- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.521
dün yapmam gereken mutfağın toplanmasıselam kızlar önce dünün raporunu vereyim
yataklar toplandı
mutfak toplandı bulaşık makinesine bulaşık kondu konamayan yıkandı
makineye çamaşır atıldı serildi
toz alındı
tuvalet banyolar yıkandı
yemek yapıldı
sonra tekrar mutfak toplandı
bugün yaptıkları bulaşık makinesi boşaltıldı
çamaşrılar toplandı
odalar toplandı
yapılacaklar mutfak toplanacak
çamaşırlar katlanacak
eee sorumluluğum var benim birinci olmuşum salamam kendimi hediye de varrrPek gorusemiyoruz tanemim özledim seni
Anlaşılan birinciliği kimseye kaptirmak niyetin yok bacim
Efferin bunları kaydettim
inşallah hayırlısı olur canımbacilar ben hala regl olmadim:26:ama belirtileri var yani bacagim kasiklarim falan agriyor :26:ama kizima hamileyken de boyle olmustu o dusunduruyo beni:26:
10 marta kadar beklicem
benim de iki ayağım sızlar kistle ilgili değildir bu vücutta oluşan gerilimlerden dolayıdır ama yine de dr gidebilirsinnormalde olmaz ama regl oncesi bacagimin biri sizlar cogu zaman:26:
beni eşyalarım gri canım ıslak bezle sildikten sonra kurutman gerek yoksa işe yaramıyor tezgahım da siyah ocağım da sildikten sonra kurutmam gerek yok bez izleri oluyor buğulu gibi oluyor kirli gibikızlar benim beyaz eşyalarım gri .....biraz önce sildim ama içime sinmiyor yanı tertemiz olmuyor......şöyle söyleyım üzerinde leke kalıyor el lekesi gibi.....beyaz eşyaları gri renk de olan var mı?????**
nasılsın ablaaaaa valla okulda çay kahve içmekten midem bulandı artıkmerhaba merhaba canlar nasılsınız
ev işleriniz bittimi kahveler içildimi azerin nasılsın canım
samanyolundaki değil mi ben tekrarını izliyorum bazenyahu kadin nasil temizliyor icimin yaglari eridi valla
Cnm benim esyalarımda gri inox yani cifin jelini kullanıyorum ben pırıl pırıl yapıyo ve parlatıyo tavsiye ederim biraz pahalı ama bana 3 ay gidiyo sende dene bi istersen Eki Görüntüle 649451 işte bu cnm
Kızlar şu fısfıs dediğiniz şey nasıl bişey..?:26: Ben bunu aldım çok memnun kaldım..
Eki Görüntüle 649601
dün yapmam gereken mutfağın toplanması
ve çamaşrıların katlanması kaldı malesef
bugün yaptım
sabah 6 da kalktım ilk saatim boştu
ortalığı topladım çamaşırları katladım yerleştirdim
banyoları yıkadım
evi süpürdüm
evi havalandırdım ve işe gittim
demin evi sildim
toz aldım
hala mutfak darmaduman duruyor ses yapamıyorum eşim ve oğlum uyuyor amerikan mutfak olduğu için ses olur yapamıyorum
birazdan yemek yapacağım o arada toplayacağım valla
eee sorumluluğum var benim birinci olmuşum salamam kendimi hediye de varrr
inşallah hayırlısı olur canım
ben adet günü öğrendim hamileliği ki adet öncesi lekelenmem olur oldu yani belirtim yoktu baktım oğluşum gelmiş
benim de iki ayağım sızlar kistle ilgili değildir bu vücutta oluşan gerilimlerden dolayıdır ama yine de dr gidebilirsin
beni eşyalarım gri canım ıslak bezle sildikten sonra kurutman gerek yoksa işe yaramıyor tezgahım da siyah ocağım da sildikten sonra kurutmam gerek yok bez izleri oluyor buğulu gibi oluyor kirli gibi
nasılsın ablaaaaa valla okulda çay kahve içmekten midem bulandı artık
samanyolundaki değil mi ben tekrarını izliyorum bazen
ben de alayım ondan bulunsun bize bir sprey verdiler o süper yapıyor ama sürekli kullanılmazmış ben sürekli kullanacağım bişey lazım bun alayım ekliyim listeme
rabiş; cnm gri eşyalar için bi fısfıs varmıs da ondan bahsedıyorduk.......
loveli: ya kuruluyorum ama yıne dalga dalga sankim.....kağıt havlularla kurularsam iyi oluyor.......
Geçen demiştim yaa kızlar rezervuar bloğu aldım domestosun diye şifonu çekince klozet masmavi oluyoo bilmeye biri gelse nolmuş bu suya deriyi bişeymi bilemedm....
cnm bende brefinkını kullanıyorum suyun mavi olması güzel benceben şu kenarlarına takılan kokulardan memnun değilim ya su çok az ulasıyor yan taraflara:26:
Kuzu ben de ondan kullanıyorum
Jeli bittikten sonra şu kiloyla satılan bulaşık deterjanı var ya ondan dokuyorum hem kokusu güzel hem de wc yi temizliyor
İyiyim bebegim kociş spora gtti bende hemen size bakmaya geldim çaylarımızda geldi hadi buyrun
Eki Görüntüle 649959
İyi akşamlar canımEşime yemek yapmadm valla olanları yesin artık...
Merhamet başladı ben kaçarr,,,
iyi akşamlar azerin kızlar...
İyiyim bebegim kociş spora gtti bende hemen size bakmaya geldim çaylarımızda geldi hadi buyrun
Eki Görüntüle 649959
Aşkitom banada varmı
Boşver tatlım can bogazdan gelir ye afiyet olsun veririm birazdan tarifiAşk tarifini alalım...ben zayıflayamıcm bu gidişle....kilo aldım gene vermem lazm..kalçalar aldı başını gidiyooo yoksaama çok güzel duruyoo yaa ....
İyi akşamlar canım
Ohh icerim vallazati kocisle de kavga ettik
Boşver tatlım can bogazdan gelir ye afiyet olsun veririm birazdan tarifi
Kısss ne oldu yine ne yaptın herufune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?