En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın canım iyim canım sen nasılsın

Anladım canım hani nevruzun çok anlamları var dilekler felan acaba buda onun içinmi orda olmak isterdim kutlamaları görmek için
evet cok guzel oluyo
baharin gelisinin simgesi gibi goruluyor o yuzden her kes bahar temizligi yapiyor
simdi bi dahaki hafta carsamba ates yakilicak her kes toplanip ustunden atlicak
evlenmemis kizlar icin bazi oyunlar var
mesela brini soyliyim
dis kapinin onunde arkasi kapiya taraf donuk olarak terligini kapiya atarlar eger terligin burnu kapiya tarafsa bu yil da evde kaldi demek oluyo aksineyse gelin olup gidecekvs
sonra dilek tutup komsularin kapilarini dinlerler iyi soz duyarlarsa dilegin gerceklesmesine isaredir vs
Her halde aşkitoda nisanda başlıyacak hep beraber başlarız canım

o mayista baslicakmis tanemimkv gelecekmis de yine

Canım cok güzell sen bunları yaptılçıkça yaz ben çok severim bide su dilek yazıp suya atalarya onu nezaman yapıyorsunuz:26:
Yaaaa mayıs sıcak olur nasıl yapacak ki:26:

Son düzenleme:
yaparsın yaa en fazla 20 dk. alır:)

benim evi süpürmem gerekiyor çocuklarıma börek sarıcagım hem çorbada yapaagım :)
20 dakika fazla 10 dakika yeter bana bulasik icin ama supurge de acicam sil toz al wc lavabo
Canım cok güzell sen bunları yaptılçıkça yaz ben çok severim bide su dilek yazıp suya atalarya onu nezaman yapıyorsunuz:26:
Yaaaa mpayıs sıcak olur nasıl yapacak ki:26:

tamam canim yazarimdilek yazip suya atmak mi oyle bir sey hatirlamiyorum tanemim:44:ha o su carsambasinda yapiliyor ola bilir
mart ayinin her carsambasinin bir ismi var biri su carsambasi(evin etrafina su dokerler) biri yel carsambasi(kapi pencereyi acarlar eve hava ruzgar girsin diye) bir od carsambasi(ates yakilir) biri de toprak(koyde oturanlar bahcelerini temizlerler)

kızlar gunaydın ilginize cok teşekkür ederim çamaşır suyu deterjan falan denedim ama olmadı çıkmadı mecbur boyatacaz artık başka çare kalmadı zaten taşıyoruz bi haftaya kadar mecbur boyacaktık:) daha fazla bela gelmeden çıksaydım kiradan korkuyom adamın evini küle çevirecem diye:):) bazı canlar bahar temizliğine başlıyo bende yeni evime taşındığım zaman zaten temizlik yapmış olacağım artık bahar temizliği sayarım onu çünkü herşey yıkanıp temizlenecek evde zaten boyalı temiz olacak o konuda rahatlayacam gibi görünüyo eşyalarımın bir çogunu topladım zaten pek bişeyde kalmadı gibi görünüyo. hepinizi opüyom arada ugramaya çalışacagım eve hala net gelmedide o yüzden zaman zaman eşimin işyerinden girebiliyorum yeni evimde artık hergün rahat rahat sohbet ederiz oraya internet bağlatacaz çünki:) hoşkalın kızlar işlerinizde kolay gele

azerin sizin orası neresi? ben de nisanda başlarım sizlerle. daha yağmurlar kesilmeden cam/balkon silmeyeyim..

bugünki işlerim:
dolap boşalacak temizlenecek
dün başlanmayan ütüye başlanacak
lavabo banyo ovulacak..
40 soru çözülecek

bakalım bunları yapabilecek miyim..

herkişşlere günaydın........herkes temızlıge girişmiş galiba.............aşkitom; senin bu kv ne kadar cok gelıyor,daha yenı gitmedi mi

yapılacaklar:
ev süpürülecek
ortalık toplanacak
bir kaç parca çamasır var onları toplayıp katlayacagım
yemek yapacagım(ıspanak)
buzdolabının dışı silinecek

işte hepsi bu......dün gece maç vardı ya heyecanına dayanamadım zaman da gecmıyordu.kalktım mutfagı temızledım ocagı tezgahı şöyle bır sildim

Tanemim nerelerdesin ya görüşemiyoruz
Benim kayınvalidede mayıs sonu gelicek nisan gibi başlarız bahar temizliğine ev temiz kalır

Canım dün görücemin kızıyla uğraştım akşam geldim sonrada bizim hemşolara takıldım
Ozaman tamam nisanda başlarız canım mis gibi olur sanki şimdi evde agır bi hava var
bahar temizleliği yapınca gidecekmiş gibi

Son düzenleme:
yarisma baslamadan raporumu vereyim
bu arada nuryolu neden gelmiyor:26:
  • yataklari topladim
  • bulasiklari yikadim
  • copleri topladim kovalari yikadim
  • ocagi sildim
  • evi komple supurdum
  • sildim
  • toz aldim
  • wc lavaboyu ovdum
  • camasir katladim
yemek kaldi bi tekkizi da yedirip uyuttum

Sorma canım ya o zaman kayınpederle gelmişti şimdi çocuklarla gelicek ikizler var 12 yasında biri kız biri erkek bide görümcem var 19 yasında kaynanamla birlikte 4 kişi işte hemide 2 aya yakın kalicekler anlıycagın işim zor benim
Ewet cnm görümcein kzını okudum rabbim acil şifalar versin

Aynen bende şu evi bi tuhaf hissediyorum bahar temizliğinden sonra miss gibi olur evlerimiz

Amin canım inşallah
Yaa hiç sorma dayanamıyorum yapayım diyorumda birazdaha beklesem iyi olacak

su mutfagin hali ne

Ben seyredemiyorum bizim cadı tv de pepe seyrediyor nasıl azii

ipaddan izle sende tanemim
bu arada su akrabanin tahlil sonuclari nasil oldu:26:

Neyse kaptım tv yi
İyi çıktı ilaç tevasine başlamadan öncebir ay kontörülde tutacak küçülürse ilaç detavisi yok küçülmese emeliyat canım bunada şükür canım bekliyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…