- 8 Aralık 2011
- 45.838
- 167.321
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #11.981
anlaştık balım ben size uyarım, neyse ben artık çıkiym işlerimi bitirim spora gidimm.
görüşürüz kızlar, kolay gele herkese
evet cok guzel oluyoGünaydın canım iyim canım sen nasılsın
Anladım canım hani nevruzun çok anlamları var dilekler felan acaba buda onun içinmi orda olmak isterdim kutlamaları görmek için
Her halde aşkitoda nisanda başlıyacak hep beraber başlarız canım
kalk islerini bitiroldu mu
söz ama söz 10da kalıkıcagım bir hışımla başlayacagım:)
bakalim artikben kalkiyim o zaman daha bulasik var
evet cok guzel oluyo
baharin gelisinin simgesi gibi goruluyor o yuzden her kes bahar temizligi yapiyor
simdi bi dahaki hafta carsamba ates yakilicak her kes toplanip ustunden atlicak
evlenmemis kizlar icin bazi oyunlar var
mesela brini soyliyim
dis kapinin onunde arkasi kapiya taraf donuk olarak terligini kapiya atarlar eger terligin burnu kapiya tarafsa bu yil da evde kaldi demek oluyo aksineyse gelin olup gidecekvs
sonra dilek tutup komsularin kapilarini dinlerler iyi soz duyarlarsa dilegin gerceklesmesine isaredir vs
o mayista baslicakmis tanemimkv gelecekmis de yine
20 dakika fazla 10 dakika yeter bana bulasik icin ama supurge de acicam sil toz al wc lavaboyaparsın yaa en fazla 20 dk. alır:)
benim evi süpürmem gerekiyor çocuklarıma börek sarıcagım hem çorbada yapaagım :)
Canım cok güzell sen bunları yaptılçıkça yaz ben çok severimbide su dilek yazıp suya atalarya onu nezaman yapıyorsunuz:26:
Yaaaa mpayıs sıcak olur nasıl yapacak ki:26:
Her halde aşkitoda nisanda başlıyacak hep beraber başlarız canım
Tanemim nerelerdesin ya görüşemiyoruz
Benim kayınvalidede mayıs sonu gelicek nisan gibi başlarız bahar temizliğine ev temiz kalır
Sorma canım yaherkişşlere günaydın........herkes temızlıge girişmiş galiba.............aşkitom; senin bu kv ne kadar cok gelıyor,daha yenı gitmedi mi
yapılacaklar:
ev süpürülecek
ortalık toplanacak
bir kaç parca çamasır var onları toplayıp katlayacagım
yemek yapacagım(ıspanak)
buzdolabının dışı silinecek
işte hepsi bu......dün gece maç vardı ya heyecanına dayanamadım zaman da gecmıyordu.kalktım mutfagı temızledım ocagı tezgahı şöyle bır sildim
Ewet cnm görümcein kzını okudum rabbim acil şifalar versinCanım dün görücemin kızıyla uğraştım akşam geldimsonrada bizim hemşolara takıldım
Ozaman tamam nisanda başlarız canımmis gibi olur sanki şimdi evde agır bi hava var
bahar temizleliği yapınca gidecekmiş gibi
Amin canım inşallahSorma canım yao zaman kayınpederle gelmişti şimdi çocuklarla gelicek ikizler var 12 yasında biri kız biri erkek bide görümcem var 19 yasında kaynanamla birlikte 4 kişi işte hemide 2 aya yakın kalicekler anlıycagın işim zor benim
Ewet cnm görümcein kzını okudum rabbim acil şifalar versin
Aynen bende şu evi bi tuhaf hissediyorum bahar temizliğinden sonra miss gibi olur evlerimiz
su mutfagin hali ne
Amin canım inşallah
Yaa hiç sorma dayanamıyorum yapayım diyorumda birazdaha beklesem iyi olacak
Ben seyredemiyorum bizim cadı tv de pepe seyrediyor nasıl azii
ipaddan izle sende tanemim
bu arada su akrabanin tahlil sonuclari nasil oldu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?