En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
dün yapmam gereken mutfağın toplanması
ve çamaşrıların katlanması kaldı malesef
bugün yaptım
sabah 6 da kalktım ilk saatim boştu
ortalığı topladım çamaşırları katladım yerleştirdim
banyoları yıkadım
evi süpürdüm
evi havalandırdım ve işe gittim
demin evi sildim
toz aldım
hala mutfak darmaduman duruyor ses yapamıyorum eşim ve oğlum uyuyor amerikan mutfak olduğu için ses olur yapamıyorum
birazdan yemek yapacağım o arada toplayacağım valla
Pek gorusemiyoruz tanemim özledim seni

Anlaşılan birinciliği kimseye kaptirmak niyetin yok bacim

Efferin bunları kaydettim
eee sorumluluğum var benim birinci olmuşum salamam kendimi hediye de varrr
bacilar ben hala regl olmadim:26:ama belirtileri var yani bacagim kasiklarim falan agriyor :26:ama kizima hamileyken de boyle olmustu o dusunduruyo beni:26:
10 marta kadar beklicem
inşallah hayırlısı olur canım
ben adet günü öğrendim hamileliği ki adet öncesi lekelenmem olur oldu yani belirtim yoktu baktım oğluşum gelmiş
normalde olmaz ama regl oncesi bacagimin biri sizlar cogu zaman:26:
benim de iki ayağım sızlar kistle ilgili değildir bu vücutta oluşan gerilimlerden dolayıdır ama yine de dr gidebilirsin
kızlar benim beyaz eşyalarım gri .....biraz önce sildim ama içime sinmiyor yanı tertemiz olmuyor......şöyle söyleyım üzerinde leke kalıyor el lekesi gibi.....beyaz eşyaları gri renk de olan var mı?????**
beni eşyalarım gri canım ıslak bezle sildikten sonra kurutman gerek yoksa işe yaramıyor tezgahım da siyah ocağım da sildikten sonra kurutmam gerek yok bez izleri oluyor buğulu gibi oluyor kirli gibi
merhaba merhaba canlar nasılsınız

ev işleriniz bittimi kahveler içildimi azerin nasılsın canım
nasılsın ablaaaaa valla okulda çay kahve içmekten midem bulandı artık
yahu kadin nasil temizliyor icimin yaglari eridi valla
samanyolundaki değil mi ben tekrarını izliyorum bazen
Cnm benim esyalarımda gri inox yani cifin jelini kullanıyorum ben pırıl pırıl yapıyo ve parlatıyo tavsiye ederim biraz pahalı ama bana 3 ay gidiyo sende dene bi istersen Eki Görüntüle 649451 işte bu cnm

ben de alayım ondan bulunsun bize bir sprey verdiler o süper yapıyor ama sürekli kullanılmazmış ben sürekli kullanacağım bişey lazım bun alayım ekliyim listeme

Son düzenleme:
Kızlar şu fısfıs dediğiniz şey nasıl bişey..?:26: Ben bunu aldım çok memnun kaldım..

Eki Görüntüle 649601

rabiş; cnm gri eşyalar için bi fısfıs varmıs da ondan bahsedıyorduk.......

loveli: ya kuruluyorum ama yıne dalga dalga sankim.....kağıt havlularla kurularsam iyi oluyor.......

rabiş; cnm gri eşyalar için bi fısfıs varmıs da ondan bahsedıyorduk.......

loveli: ya kuruluyorum ama yıne dalga dalga sankim.....kağıt havlularla kurularsam iyi oluyor.......

hııııııım ben şu kurulama bezleri varya bulaşıkları kurutmak için onu kullanıyorum
o yüzden sevmiyorum griyi siyahı mutfakta en güzeli beyaz hem temiz hem de leke göstermiyor

kalkıp yemeği yapayım pırasam bekler beniiiii

Selam kızlar...ahhh bu kontürsüzlüğün gözü kör olsun özledm sizi...dün ve bugünkü raporumu vereyim kaçayım.pazartesini zaten yazmıştm...

Salı günü:
eşim evdeydi ama yinede işleri yaptm.
Renklileri astım
balkonumu yıkadım.
Yemek yaptım
kompostu pişirdm
bulaşıkları makineye attım
akşama doğru mutfağı komple sildim
kapısına kadar tozunu aldım
tvnin tozunu aldm
oğlum sağolsun babasının telefonunu sürahinin içine attı bi güzel yıkadı
koltukta ıslandı yerlerde onları bi daha baştan sildm
telefon telefoncuya gitti geldi
yatmadan wcnin ve banyonun lavabolarını cifledm eşim traş olmuştu hemen kirlenmişler
oğluma muhallebi yaptım yedirdm yattık sonra tvdede bişey yoktu zaten.....

Bugünde;
evi komple süpürdüm
bulaşıklarım yıkanmıştı onları yerlerine yerleştirdm
paspasları çırptım
oğlumu doyurdum
tekrar bi posta kotlar vardı onları yıkandı astım
ütü yaptm bi posta
akşama kuruyanları toplarım
pek bi işim kalmadı
yarında alışverişe gidicem odanın tülünü vaktm olunca yıkarım
petekten hep toz olmuş
yarın ola hayır ola..
Bek ufaklıktan detaylı yazamıyorm yazrışmada gözüm yok
yaptıklarımı sizle paylaşmak iyi geliyo bana kuvvet veriyo..sizdende unuttuklarımı hatırlıyorm aa bak ben burayı unutuşum diye..:97:...

Neyse görüşmek üzere...

Loveli gene hamaratlığın tutmuş...birinci oldun valla sorumluluğun var örnek ol bize...

benm mutfağım komple beyaz o konuda yardım edemicem ama sanırım onlara özel fısfıslar var gümüş renkli mobilyalar için..deterjan alırken görmüştüm.cifinde var evet...kullanmadım ama bilmiyorm iyi kurulamak gerek sanırım...

Samanyolunu bugün izledm kadın çok iyi temizlik yaptı beğendm valla mis gibi oldu sadece banyoya girdimi orayı kaçırdm ama mutfak süperdi..
Pazartesi yarışan tombul kaadın halı şampuanını komple halıya döktü sulandırıp sileceğinekoptum yaaahepten mahvetti halıyıda mutfağıda.

Geçen demiştim yaa kızlar rezervuar bloğu aldım domestosun diye şifonu çekince klozet masmavi oluyoo bilmeye biri gelse nolmuş bu suya der iyi bişeymi bilemedm....

Geçen demiştim yaa kızlar rezervuar bloğu aldım domestosun diye şifonu çekince klozet masmavi oluyoo bilmeye biri gelse nolmuş bu suya der iyi bişeymi bilemedm....

cnm bende brefinkını kullanıyorum suyun mavi olması güzel bence ben şu kenarlarına takılan kokulardan memnun değilim ya su çok az ulasıyor yan taraflara:26:

cnm bende brefinkını kullanıyorum suyun mavi olması güzel bence ben şu kenarlarına takılan kokulardan memnun değilim ya su çok az ulasıyor yan taraflara:26:

Kuzu ben de ondan kullanıyorum
Jeli bittikten sonra şu kiloyla satılan bulaşık deterjanı var ya ondan dokuyorum hem kokusu güzel hem de wc yi temizliyor

Aşk tarifini alalım...ben zayıflayamıcm bu gidişle....kilo aldım gene vermem lazm..kalçalar aldı başını gidiyooo yoksaama çok güzel duruyoo yaa....

Aşk tarifini alalım...ben zayıflayamıcm bu gidişle....kilo aldım gene vermem lazm..kalçalar aldı başını gidiyooo yoksaama çok güzel duruyoo yaa....
Boşver tatlım can bogazdan gelir ye afiyet olsun veririm birazdan tarifi

İyi akşamlar canım

Ohh icerim vallazati kocisle de kavga ettik

Kısss ne oldu yine ne yaptın herufune

Boşver tatlım can bogazdan gelir ye afiyet olsun veririm birazdan tarifi

Kısss ne oldu yine ne yaptın herufune

hic sorma askitom demin mutfak lavabosunun borusuna yine bi sey kacmis su gitmiyoben de dedim ki gel bak suna o da nefret eder oyle pis islerdenben de habire tikarim boruyu neyse bu basladi boruya vurmaya bi vurdu iki vurdu ucuncude lavabonun kenarindaki kucuk cop kovasi sen kay dus lavabonun icine tum pis sular ustune tabiben de kendimi tutamayip gulunce kizdi:18:kaldi orda tamir de etmediben de az biraz bakam dedim boru cikti yerinden her yer pis su olduneyse yarin tamir ederim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…