- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.581
topigin ilk sayfasina dikkat hastalik yapiyor falan mi yazsak acaba
bu arada imzam nasil
niye gec kaliyorum kiz daha 10 marta kadar zaman varhem sen beni bilmiyon mu son gunleri bekliyorum hep yok ya oyle sahsahali bi sey yapmicam bu sefer basimdan salma olucak galiba kadrimizi kiymetimizi bilen mi var sanki
topigin ilk sayfasina dikkat hastalik yapiyor falan mi yazsak acaba
bu arada imzam nasil
niye gec kaliyorum kiz daha 10 marta kadar zaman varhem sen beni bilmiyon mu son gunleri bekliyorum hep yok ya oyle sahsahali bi sey yapmicam bu sefer basimdan salma olucak galiba kadrimizi kiymetimizi bilen mi var sanki
valla kuzum benimde hiç canım çekmiyo ama zoraki biraz az yiyoruz zaten, biz çocuk istiyoruz oyüzden herşeyimizin düzenli olması gerekiyormuş.
bide eşim yalnız yapamıyor kahvaltıyı.
tşkr ederim, sanada kolaylıkla canım
ben burdan öncede böleydim deli gibicanım bebek olunca düzelirmişim herkes öle diyo, sen regl olmadın demi azim ?
imzan çok güzel, kıza bayıldım deyiverde fazla kendini aşağı salandırmasın maazallah düşüverir
yalan annem ben cocuk oldu daha fena oldum
yok daha regl olmadim bu gun tast alicak heruf yarin sabah ilk cisle test edicem bahalum
azi;;10 mart mıymıs hımmdüşün o zaman az daha....baştan sallamamı sen yaparsın yıne güzel bir şeyler....nevrestenın patateslerı nasıl olmus ama
sardunya; kız ac bakım su olayı bebek düşününce nasıl düzenlı olmalı her şey:44::44::44: bende düşünüyom da ondan her şeyı merak edıyorum.......
bu arada benım regl olmam lazım hıc belırtım yok yahamilelık mumkun degıl zira hala korunuyorum:26:
yalan annem ben cocuk oldu daha fena oldum
yok daha regl olmadim bu gun tast alicak heruf yarin sabah ilk cisle test edicem bahalum
azi sen bu altta ki gacıyı biz sabah sabah bunalıma girek diye mi koydun yafrim
açayım kuzum, ya eşimin sperm sayısı düşük, artırmak için, doktor kahvaltısını ve diğer öğünlerini fazla olmamak şartıyla güzel yapmalı,
fındık ceviz geçi boynuzu, ve e vitamini tüketmeli dedi. oyüzden sabahın köründe uyanıp kahvaltı yapmaya elim mahkum birazda
kaç gün kaldıki regl'ne -3-4 gün içinde belirtiler başlar belkim, belkimde gebişsindir
hakikaten guzeldi begendim patatesleriazi;;10 mart mıymıs hımmdüşün o zaman az daha....baştan sallamamı sen yaparsın yıne güzel bir şeyler....nevrestenın patateslerı nasıl olmus ama
sardunya; kız ac bakım su olayı bebek düşününce nasıl düzenlı olmalı her şey:44::44::44: bende düşünüyom da ondan her şeyı merak edıyorum.......
bu arada benım regl olmam lazım hıc belırtım yok yahamilelık mumkun degıl zira hala korunuyorum:26:
niye kiazi sen bu altta ki gacıyı biz sabah sabah bunalıma girek diye mi koydun yafrim
bahalum artikhadi yaa ozaman ben hakın rahmetine kavuşurum demektir buu
hadi baalım canım yapıverdikden sonra cişini haber edersin bizede haa
gebesindir inş
kiskanmayin annemkıza baktıkça benim başım dolaniyy yaaa :111::111::111::111:
hakikaten guzeldi begendim patatesleri
niye ki
bahalum artik
kiskanmayin annem
yok cnm hamılelık yok da hala regl olmadım gercı benım olur böle gecıkır bazen.....demek geci boynuzu bizim herife de yedıreyım ben
hakikaten guzeldi begendim patatesleri
niye ki
bahalum artik
kiskanmayin annem
evet canım kesinlikle tavsiye ederim. bir bebiş için deil, herşeye çok faydası oluyo
Kuzu ben de ondan kullanıyorum
Jeli bittikten sonra şu kiloyla satılan bulaşık deterjanı var ya ondan dokuyorum hem kokusu güzel hem de wc yi temizliyor
dahice dmiDahiceee.... Derhal denemeye konulacaktır. :))) ucuz yollu hem :)))
Ayrıca niyetim haftasonu komple temizlik yapmak. tabi plan çıkmazsa ve gücüm elverdiği kadar :) evde yapılacak o kadar çok şey var ki((((((((
camdan kapıya, süpürmekten silmeye, banyodan tuvalete, balkonundan odasına, dolabından çekmecesine..................................
Günaydın kızlar bugün derin teizlik güüm 7 den beri ayaktayım hala işler bitmedi bitince rapor vermeye gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?