- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.701
kiz ne o kasini aldirmisin fon felan cektirmisin ne is deprem mi var bu aksam
he yaptim valla estos eskisinden de iyi oldu:13:
bu arada patsy nerelerde yahu:26:
canim cok uzuldum ya cok mu beklettin acaba :26::26::26:bizim burda dantel kullanilmiyo nuryolum
eline sağlık aziiikiz ne o kasini aldirmisin fon felan cektirmisin ne is deprem mi var bu aksam
he yaptim valla estos eskisinden de iyi oldu:13:
bu arada patsy nerelerde yahu:26:
canim cok uzuldum ya cok mu beklettin acaba :26::26::26:bizim burda dantel kullanilmiyo nuryolum
sagol bebekim hepimizin
patsym nerelerdesin sen ozledim hayirsiz
bacim matematik sorusu gibi olmus1 tanesi gitti,kaldı 5 tane
nasil gecti askitom dun geceWalla reglim yeni bitti heran deprem olabilir
Ama asıl hazırlık akşam kociş yemege götürcek bei onun için
he hatirladimeline sağlık aziii
patsy geçen gün sana selam söyledi yazmıştım ama görmedin herhal
yoğun olduğundan pek giremiyomuş aziye selam söyle demişti
ne hayırsızı gızzz selam yolladı deyi kaçıncı baskıyı yapcez
masallah canim ya ne yalan soyliyim senin yaptiklarini cok buyuk zevkle okuyorumİyi gecelerrr herkes yattı ama bi tek ben raporumu veremedim 2 gündür yarışmada zaten umudum yok ama sizi özlüyorm valla...siz deprem derdindesinizben afacanımı uyutup sze rapor vermenin...:97:bu ara emmekten beni aman vermiyo hiç...bu gecede öksürüyo inş hasta olmamıştır takip edeyim bakayım....
Perşembe günü:
mutfağı topladım
banyoyu lavaboları sildim ovdum
samanyolunu izleynce bi enerji geldi banyo fayanslarımı sildim
komple duvarlarda fayans
yerleri sildim
ocağı sildim cifle ovdum
bulaşıklar yıkandı yerleştirildi
oğlana ç,orba yaptm
makarma yaptm
evi süpürdümmü hatırlamıyorm ama
bugün cuma evi süpürdm oğlum tabak kırınca komple süpürdm her yeri iş başa düştü...
Mutfağı bulaşıkları topladım
akşama doğru pazar market yaptm
oğlum annemdeydi
geldim anneme yardım ettim evini süpürdm banyonusunu cifledm lavabosunu falan..
Sonra eve geldim yemek pişirdm tavuklu türlü yaptm
cacık yaptm
oğlanı doyurdm altını aldım
sonra kardeşimlerm geldi oturduk akşama çay demledm anneme çıktık eve geldm tekrar kocama yemek hazırladım
ortalığı topladm
beyazları makineye attım
oğlumun üstü değişti altı alındı yatırdım size rapor vermeye geldm
kontürüm az olduğu için her an yazamıyorm ama şimdiden
1 ci olanı kutlarım
ayrıca kadınlar gününüz kutlu olsun..şiddet gören bütün kadınlarımız kurtulsun o canilerden inş..
geldm eve
Akşamda hiç konuşulmamış bende kocayı oğlanı uyuttum bakayım dedm neler konuşulmuş
nuryolu üzüldüm danteline dantel seven biri olarak..keşke koymasaydın çamaşır suyuna yakmıştır iplerini...ben koymuyorm hep beyazlarımla yıkıyorum...sende koyma..normal beyazlara bile koymuyorm ben hem çamaşırın ömrü kısalır hemde zamanla yırtılır çabuk eskitiyoo...ben sadece wcde banyoda kullanıyorm arasıra iç çamaşırlarına koyarım okadarcık yanikokusu zaten beni mahvediyo hiç sevmiyorumm..geçen tezgahıma dökmüştüm mermere ama elimden gitmedi..sonra karbonat limonla mermer daha iyi çıkıyo onu fark ettim..oysa limon leke yapar sanıyodm ama bembeyaz yaptı..zaten kimyasal hep zararlı özellikle mutfakta...olmayınca karbonat mecbur kaldm ama pişman oldm..bugün karbonat aldım tekrardan...süngerin tersiyle ovunca bembeyaz yapıyoo
Akşamda hiç konuşulmamış bende kocayı oğlanı uyuttum bakayım dedm neler konuşulmuş
nuryolu üzüldüm danteline dantel seven biri olarak..keşke koymasaydın çamaşır suyuna yakmıştır iplerini...ben koymuyorm hep beyazlarımla yıkıyorum...sende koyma..normal beyazlara bile koymuyorm ben hem çamaşırın ömrü kısalır hemde zamanla yırtılır çabuk eskitiyoo...ben sadece wcde banyoda kullanıyorm arasıra iç çamaşırlarına koyarım okadarcık yanikokusu zaten beni mahvediyo hiç sevmiyorumm..geçen tezgahıma dökmüştüm mermere ama elimden gitmedi..sonra karbonat limonla mermer daha iyi çıkıyo onu fark ettim..oysa limon leke yapar sanıyodm ama bembeyaz yaptı..zaten kimyasal hep zararlı özellikle mutfakta...olmayınca karbonat mecbur kaldm ama pişman oldm..bugün karbonat aldım tekrardan...süngerin tersiyle ovunca bembeyaz yapıyoo
bacim matematik sorusu gibi olmus
nuryolunun 6 tane danteli vardi onlardan 1 i camasir suyunda parcalanirsa nuryolunun kac tane danteli kalir
gunaydın kızlar nasılsınız?
bugun yalnızım evde henuz plan yapmadım ılerleyen saatlerde saglıklı rapor verırımm
ben burdayim kizlar kurabiye yapiyorum
oohhh kolay gelsınn canımm
sagol kuzum bitince foto koyucamsen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?