En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bat beklenen adet tarihi demek
Sat sonuncu adet tarihi

Bat; Beklenen adet tarihi oluyor canım...

Kız ben onu ile başta gerçek deprem algılamıştım da sonradan jeton düştü....

cızlar bende bebek istıyorum da daha istedıgım kıloya gelemedim ama benim en son ki adet tarihim 2-7 şubat yani çalısmalara ne zaman baslamak lazım

kızlar ne yumurtlayıp duruyonuz bakem siz bebiş çalışmalarınamı başladınız seneye kadar bekleseydnz beraber başlardık

bende bebiş istiyom yaa ne zaman çalısmalara baslasak iyi olursizden izin alıyorum siz ne zaman yapın dersenız o zaman

duzenli regl olan biri icin yumurtlama bir sonraki reglden 14 gun oncesinde gerceklesir..genelde ilkregl gununden itibaren 10 gun tehlikesizdir sonraki 10 gun icinde yumurtlama olur ki buda genelde 12.13.14.15.16 gunlerden birinde olur..ondan sonraki 10 ise yine yeni regle kadar tehlikesiz donemdirbenim hayatim bunlari hesaplamakla geciyor..en kesin yumurtlama ise eczaneden alinacak fiyati birazda tuzlu olan yumurtlama testi ile ogrenilir

kızlar ne yumurtlayıp duruyonuz bakem siz bebiş çalışmalarınamı başladınız seneye kadar bekleseydnz beraber başlardık

aşkitom sen basla bızle kız dogurdum dıyene kadar 1 yıl gecer zaten

lisabella tşk ederim cnm o zaman ben hala yumurtluyorum......aslına bakarsanız bebeiş istiyorum ama hadı hemen olursa dıye cesaret edemıyorum biraz daha kilo vermem lazım...o halde bundan sonraki adetimi göz önune alarak martın sonlarına doğru çalısmalara baslarız

Uyandım da tekrar uyudum ya uykum vardı napam
Bat 2 mart
Yumurtlamami hesaplasanakedilerle bir doguracam galiba
bu aydan geçti cicim
bu bat mat ne iş ya ......bana da anlatın......
bat=beklenen adet tarihi
sat=son adet tarihi
dipnot:bdt=beklenen doğum tarihi
bende bebiş istiyom yaa ne zaman çalısmalara baslasak iyi olursizden izin alıyorum siz ne zaman yapın dersenız o zaman
hemen başla hala burda mısın annem
cızlar bende bebek istıyorum da daha istedıgım kıloya gelemedim ama benim en son ki adet tarihim 2-7 şubat yani çalısmalara ne zaman baslamak lazım
bu ay olmaz canım sen bidahaki ay temizlenince süyle bana ben sana tam adres veririm
Canım onu estosa sor o iyi biliyor bu işleri
Ya da google da arat yumurtlama tarihi diye orda çıkıyor
hehe biliyos işte accık ucundan
hımmm yumurtlamısım da haberim yok

kızlar cildine argan yağı kullanan var mı ???:26:

cnm bak sinem kobal cildine degılde sacına kullanıyormus.....

Yıllardır hep uzun ve bakımlı duran saçlarının sırrını herkes çok merak ediyor. Bakım yapıyor musun ve hangi ürünleri kullanıyorsun?

Aktarlardaki yılan badem yağı karışımını mutlaka öneririm. Son keşfim ise keratin bakımı, saçı inanılmaz toparliyor ve hacim veriyor. Genelde bakımlar saçı ağırlaştırır o yüzden saçınızın hem hacimi kaybolmasın hem de toparlansin istiyorsanız mutlaka keratin kullanın. Günlük hayatta Saç uçlarina argan yaği o yoksa kokusunu sevdiğiniz herhangi bir yağı sürüp kuruluğunu alabilirsiniz

benim kizkardesim istemisti benden bende fastan getirdim ona orjinal dogal argan yagiydi kullandi yuzune ve yuzunde bayise yaradi ozellikle yuzundeki gunes lekelerinde cok iyi sonuc aldi

bi tanıdık senin gibi fastan getirdiğini,cilde çok iyi geldiğini söyledi , alıyım o zaman ben şu yağı

evet cornellam kokusu çok feci ya ama cildime sürdüm piskolojik mi gerçek mi bilemiyorum ama şöyle bi parladım valla...tek kullanımda anlaşılmaz gerçi saçlarada mı iyiymiiiş iyi madem oldu bu iş:13:

aaaa

olamaaaaazzzzz, yanlış hesaplamışım o zaman ben

aaaa

olamaaaaazzzzz, yanlış hesaplamışım o zaman ben

eklemeyi unutmusum 16 dan sonra 17.18 gunde dahil oluyor..belki bu sekilde dogrusundur :26:korkma hemen..spermin 48-72 saat canli kaldigi dusunulurse hergun iliski gerekmiyorda onemli olan yumurta catladiginda onunla eslesecek spermin olmasi..birde yumurtlama hesaplayicilar var ondan hesaplat bakalim.sen tarihleri yaziyorsun o hesapliyor.otomotik yumurtlama hesaplayici yaz

kızlar merhaba:)
sizden uzak kaldım iki üç hafta evimi b.k götürüo bana çok iyi geliodunuz:)) ben bittim evim varya çöp ev gibi dünden beri başladım bişeyler yapmaya
eşimle 10 gün pis olma özgürlüğümüzü kullandık sonuç=çöp ev
şimdi evimi hafta sonu bal dök yala yapmam lazım:) tabi kendimide:)

ee lisabella bacı.... sen neler yapıyon? evli misin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…