evisi icin verilen emege harcanan zamana aciyorum ben hayat oylesine kisaki ev isi ile gecirilmeyecek kadarda degerli ama iste yapmak zorundayiz ya ben universiteye kadar annecigimden ne ogrendiysem ogrendim ona yardimda ederdim.sonra universiteye gittim sonra calisma hayati falan hiiiic is yapmadim ben.ne zamanki evlendim evim oldu calismayi biraktim evkadini formasini giydim ilk yillar kose bucak yerler,kapilar,duvarlar ne var ne yok sildim supurdum ama yillar gectikce SIKILDIM ben bu evcilik ev isi yapma oyunundan simdi icimden kalkip temizlik falan yapmak gelmiyor yaaa..bide duznliyimdir,duzen deliyisiyimdirki sormayin gitsin hep piril piril tertemiz bir evim olsunda istiyorum ayni zamanda. yapincada deli gibi yapiyorum ama bu aralar kicimi kaldirip hic bisey yapmiyorum oysa evin bastan sona temizlenmesi gerekiyor. karar verdim birgun bir kkizim olursa ona ben kucuklukten falan ogretmeyecegim bu kadar temizlik delisi olmasini.bize ogrettilerde neoldu hayatimiz temizlikyapmakla geciyor ..yazik yaaaa bu arada en favori ev isim utudur buyuk bir keyifle temizlik bezleride dahil evde kumas adina ne varsa itina ile utulenir
hatunlar oktay usta basladi ben aciktim ya bi bakiyim dolaba
sagol hemsomCanım seni buda görme çok güzel
hosgeldin canim seni burda gormek ne guzel
ben bu topikte anladim ki ev isini(yemek sil supur) sevmeyenler utuyu cok seviyor sen de onlardansin sanirim
Temizlik bitti şimdi sıra yemekte hıııı
hehe pc basindan bu turlu ayirilip da is yapamadigim gunlerde actim ben de kuzu bu topigisagol hemsomsenide gormek guzel
hosbulduk sekerimaynen seni gordugumede sevindim ne guzel bir topik acmissin baktim yoksa ben acacaktim evisleri ile basim dertte utu yapmak belkide cok baglayici olmadigi icinmi bilmem utu yaparken en sevdigim filmleride izleyebiliyorum belkide ondan
sagol hemsomsenide gormek guzel
hosbulduk sekerimaynen seni gordugumede sevindim ne guzel bir topik acmissin baktim yoksa ben acacaktim evisleri ile basim dertte utu yapmak belkide cok baglayici olmadigi icinmi bilmem utu yaparken en sevdigim filmleride izleyebiliyorum belkide ondan
En sevdiğim ev işi
ÜTÜÜÜ
sende miankete bakinca sizde bi gariplik varmis gibime gelii
Aziiii sen şu anketi değiştirip en sevdiğim işler diye yasana :26:
pek oy alacagini sanmiyorum tanemimhem yazik ya 700 kusur kisi oy kullanmis silinmesin
he valla gezmeye enercim hep var 7/24 gezebilirimsenin gezmege olan enercin tukenmez estosum
aynen bi de sabunlugu kirdi sakar
kızlarrr allahtan bız juri degiliz heeeeintihara suruklerız yarısmacıyııı
ne pervanesi ayol bu ben kaçırdım herhalhadi ya hiç görmedim benımkınde yok galiba,sanırsam.......[/B]
kizlaaaar
Program bitti mi şükür...
Döndünüz mü
Ütüyü sevenlere imreniyorum valla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?