- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.661
günaydın kk nın ennnnnnn ennnnnnnnnnnn ennnnnnnnnnnn hamarat hatunları
gacılar gününüz de kutlu olsun
bu arada biz de hedıye falan olmaz babamız da görmedikti herif de görelim anacım
anaaa yanlış yere yazmışımmm...hep corninin yüzündennngünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
.
himm iyimis o zaman benimki yine sordu ne alam diyeben de tost yapan sac fonu var ya ondan istedim bakalim ala bilecek mi
oyle essek heruflerde var dimiAllah belalarini versin
günaydın kk nın ennnnnnn ennnnnnnnnnnn ennnnnnnnnnnn hamarat hatunları
gacılar gününüz de kutlu olsun
bu arada biz de hedıye falan olmaz babamız da görmedikti herif de görelim anacım
iyi yapmışsın kuzum, ne güzel, bizim herifede okutirimde örnek alsın enişteyi
saol canım, valla babamdan hep görüyodum alırdı anama..
oyüzden benimki atladığı an kıyameti koparıomm
iyi yapmışsın kuzum, ne güzel, bizim herifede okutirimde örnek alsın enişteyi
saol canım, valla babamdan hep görüyodum alırdı anama..
oyüzden benimki atladığı an kıyameti koparıomm
biz babama da zorla aldirirdik ana kizsimdi sagolsun kendiliginden aliyo alistirdik nihayet
benımde eşim suan evde yanıma geldı cnm kadınlar gunun kutlu olsun dıyor......hanı hedıye dedimkızların kocaları hep hedıye alıyormus dedim...yaaaa bırak sen onları dedi..onlar alıyormuymus sanki erkekler gününde kocalarına dedi... bende erkekler günü yok ki dedim.....nasıl yok kadınlar gunu harıs diğer bütün gunler erkekler günü dedi ben laf yetıstıremem anacım buna
biz babama da zorla aldirirdik ana kizsimdi sagolsun kendiliginden aliyo alistirdik nihayet
kuzular ben kacar cok isim var
benımde eşim suan evde yanıma geldı cnm kadınlar gunun kutlu olsun dıyor......hanı hedıye dedimkızların kocaları hep hedıye alıyormus dedim...yaaaa bırak sen onları dedi..onlar alıyormuymus sanki erkekler gününde kocalarına dedi... bende erkekler günü yok ki dedim.....nasıl yok kadınlar gunu harıs diğer bütün gunler erkekler günü dedi ben laf yetıstıremem anacım buna
heryerini söküyorum ama sırasını karıştırma sonra yanlış bağlarsın kaçırırnapiyim estosbu arada benim lavabo hala duruyo anlatsana nasil tamir ettigini ben de yapam
nerde kaldin bacim gozumuz yollarda kaldi
Kuzular Günaydındemin test yaptım negatif:26 eki ben niye hala regl olmadım:26:
heryerini söküyorum ama sırasını karıştırma sonra yanlış bağlarsın kaçırır
sonra içini-dışını borusunu fln bi güzel temizliyorum tıkanıklıkları
en son hepsini yerli yerine takıyorum oluyo
ama en son banyo lavabosunun altını açtığımda herşeyi de tam yerine koydum
ama su akıttı eşime dedim bi bakıver diye kaç ay geçti hala bakacak
ama su kesildi kendiliğinden
strestendir cnm
hem ben sana didim bu aydan geçti yifrum siz bidahaki aya tam gaz hazırlanın
yaptim sanirim estosborunun bi tarafini cikardim kovaya aldim sonra kaynar su falan doktum boruyu vurdum falan bi kac sey cikti icinden sanirim duzeldi simdi bulasik yikicam bahalum duzelmis mi yasasin kadin dayanismasi:13::13:
günadın canımbahar aylarında gecikme yaşamak normal ama geç döllenme durumu da olabilir,kist olunca da gecikme yapıyormuş...acaba senin serum-ilaçlar yan etki etmiş olmasın...bence bi doktora görün canım
merhabalar ev işlerini seven biri olarak beni de aranıza alır mısınız
temzlik yapmayı çok severim ama çalıştığım için her gün yapamadığım için üzülüyorum zaten sabah işe geliyorum akşam 5 te evde sonra yemek bulaşık çay meyve derken uyku saati geliyor cumartesi günleri benim temizlik günüm ama keşke hafta içi de yapabilsem çünkü herşey cumartesine kalınca işin içinden çıkılmıyo bu defa çarşı işimi de zor halledebiliyorum yaz gelse aslında hafta içi de yaparım da günler uzun olunca yapılır ama şimdi ancak yemek falan yetişiyor ne de çok dertliymişim iş konusunda benim gibi olanı var mı aranızda
Hatunlar ben geldim sabahtan beri öldüm resmen ama degdi evim miss gibi oldu gelelim yaptıklarıma
Evi topladım
Mobilyaların altını tek tek çekip dip köşe süpürdüm sildim
Toz aldım
Çamaşırlarımı katladım yerleştirdim salonumun koltuklarını bi güzel süpürdüm , kenar deri kısımlarını aspirinle siip parlattım
Kapıların tozunu aldım
Mutfak dolaplarını sildim içlerini düzenledim , beyaz esyaları silip parlattım
Buzdolabının üstünü sildim, kaşklıgımı temizledim yerleştirdm
Bulaşık makinamı boşalttım altını temizledim sonra kirlileri dizdim
Masa sandalyelerimi arap sabunuyla ova ova sildim
Çöp kovasını domesosla bi güzel yıkadım
Tezgahı lavaboyu cifle domestosla ovdum duruladım
Ocagımı temizledim
Wc yi çamaşır suyuna yatrdım bekletip bi güzel yıkadım
Banyo raflarını sildim , içlerini düzenledim
Aynalarını şampuanlı suyla sula sildim parladılar resmen
Küveti lavaboyu bi güzel ovdum, sabun sepetimi temizledim
Yerleri domestosla bi güzel yıkadım duruladım sildim
Çamaşır makinamı sildim
Son olarak dün yıkadıgım banyo paspaslarımı serdim
Bittim resmen çok acım daha. Kahvaltı bile yapmadım gidip bişiler yiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?