- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.001
Neyse kaptım tv yi
İyi çıktı ilaç tevasine başlamadan öncebir ay kontörülde tutacak küçülürse ilaç detavisi yok küçülmese emeliyat canımbunada şükür canım bekliyoruz
aynen ama kadin guzel basladi
ama evde pek esya yok ya aksesuar falan
Evet canım dünkü kitaplar dan sonra burda bişey yok
evet ya dunku kitaplik berbatti
o dedigin benim cocukluk hayalim askitomBazen keşke benide böyle bi eve bıraksalarda bi günde miss gibi yapıyım istiyorum
Deliyim gaiba ben
Sıra mutfafaga geçti onlar ne söylerse söylesin kadın güzel yapıyor
Bazen keşke benide böyle bi eve bıraksalarda bi günde miss gibi yapıyım istiyorum
Deliyim gaiba ben
Demi insan görünce gitip yardım edesi var
merhabaaaabi 'sende mi buradasın dedik'3 gün ceza aldık...uyarı alsam anlarım,1 saat 2 saat ceza alsam anlarım hadi taş çatlasa 1 gün almış olsam yine anlarım ama 3 gün ya 3 Allahın günü ceza aldım garip,enteresan bi neden yüzünden şu garip site kurallarının yazıldığı bi yer yok mu okuyaym da ona göre hareket edeyim !
neyse...
azerin,libyana,aşk,rabsay,eştoş,tanemim,cornella hepinizi çok özledim bacılar
kendimi mapustan yeni çıkmış gibi hissediyorum
aziii nasılsın quzum?bahar temizliğine başlama bensizbu arada hediyeme bayıldım
Bazen keşke benide böyle bi eve bıraksalarda bi günde miss gibi yapıyım istiyorum
Deliyim gaiba ben
merhabaaaabi 'sende mi buradasın dedik'3 gün ceza aldık...uyarı alsam anlarım,1 saat 2 saat ceza alsam anlarım hadi taş çatlasa 1 gün almış olsam yine anlarım ama 3 gün ya 3 Allahın günü ceza aldım garip,enteresan bi neden yüzünden şu garip site kurallarının yazıldığı bi yer yok mu okuyaym da ona göre hareket edeyim !
neyse...
neyse...
neyse...
Allah seni guldursun kuzu su mapustan yeni çıktım lafina hala gülüyorum
Hoşgeldin aramiza
15 mart başlayalım mi temizliye kuzu:26:
bana gelebilirsin
artık ben de buradayım.. sizlerleyim...
ben ne yaptım bugün?
40 sorumu çözdüm
lavabolarımı ovdum
mutfak tezgahını ocağı sildim
bulaşıklarımı yıkadım
duranlar:
- ütü
- buzdolabı
- duşakabin
- yemek
aaaaa bunu yazdın diye 3 gün cezamı aldın...Çok ilginçmiş.. Bende pek uğrayamıyorum buraya.. yazıp yazıp çıkıyorum...
Bahar temizliğini nasıl yapacaksınız ki?:26: bende mı yapsam acep..Ama cam falan silemem ki ben yağmur falan
sorma bacım çok katı oldu bu sefer ki ceza:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?