En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
şimdi bu rejimdeki hatuna oldumu
sarmalar kalem gibi

ya ben menu tavsiyesi isteyen arkadaşa şeettirmiştim... sorma canım bende fena oldum resimleri ekleyince benimde 4 kilo fazlam vardı resimleri ekledikten sonra 7 kilo fazlam oldu artık

bende sonuncuda karar kıldım canım:13::13: küsme qı , merak ettik etmez olurmuyuğ hiç,akşama kadar gelmesen soracaktık aslında

bu hanımın sayfasını sık sık takip ederim.. Bu tarifte aklımda kalmış..

Rica ederim adaşımmmm....

cahide jibek benim vazgeçilmezim canım,bende sık sık takip ederim...bi kaç siteden tarif denedim tutmayanlar çok oldu ama cahide ablanın tarifleri her zaman tam kıvamında olur, tavsiye ederim herkese

kuzular hala burdamisiniz
ben de yemek yaptim baya bi kisnis vardi onlari ayikladim yikadim suzulmeye biraktim cikan bulasiklari yikadim kizi yedirdim
siz ne yaptiniz
bu arada libyana bebem hosgeldin
tanem hala ugramadi mi:26:

Son düzenleme:
aziiiiiiii tavan mı silcen

kolay gele bacım

estoş senın bu fındık olayı ne kuzum kıra kıra bitiremediniz

kolay gelsinn

cnm bunlar böyleler ben hariç......ben azcık uyuşugum

bildiğin fındık cnm kırıp kavurup bırakıyorum
sonra da afiyetle mideye indiregandi yapıyos

ama aziye sor yazın kırdığı fındıkları anlatsın sana

yaa geçmişi de okuyamadım çok yazmışsınız ben yokkkene

estoooşşş napıyon qı

ne yapayım bebişşim yaa daha yeni geldim de eve bi bakayım dedim size

okula gitmiştim bugün oğlumun okuma yarışması vardı yanında olayım dedim
gerçi derse girmedim ama öğle arasında yanında olmak istedim yemeğini okulda yedirdim

eeee sen nöörüyon

Son düzenleme:

tşk ederim rabişşşşşş bende varmış bu tarif yalnız yumurta akını hıc koymamıstım onu da yapayım bundan sonra

iyi yapmışın canım. bende işlerimin çoğunu bitirdim,yemeğimi yaptım kızlar napıyor bi bakam dedim...

Öyle diyorsan tamam kuzu...
Evet bende çoğu tarifini denedim güzel oluyor... Hamarat hanım Cahide abla gerçekten...

Paylaştığı yazılarda çok hoş...

kuzular hala burdamisiniz
ben de yemek yaptim baya bi kisnis vardi onlari ayikladim yikadim suzulmeye biraktim cikan bulasiklari yikadim kizi yedirdim
siz ne yaptiniz
bu arada libyana bebem hosgeldin
tanem hala ugramadi mi:26:

Hoşbulduk Züleyha'mmm ... Nasılsın?
Hayır canım tanem'i hiç görmedim... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…