En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
anaaa yanlış yere yazmışımmm...hep corninin yüzündennn günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

.

Son düzenleme:
günaydın kk nın ennnnnnn ennnnnnnnnnnn ennnnnnnnnnnn hamarat hatunları

gacılar gününüz de kutlu olsun

bu arada biz de hedıye falan olmaz babamız da görmedikti herif de görelim anacım

ay cok guldum bacim yabenimki almasa var ya biliyo beni 1 yil soylenirim artikin icinden geldiginden degil korkusundan aliyo

himm iyimis o zaman benimki yine sordu ne alam diyeben de tost yapan sac fonu var ya ondan istedim bakalim ala bilecek mi

oyle essek heruflerde var dimiAllah belalarini versin

iyi yapmışsın kuzum, ne güzel, bizim herifede okutirimde örnek alsın enişteyi

günaydın kk nın ennnnnnn ennnnnnnnnnnn ennnnnnnnnnnn hamarat hatunları

gacılar gününüz de kutlu olsun

bu arada biz de hedıye falan olmaz babamız da görmedikti herif de görelim anacım

saol canım, valla babamdan hep görüyodum alırdı anama..
oyüzden benimki atladığı an kıyameti koparıomm

iyi yapmışsın kuzum, ne güzel, bizim herifede okutirimde örnek alsın enişteyi

saol canım, valla babamdan hep görüyodum alırdı anama..
oyüzden benimki atladığı an kıyameti koparıomm

biz babama da zorla aldirirdik ana kizsimdi sagolsun kendiliginden aliyo alistirdik nihayet

benımde eşim suan evde yanıma geldı cnm kadınlar gunun kutlu olsun dıyor......hanı hedıye dedim kızların kocaları hep hedıye alıyormus dedim...yaaaa bırak sen onları dedi..onlar alıyormuymus sanki erkekler gününde kocalarına dedi...bende erkekler günü yok ki dedim.....nasıl yok kadınlar gunu harıs diğer bütün gunler erkekler günü dedi ben laf yetıstıremem anacım buna

dogru soylemis ben almiyorum mesala kek pasta falan yapiyorum benimkine en buyuk hediye
bu arada benim heruf gecen yag surdu gobegine dedim ya iste her kes gobegin kuculmus noldu diye sormusbir gunde bu kadar etki edermi ki yaheveslendi hadi yine yapalim dedi ama derisi cok fena yanmisti fazla beklettigi icin bekle bi kac gun dedim

biz babama da zorla aldirirdik ana kizsimdi sagolsun kendiliginden aliyo alistirdik nihayet

bende kocişi yavaş,yavaş alıştırıomm

kuzular ben kacar cok isim var

tamam canım kolay gele sanaa bende çıkıyom

anamm senin herifde baya diliymiş haa valla nasılda oturtmuş lafı, ben benimkiyle ağız dalaşına girdimmi biraz devam eder.
sonra kem,küm edip tamam der. hep ben galip geliom. zor erkek mileti ile uğraşmaak

napiyim estos bu arada benim lavabo hala duruyo anlatsana nasil tamir ettigini ben de yapam

nerde kaldin bacim gozumuz yollarda kaldi
heryerini söküyorum ama sırasını karıştırma sonra yanlış bağlarsın kaçırır
sonra içini-dışını borusunu fln bi güzel temizliyorum tıkanıklıkları
en son hepsini yerli yerine takıyorum oluyo
ama en son banyo lavabosunun altını açtığımda herşeyi de tam yerine koydum
ama su akıttı eşime dedim bi bakıver diye kaç ay geçti hala bakacak
ama su kesildi kendiliğinden
Kuzular Günaydındemin test yaptım negatif:26eki ben niye hala regl olmadım:26:

strestendir cnm

hem ben sana didim bu aydan geçti yifrum siz bidahaki aya tam gaz hazırlanın

Gunaydın kızlar dün temizliğimi yapmıştım bugün pek iş yok.
Evi toplıycam mutfagı süpürcem wc yi ovucam bu kadar
Sonra duş alıcam kuföre gtcem
Yemek yapmıycam bugun 8 mart nedeniyle dışarıda yiycez

yaptim sanirim estosborunun bi tarafini cikardim kovaya aldim sonra kaynar su falan doktum boruyu vurdum falan bi kac sey cikti icindensanirim duzeldi simdi bulasik yikicam bahalum duzelmis miyasasin kadin dayanismasi:13::13:

günaydın kızlarr
bu günden sonra kadınlara uygulanan maddi-manevi şiddetin son bulması dileği ile....
hayırlı cumalar...

yaptim sanirim estosborunun bi tarafini cikardim kovaya aldim sonra kaynar su falan doktum boruyu vurdum falan bi kac sey cikti icindensanirim duzeldi simdi bulasik yikicam bahalum duzelmis miyasasin kadin dayanismasi:13::13:

günadın canım bahar aylarında gecikme yaşamak normal ama geç döllenme durumu da olabilir,kist olunca da gecikme yapıyormuş...acaba senin serum-ilaçlar yan etki etmiş olmasın...bence bi doktora görün canım

aaaaaaaaaaaa kist mi ya benim de çogu zaman geçikir cogu zaman da zamanında olurum.......doktordan korkuyorummmmmmmmm kist oldugunu ultrasonla anlıyor değil mi?

heh ben de senin gibiyim. çalışıyorum ve haftasonu temizlik yapabiliyorum ancak :) haftaiçi dediğin gibi yemek bulaşık çay kahve derken yatma vakti geliyo. zor ya hem çalışıp hem evle uğraşmak bi de böyle olup çocuğu olan ve temizliğinden de ödün vermeyen insanlar var. hepsine kocaman alkış

Niyetim; bu akşam banyo tuvalet toplama çamaşır yıkama gibi ufak tefek işleri yapıp aradan çıkarmak. yarın da cam kapı süpür sil toz al yapsam bana 1 hafta gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…