En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evet kuzum benim... Allah yar ve yardımcın olsun... çok zor oluyor gerçekten.. Bende suyu zor içiyordum.. Aç karnına su içince iyice bulanıyordu midem... Folik asit verdimi dr.'un?:26:

evet ama malesef yutmak imkansız.zaten normal zamanda bile ilaç yutamam asla bulantım varken imkansız,oğluma hamileyken de 2 -3 tane dışında içememiştim folik asit ama maşallah 3 buçuk kilo doğdu oğlum ,boyu kilosu gayet yerindeydi doktorum eğer böyle devam ederse serum vereceğini veya hastaneyeye yatıracağını söyledi ama elimde değil yemek görünce aklım çıkıyor,işkence gibi geliyor yemek yemek.uyuma uzanma isteği var sürekli...aahh ah bacım,derdim çok, bari su içebileydim idare olurdu ama ne su ne yemek olmuyor işte

Kızlar ben yazı tipimi rengini nasıl değiştirebilirim beceremiyom da:26:

Aşk tatlım... bak resimle anlatayım sana...

Mesaj yazmaya girdiğin zaman sarıyla işaretlediğim yere tıkla...

Sonra Font yazan yerden yazı şeklini seç ve B I U yazan yerden yazının kalınlığını ve eğikliğini ayarlayabilirsin...

Bulantı ilacı isteyebilirsin dr.undan o biraz iyi oluyor... Serum iyi gelebilir... ama ben almadım serum.. bulantı hapı kullandım..
Folik asidi bende içememiştim çok fazla.. aç aç içilmiyor ki.. Ama çok şükür kızımın doğduğunda boyu da kilosu da çok iyiydi...

Yanında sana yardımcı olacak kimse var mı? eşine yemekde yapamazsın sen şimdi... :26:

iyiyim çok şükür canım benim iyi olmaya çalışıyorum, bebiş tam 6 haftalık oldu bugün,boyumuz pirinç tanesi kadar kilomuz henüz tartılacak düzeyde değil

Maşşalah cnm rabbim tamamını erdirsin. Saglıkla alırsn inş. Bebişini kucagına

tesekkür ederim zülimmmm cok güzel olmus
bi sey degil bebeeem
ayyy ne guzel insallah canim ya darisi tum isteyenlerin basinabiz de duzenli calisiyoruz iste kismet
ben cevap virem 2 bebesi var
birisi zannimca 6 yasinda digeri 2 yasinda:26:
3de her an gele bilir
valla rabisin de dedigi gibi ben de 3 ayi cok fena kusarak gecirdimsadece hazir corba ice biliyordum
o da bi kasik fazla icsem kusuyodum
ama burda okumustum hamileler bir birilerine tavsiye ediyolardi limonlu su:26:
ben de cok kotuydum hamileyken ya
Nuryolu bacım nasılsın bebiş kaç aylık bakem
9 aylikdoguriiiikiz kac aylik olma ihtimali var
iyiyim çok şükür canım benim iyi olmaya çalışıyorum, bebiş tam 6 haftalık oldu bugün,boyumuz pirinç tanesi kadar kilomuz henüz tartılacak düzeyde değil

oyyy yerim ben onu ya

kv ler yakın oturuyoruz,istesem yardıma glirler ama kimseye rahatsızlık vermek istemiyorum,yemeği burnuma yazma bağlayarak yapıyorum ama bişey yiyemediğim için dizim titriyor ayağı kalkar kalkmaz,bakalım Allah yardım ediyor rabişim,zahmette rahmet vardır

Maşşalah cnm rabbim tamamını erdirsin. Saglıkla alırsn inş. Bebişini kucagına

amin bacım.çok teşekkü ederim,darısı sana inşallah

azerin bacım doktor nevranın kendine ayit bi sitesi var,orada ovulasyon tarihi dışında ufak ama etkili önerileri var,tavsiye ederim
ayyy bacım hazır çorba olsa iyi zeytin yemekten çocuk zenci olacak diye ödüm kopuyor
canımsın senin hamileliğini duymak beni kendi hamileliğimdende çok sevindirir,iinşallah rabbim en kısa zamanda senden hayırlı haberler duymayı nasip eder canım benim.

Sen niye ugrasıon benle bakem ne bilim ben ilk haftalarda kese görünmüyo diye biliyorum ben. O yuzdn ayını doldurmuştum sandıydım

iyi geceler hanimlarr
bana bi yardim edin hayriniza

Halimi silicem $imdi ..
cuma misafirim var be ben çok hastayim grip oldum uzerinize afiyet
bu hali beni zorlamadan nasil temizlenir, hangi deterjan zaten dermansiz olan kollarimi yormadan i$imi gorur bi yaziverin nolur

bula$ik deterjani falan katiyordum once
domestos da katmi$ligim var
açikcasi evde her turlu temizlik malzemesi var sayilir hangisi en iyi i$imi gorur
acil bi cevap verin
Halimi silip yaticam hiç halim yok

Denedim tatlım yapamadm ya renkk seçimini göremedim sonra nereye yapcagını bilemedim beceremedim anlıycagın

Bak canım Font yazı şekli,
Size yazı boyutu,
A yazan yerde renk seçenekleri var..
Bir daha dene bakalım...

Mrb cnm benim sıkça kullandığım ve topikteki arkadaslarında memnun kaldığı bi karışımım var onu tavsiye ederim sana
aspirin beyaz sabun ve kirçöz bunları eşit bi şekilde ılık suda karıştırıyosun ve siliyosun ben duş lifi kullanıyorum silirken köpürüyo rahat siliniyo
Kolay gelsin şimdiden

ben fransadayim, kir çozun içinde ne var tam olarak, çama$ir suyu mu yda cif gibi bi$eymi
gerçi asprin ve beyaz sabunum yok , ayy asprin dediginde deterjan di galiba benim aklima hap geldi hemen :)

ariel doksem olurmuki :)

Son düzenleme:
ben fransas=dayim, kir çozun içinde ne var tam olarak, çama$ir suyu mu yda cif gibi bi$eymi
gerçi asprin ve beyaz sabunum yok

ariel falan dokeyim bari :)))

Ayy cnm alemśn içindekiler cif açamaşır suyu gibi bişey değil leke çıkarıcı gibi
Kalıp sabun varsa beyaz hani onla silebilrisin ılık suda eritip onlada temizlencektr

Ayy cnm alemśn içindekiler cif açamaşır suyu gibi bişey değil leke çıkarıcı gibi
Kalıp sabun varsa beyaz hani onla silebilrisin ılık suda eritip onlada temizlencektr

:)) e onlarda leke çikariyor
dediklerinin hiç biri yok maalesef burda o isimle

sabunu denemeeye gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…