En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

wc deki sari lekeleri camasirsuyu cikarmiyormu:26:ben hep dokuyorum camasir suyunu sari falan kalmiyor.birde ben onun icin kola dojkmenin ise yaradigini duymustum onu bir arastir olmazsakolay gelsin..

günaydın kk güzel,hamaratve benim gibi tembel hatunları
bende 7,30da kalktım, kızımı bi güzel süsledim okula götürdüm fotoğraf çekimleri varmış heerkes pek süslüydü,
sonra küçük kızımla kahvaltı yaptık,yatakları topladım ve
pcden fatura yatırmaya çalıştım 1saattir ve olmadı..
şimdi burdayım 12.00de kızı almaya gitcem, iş çokta nerden başlasam
ev süpürülcek,silincek
mutfak dolabı,ocak temizlencek
bulaşıklar makinaya dizilcek,
çamasırlar asılcak
balkon yıkancak
toz alıncak
wc yıkancak
çöpler atılcak

günaydın herkeseeee

bugün çok işim yok...bulasıklar bitmişti onları cıkarcam makineden.sonra kirlileri yerleştircemmm..

evi toplicam....yemek yapcammm...bugün erken geliyo kociş...bi saatte bitirmeliyimmm

hani nerde ne yarismasiayyy yarisa yarisa neolacak bu halimiz yemegi yarismayla yapiyoruz,evi yarismayla supuruyoz ,utu desen yarismaylabundadami yaptigimiz temizligi fotograflayip anlatacagiz

hahaha yok bacim simdi bu konustugumuz samanyolunda evim evim temiz evim diye bi yarisma
ama topigimizde de yarisma var o ayri

Son düzenleme:
senin sayende baktim topige patlamis gitmis haberim yok

evet 1-2 gundur patlama yasandı.millet rahatlıyor....kk nın rahatlama topiği

hani nerde ne yarismasiayyy yarisa yarisa neolacak bu halimiz yemegi yarismayla yapiyoruz,evi yarismayla supuruyoz ,utu desen yarismaylabundadami yaptigimiz temizligi fotograflayip anlatacagiz

samanyolunu aç cnm orayı izliyoruz....

evet gelelim dedikoduya ev hakikaten cok pis bu hatun nasil temizlicek simdi

valla ne bilim bakcaz.........pek de temzılık askıyla yanıyormus gıbı bir hali yok

hah hazir reklam arasi vermisken yaptiklarimi yazam
  • bulasiklar yikandi
  • yataklar toplandi
  • banyonun fayanslari ovuldu wc lavabo icli disli ovuldu yikandi
  • koridorun tavani duvarlari silindi
  • supurge acildi
  • toz alindi
  • nevresimler degisildi kirliler yikandi
halilarim kaldi bi de utu bunlar yarina kalsin
bi tek yemek yapicam

ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…