En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
arkadaşlar merhaba ben mutfak dolaplarımı silicektim bu topiği gördüm çok hoş.sizler ne önerirsiniz bu konuda deterjan yada püf noktası konusunda bilgisi olan varsa fikirlerini beklerim...

reklam çıktı kızlar bu arada bende bugün yaptıklarımı yazıyım
evi bi güzel topladım ,
süpürdüm
bulaşık makinasını boşattım , kirlileri dizdim
çamaşırları katladım yerleştrdm , nevresimleri makinaya attım astım
ütü yaptım
banyoyu domestosla sildim lavabosunu ovdum wc yi yıkadım
yemegimi, çorbamı ,salatamı yaptım
bugünlük bu kadar

merhaba kızlarr nasılsınızzz??
yatak odasını toparladım
kuruyan camasırlar toplandı katlandı yerlestı
bulasık makınesı bosaltıldı kırlıler koyuldu
ortalık toplandı
yemek yapmıcam aksama kociş nöbetçii
bugunluk benden bu kadarrrrr

iyiyim teşekkür ederim canım , sen nasılsın?

hayırlısı olsun azim,sağlık yerinde olsıun da bebişte olur inş
bende iyiyim cnm çok şükür kayınvalideyi yolladım tek kaldım
arkadaşlar merhaba ben mutfak dolaplarımı silicektim bu topiği gördüm çok hoş.sizler ne önerirsiniz bu konuda deterjan yada püf noktası konusunda bilgisi olan varsa fikirlerini beklerim...

mrb cnm hoşgeldin aramıza ben yağ çöz ve aspirinle siliyorum mikrofiber bezle siliyorum tertemiz oluyo tavsiye ederim

herkes yaptığı işlerimi yazıyor .ozaman bende sabah yatakları düzelttim ortalık topladım bol sularla şakır şakır cif ve domestos ile banyo ve tuvalet ovuldu yıkandı.hıım ev havalandırıldı makineye çamaşırlar kondu.yıkandı daha asamadım:) çocuklar okuldan alındı.yemekleri yedirildi.vay be ne koşuşturmaca robot gibi hissettim bir an kendimi birde evde ev hanımları yan gelip yatıyor gibi geliyor eşlerimize göre peh...şimdide dolaplarımı silcem

bu arada cuma günü misafirim gelecek ve ben tüm işi yarına bırakıyorum nedense

bir de ne yemek yapcam derdi var....offff
canim bu aksamdan bi seyler hazirlayip atsan dolaba:26:
ellerine saglik askitom

ellerine saglik canimkocisin evde olmamasinin tek iyi yani yemek yapmamak galiba

bende iyiyim cnm çok şükür kayınvalideyi yolladım tek kaldım

mrb cnm hoşgeldin aramıza ben yağ çöz ve aspirinle siliyorum mikrofiber bezle siliyorum tertemiz oluyo tavsiye ederim

tşk ederim aşk. aspirini daha önce tavsiye etmişlerdi daha denemedim.A101 de varsa alayım.bende mikrofiber ile siliyorum şuan elimde silit bang ve cif power var onlarda fena sayılmaz.ocağımın sztündeki dolap biraz fazla yağlanmış bir kaç kez silsem iyi olur sanırım:)

ellerine saglik canimkac cocugun var:26:

önceden hazırlanacak bi şey yok ki kuzum....

çorba-et sote-pilav yap dedi eşim....

salata yapsam...yanına bi kaç meze yapsam....tatlı börek tarzı ne yapsam?

ilk misafirim bu aradaa

ayyyyyyy kıyamam 27 günlük mü evlisin sen

bence et sote basit kalır ya...yani ben hıc et sote yapmadım misafirlere....ama nasıl yaptıgına baglı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…