- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.501
Bugün hava güzeldi azim o yuzden fosur fosur yıkadım çamaşırları serdimellerine saglik canim
benim balkonlar acik oldugu icin ben pek ugrasmiyorum kisin
askitoma 3 ay gidiyosa normalde 6 ay gider demektir corni
bende iiyim canım bizimde bitti işlerimiz kızım yaptı tv izliyoruz bizde
Bugün hava güzeldi azim o yuzden fosur fosur yıkadım çamaşırları serdim
Ayy azerinim yine güldürdn beniDogru walla ne diyim ben biraz bol keseden gidiyorum bi damla yetiyo zaten
hehe boyle yazmamizin sebebi istahlanalim diye zaten
kiz bunlar ev isleri mi Allah seni ne etmesin
e o kadar cay icersen olacagi bu
Bugün hava güzeldi azim o yuzden fosur fosur yıkadım çamaşırları serdim
Ayy azerinim yine güldürdn beniDogru walla ne diyim ben biraz bol keseden gidiyorum bi damla yetiyo zaten
Ayy dün kocişegösterdim bek birinci olmuşum azerinim bana çamaşır suyu hediye etti benim garibimde inandı sevindi gercek sandı çok güldüm amabi dahaki sefer de birinci olursan o jelden hediye ederiz artik askitom
aşkitom bunun fısfıs olanı da varmıs onu denedin mi? bir de bir damla yetıyor demişsin nasıl temızleyorsun hele bi anlat bakim hamarat hatunumuz
hehe saka yapiyorum bebekimee napak bizim elimizden bu geliyo kınalı kuzum
Ayy dün kocişegösterdim bek birinci olmuşum azerinim bana çamaşır suyu hediye etti benim garibimde inandı sevindi gercek sandı çok güldüm amabi daha ki sefere lütfen bu jelden istiyorum daha makbule geçer
Ewet cnm fısfıslıdanda kullandım oda iyi ama bunun kadar değil yani ben memnun kalmadım bu jelden bi damla nemli mikrofiber bezime döküyorum ardından bütün gri eşylarımı siliyorum ve kurutuyorum tertemiz oluyo
aa niye keyfin yok ki tatlim:26:merahaba kızlar
-yataklları topladım
-balkonları yıkadım
-kapı önünü sildim
-wc yıkadım
-mutfağı ve oturma odasını süpürdüm
-yollukları astım havanlandırdım ,serdim
-bulaşıkları yıkadım,yerleştirdim
-tezgahı çamaşır suyu ile ovdum
-fırının içini dışını temizledim,diş fırçası ile kenardaki tozları çıkardım,parlattım
-oğlumun dolabını düzelttim(kıyafet seçerken dolaptaki bütün kıyafetleri yerlere dökmüş yaramaz)
-yemek yapacam başka işim yok bugün,keyfim de yok zaten.kolay gelsin hepinize kızlar
o kadar camasir suyunu nereye koyucaz zeynep demedi mi
Yok walla demedi çocugun işine geldi ne diycek
aa niye keyfin yok ki tatlim:26:
o kadar camasir suyu gelsin de ben koyacak yer bulurum dedi herhalde icinden
benımkıler grı kuzummm ınox ben cıfın fısfıslısını aldım ama memnun kalmadımmmm ız bırakıo o askıtomun kullandıgının spreyı benımkı 2-3 kere kullandım aynen duruyookızlar benim beyaz eşyalarım gri .....biraz önce sildim ama içime sinmiyor yanı tertemiz olmuyor......şöyle söyleyım üzerinde leke kalıyor el lekesi gibi.....beyaz eşyaları gri renk de olan var mı?????**
rabyas nasilsin kuzum
anam siz boyle diyince iyicene sabirsizlandim
benımkıler grı kuzummm ınox ben cıfın fısfıslısını aldım ama memnun kalmadımmmm ız bırakıo o askıtomun kullandıgının spreyı benımkı 2-3 kere kullandım aynen duruyoonemlı bezle sılıp kuruluyorumm hıc ız kalmıyoo bıde cıfın aktıf kalkanı var nemlı beze ondan sıkıyorum sılıp duruluyorumm
ıyımm kuzumm sen nasılsınnnn
aşkitom da begenmmeiş fısfısını...bir de bunu alayım bakayım.......öğrencin gelmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?