En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hayırlı geceler kızlar

bugün yaptığım işlerimin raporunu vermeye gelemedim misafirlerim geldi.
bugünkü işlerimi öğlen 2'de bitirdim. sonra misafirlerimi ağırladım.
öle işte bacılar. herkeslerde yatmış bende uyumaya gideyim artık, yarın görüşürüz..

Vallaha dün kendimle dalga geçtim geçtim ama akşam eve gidince işlerimi yapmak zorunda kaldım

Malum annem yanımda degil şuan

Yazayım

Markete gittim
Aldıgım sütü kaynattım
Banyomu yaptım
melemen yaptım yedim
sütten yogurt yaptım
çekirdek çitledim
makinaya mutfak bezlerini atmıştım onları serdim
elbiselerimi bastım makineye
odamı toparladım
ayakkabılarımı sildim
yumurta akını yüzüme sürdüm
sarısıylada saçımı yıkadım
uyudum uyudum uyudum 8 saat
uyandım şuan işteyim

büyük ilerleme benim için

ama eminim dahada ilerleticem
size bakınca hevesleniyom ya

ay hic sevmiyorum gece 1e 2 ye kadar oturan misafiri

evden cikarken bari dogalgazi kapadin mi canim ev havaya ucmasin sonra malum sana ev emanet etmisler annenler

Gunaydin bacilar
bu gun erkenciyiz kizimla deminden beri ugrasiyorum onla
neyse ben yataklari topladim eve soyle bi elimi degdirdimekmek kizarttim kizim yemedi hepsini yedim ben deneyse simdi de yumurta pisiriyorum ona belki yer diye
az biraz bulasigim var onu yikicam
banyoyu temizlicem
oturma odasini supurup tozunu alirim
bi de bu gun su yemek yarismasi icin bi seyler yapmak istiyorum

günaydın bacılar

ohhh en zor işim seninki gibi olsun canım,
baya yorulmuşsundurda sen şimdi

ay hic sevmiyorum gece 1e 2 ye kadar oturan misafiri

evden cikarken bari dogalgazi kapadin mi canim ev havaya ucmasin sonra malum sana ev emanet etmisler annenler

aynen canım bende sevmiyorum gece yarılarına kadar oturan misafirleri, ama bunlar hem otururlar,
hemde gittiğimiz zaman bizide gece yarılarına kadar oturturlar.

günaydın can, vallaha zaten işten eve gelince bayagı yorgun oluyorum bunlar bana o kadar büyük iş gibi gözüküyorki yemin ederim..

neyse ben yapıcaklarımı sıralayıp kaçayım

yaptıklarım :

herzamanki gibi bugünde kocişle kahvaltı yaptık uğurladım onu işe,
ben mutfak masasını ve tezgahını topladım,
kahvaltılıkları dolaba koydum,
bulaşıkları makinaya yerleştirdim.
yatağımı düzenledim.
evin tüm camlarını açtım havaldırıyorum şimdi.

gelelim yapacaklarıma :

dün misafirlerim evi biraz daldırdığı için evi gene süpürücemm

yatak odasını düzenleyi süpürücem banyosunu yıkıycam, ve yerlerini silicem.
oturma odasını düzenleyip süpürücem, balkonunu yıkıycam, yerlerini silicem.
mutfağı düzenliycem, tezgahı cifliycem, süpürücem, balkonunu yıkıycam, yerlerini silicem,
ara koridoru süpürücem, silicem.
salon ve çocuk odasını süpürmiycem zira oralar kullanılmadı dün, oyüzden elektirik israfı yapmayalım fazla
wc'yi yıkıycam, banyonun yerlerini silicem.
yemek yapıcam.

şimcik bukadar işlerim, hepinize kolaylıklar kızlarr

himm evet var ya oyle tiplerhic hazetmem bi de cocuklular var oyle kucaginda cocuk uyuyo kalkip gitmiyolar
hiç kız ne olsun oturdum işimi yapyom nane limon içiyom (üstüne saglık (sen anlarsın bu tabiri)) biaz grip gibiyim
gecmis olsun
oy oy bi dur sardunyam bebisim basim dondu

anlıyorum canım seni çalışıyorsan bide tebiki zor gellir bu işler sana, ne iş yapıyon ? evlimisin ?
tanışmadık seninle

yok can evli degilim mühendisim, işlerim yogun oluyor, insan kaynakları da okudum her iki işi aynı anda yapıyorum diebilirim, boş zamanlarımdada diger branışımı yapıyorum psikolojiyidi de bitirdim, psikolog gibi, kısacası çok yogun oluyorum can, okul yıllrındada zaman bulamadım bu işleri yapmaya yaşım 30 a yaklaşıyor hala da zaman bulamıyorum istedigim zamanda yorgun oluorum

Son düzenleme:

hımm tabi işlerin yoğunsa bide gelip eve iş yapmak istemezsin, işlerinide kendini zorunda hisetmeden yapmaya çalış, zevk alarak
bitirdiğin bölümler güzel, bende iktisad okuyorum 3. sınıfım. cidden ders çalıştığım zamanlar benim işlerimde aksıyor anlıyorum oyüzden seni

himm evet var ya oyle tiplerhic hazetmem bi de cocuklular var oyle kucaginda cocuk uyuyo kalkip gitmiyolar

aynen kuzumm

gecmis olsun

oy oy bi dur sardunyam bebisim basim dondu

yaa sorma ben bide genel temizlik yapınca 1-2 gün fazla iş yapmazdım dinlenirdim.
ama bugün bunca işleri yapmam lazım yoksa uyuyamam gece aklımda kalır.
resmen hastalık oldu bende yaa

sabahın körunde damlamısın azimmmmmm ayrıca yarışma için gec kaldın hadi çabuk tut elini şöyle ağız sulandıracak bir şeyler beklıyorum senden.....

günaydın cnm..ay erken saatte nasıl kahvaltı edıyonuz valla iyi canınız istiyor bu arada bayagı işin var ,kolay gelsin

geleli benim işlerime.bu arada dünün raporu;

bütün odalar toplandı
bütün odalar süpürüldü
banyo-wc yıkandı
lavabolar ovuldu
mutfak temizlendi
beyaz eşyalar silindi
toz alındı
bulaşıklar halledildi
yemek yapıldı

bugün ise;
yatak toplanacak
salon toplanacak
bulaşık makinesi boşalacak
hava güzel olursa çamaşır atılacak
yemek yapılacak(ama ne yapacagım şuan hiç bilmiyorum)

yaa sorma ben bide genel temizlik yapınca 1-2 gün fazla iş yapmazdım dinlenirdim.
ama bugün bunca işleri yapmam lazım yoksa uyuyamam gece aklımda kalır.
resmen hastalık oldu bende yaa
topigin ilk sayfasina dikkat hastalik yapiyor falan mi yazsak acaba
bu arada imzam nasil

niye gec kaliyorum kiz daha 10 marta kadar zaman varhem sen beni bilmiyon mu son gunleri bekliyorum hepyok ya oyle sahsahali bi sey yapmicam bu sefer basimdan salma olucak galibakadrimizi kiymetimizi bilen mi var sanki

valla kuzum benimde hiç canım çekmiyo ama zoraki biraz az yiyoruz zaten, biz çocuk istiyoruz oyüzden herşeyimizin düzenli olması gerekiyormuş.
bide eşim yalnız yapamıyor kahvaltıyı.
tşkr ederim, sanada kolaylıkla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…