En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın canım kızın nasıl oldu canım iyimi
Teşekkür ederim tanemim turp gibi
züli noldu bebişim yaa niye kızdın herüfe bebek niye kalıyo az bi aydınlat hiçbişi anlamadım :44:
Uzun konu estos telden yazamicam yarın evden yazarımneyseki baristik da akşama deprem olucak
Yoo yazı tipi olarak Book Antiqua yı seçiyorum genelde.....:44:

Estos bende de çok küçük değil sende çok mu küçük:44:

Hadi hayırlısı canım çok sevindim

teşekkür ederim tanemim

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasil sevindim anlatamam canimtest mi yaptin

doktora gittim canım ultrasonda çıktı keratadarısı sana bacım en kısa zamanda inşalllaaaaah

Canım çok sevindim hayırlı olsun
Seneye de darısı başıma

çok sağol canım, Rabbim tüm isteyenlere nasi etsin inş,başta azerin ve sana

sağol canım,evet dk gittim, test yapmadım ,bulantılarım artınca dk gittim ultrasonda kesemiz göründü
planlı bi gebelik olduğundan eşim şaşırmadı ,sevindi
haber vermeye gerek kalmadı doktora beraber gittik çünkü
ağustos ayında 5 ci yılımız olacak,1 oğlum var 4 yaşına girecek nisanda
rahat ol estoşum bizde sallamasyon olmaz
senin kaç kuzun vardı gı

Nur'um nasılsın canım... Nasıl gidiyor hamişliğin? Bulantıların var mı?

merhaba kızlar

kaç gündür uğrayamıyorum ,bulantılarım iyice arttı....yoğurt,elma,haşlanmış patates,zeytin,tuzlu büsküvi dışında hiç bişeyi midem olmıyor,değil koku bi yemek görmeye bile tahammül edemiyorumkarnımda sürekli bi gurultu hali mevcut ama ne yaparsam yiyemiyorumilk gebeliğimde de bulantılarım vardı ama bu kadar değildi....ne yapsam,ne önerirsiniz hatunlar

Nur'um nasılsın canım... Nasıl gidiyor hamişliğin? Bulantıların var mı?

aaa senmisin rabiş ? kullanıcı iismin falan değişince tanıyamadım bi an..iyiyim canım,sn nasılsın?valla çok zorluyor beni canım,yemek zaten yiyemiyorum su da içemiyorum,ağzımın tadı bozuk sürekli.3 ay böyle nasıl geçecek bilmiyorum bacım

Ahh canım benim... ben sana hiçbir şey öneremem.. Çünkü bende hamileliğimin ilk 4 ayını doğru düzgün birşey yemeden kusarak geçirdim... ne yesem kusuyordum... Sonra bir ara sadece makarna yemeğe başladım.. Bir ara helvalı ekmek... Sonra azar azar bulantılarım geçmeye başlayınca diğer yemeklere geçtim... Kraker benim daha çok midemi bulandırıyordu...

Evet kuzum benim... Allah yar ve yardımcın olsun... çok zor oluyor gerçekten.. Bende suyu zor içiyordum.. Aç karnına su içince iyice bulanıyordu midem... Folik asit verdimi dr.'un?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…