En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ellerine saglik canim
benim balkonlar acik oldugu icin ben pek ugrasmiyorum kisin
Bugün hava güzeldi azim o yuzden fosur fosur yıkadım çamaşırları serdim

askitoma 3 ay gidiyosa normalde 6 ay gider demektir corni

Ayy azerinim yine güldürdn beni Dogru walla ne diyim ben biraz bol keseden gidiyorum bi damla yetiyo zaten

merahaba kızlar

-yataklları topladım
-balkonları yıkadım
-kapı önünü sildim
-wc yıkadım
-mutfağı ve oturma odasını süpürdüm
-yollukları astım havanlandırdım ,serdim
-bulaşıkları yıkadım,yerleştirdim
-tezgahı çamaşır suyu ile ovdum
-fırının içini dışını temizledim,diş fırçası ile kenardaki tozları çıkardım,parlattım
-oğlumun dolabını düzelttim(kıyafet seçerken dolaptaki bütün kıyafetleri yerlere dökmüş yaramaz)
-yemek yapacam başka işim yok bugün,keyfim de yok zaten.kolay gelsin hepinize kızlar

Bugün hava güzeldi azim o yuzden fosur fosur yıkadım çamaşırları serdim

Ayy azerinim yine güldürdn beni Dogru walla ne diyim ben biraz bol keseden gidiyorum bi damla yetiyo zaten

aşkitom bunun fısfıs olanı da varmıs onu denedin mi? bir de bir damla yetıyor demişsin nasıl temızleyorsun hele bi anlat bakim hamarat hatunumuz

bi dahaki sefer de birinci olursan o jelden hediye ederiz artik askitom
Ayy dün kocişegösterdim bek birinci olmuşum azerinim bana çamaşır suyu hediye etti benim garibimde inandı sevindi gercek sandı çok güldüm ama bi daha ki sefere lütfen bu jelden istiyorum daha makbule geçer
aşkitom bunun fısfıs olanı da varmıs onu denedin mi? bir de bir damla yetıyor demişsin nasıl temızleyorsun hele bi anlat bakim hamarat hatunumuz

Ewet cnm fısfıslıdanda kullandım oda iyi ama bunun kadar değil yani ben memnun kalmadım bu jelden bi damla nemli mikrofiber bezime döküyorum ardından bütün gri eşylarımı siliyorum ve kurutuyorum tertemiz oluyo

o kadar camasir suyunu nereye koyucaz zeynep demedi mi

aa niye keyfin yok ki tatlim:26:

Selamunaleyküm kızlar.. Nasılsınız?

Dünün ve bu günün raporunu vereyim..
Dün pek iş yapmadım..
  • Salonumu güzelce topladım.
  • Mutfağımı toparladım
  • Yemek yaptım..
Bugün;
  • Salonumu toparladım.
  • Salonun tozunu aldım, süpürdüm.. Havalandırdım..
  • Mutfağı süpürdüm (akşamdan topluydu. Oruç olduğum için bulaşık yoktu..)
  • Yatak odasını toparladım havalandırdım..
  • Yemek dedim yok

kızlar benim beyaz eşyalarım gri .....biraz önce sildim ama içime sinmiyor yanı tertemiz olmuyor......şöyle söyleyım üzerinde leke kalıyor el lekesi gibi.....beyaz eşyaları gri renk de olan var mı?????**
benımkıler grı kuzummm ınox ben cıfın fısfıslısını aldım ama memnun kalmadımmmm ız bırakıo o askıtomun kullandıgının spreyı benımkı 2-3 kere kullandım aynen duruyoo nemlı bezle sılıp kuruluyorumm hıc ız kalmıyoo bıde cıfın aktıf kalkanı var nemlı beze ondan sıkıyorum sılıp duruluyorumm
rabyas nasilsin kuzum

anam siz boyle diyince iyicene sabirsizlandim

ıyımm kuzumm sen nasılsınnnn

aşkitom da begenmmeiş fısfısını...bir de bunu alayım bakayım.......öğrencin gelmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…