En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bebekli ev nasil olur biliyorum canimo yuzden sordum bebe var mi diye Allah bagislasin2. dusunmuyormusun daha

Düşünüyorum canım ama sadece düşünüyorum

Çok yaramaz , sanırım kreşe başladığında ikinciyi düşünürüm .Bir de diyet yapyorum şimdi

Allah nasip edersen tabii , olur inşallah.

Sende çocuk kaç ?

Günaydın lokumlar bugün yine erkenciyim yarın ana gidicem o yuzden temizlik yaptım cuma akşamı dönicim
Gelelim yapytıklarıma
Evi topladım
Mobilyaların altın çektim. Süpürdüm sildim (yatak odası,oturma odası,salon)
Toz aldım
Dona dona balkon yıkadım:18:
Çamaşır attım makinaya astım
Koltuk derilerimi sildim
Kapıların tozunu aldım
Fırınımı içli dışlı yag çözle temizledim tepsilerini cifledim
Mutfak dolaplarımı sildim
Bulaşım makinasının altını, buzdolabının üstünü temizledim
Masa sanalyelerini sildim
Ocak demirlerii ovup ocagımı temizledm
Beyaz esyalarımı sildim
Çöp kutumu domestosla yıkadım ,beyaz esyalarımı silip parlattım
Temiz bulaşıklarımı dizdim
Wc yi domestosla yıkadım
Banyo aynalarını sildim
Lavabosunu küvetini ovdum
Yerleri domestosla yıkadım duruladım sildim
Çamaşır makinamın üstünü sildim
Bu kadar. Bi tek yemek kaldı onuda karnımı doyurduktan sonra yapıcam

hoşgeldin aşkitom maşallah sana yaa bunları bu kadar kısa sürede nasıl hallediyosun hayret ediyorum heee

Sabah ezanıyla uyudum 8 de kalktım o saatten beri küçük cadıyla uğraşıyorum
çocukların kahvaltısını bile zor hazırladım... Delirtti benidaha yeni sakinleşti arada mızıldanıyor yine şu an mesala

hoşgeldin aşkitom maşallah sana yaa bunları bu kadar kısa sürede nasıl hallediyosun hayret ediyorum heee

Saol yelizim hoş bulduk
Temizlik yapıcagım gün erken uyanıyorum cnm kocişi yollıyıp başlıyorum 6 buçkta öglenede bitiyo işte

hiç mi ara vermiyorsun valla tebrik ediyorum
yok hiç ara vermiyorum kk ya bile girmiyorum düşün erkenden yapınca kendimede vakit ayırabiliyorum örnegin şu an yüzümde maya maskesi var daha sonra saçımı fönliycem makyajımı yapıcam kendimizi eve veripte sallamayılım dimi ama

Vuslatim
Yeliz geldi mi askitom didim demi temizlik yapiyodur diye

Ewet azim dogru teşhis baska ne yapabilirimki ben

Ya bu kız delirtiyo beni1 saattir salliyorum uyudu yatağına bıraktım uyandiya hastayım dinlenmek istiyorum kafamdan aşağı yağ dokmusler sanki banyo yapmam gerek açım offf aglicam yemin ederim

Ya bu kız delirtiyo beni1 saattir salliyorum uyudu yatağına bıraktım uyandiya hastayım dinlenmek istiyorum kafamdan aşağı yağ dokmusler sanki banyo yapmam gerek açım offf aglicam yemin ederim

Azim sakin ol tatlım ya ne bu stres uyumasın bırak kızı sende gir banyonu yap kendini gel bi

bunu benmi yazdim.gecmis olsun noldu.usuttunmu.:2::2::2::2:ben daha iyilesmedim.banyoda yapmam lazim.sen kizi bana birak dusunu al sonra ben san birakiym ben dusumu aliyim

Azim sakin ol tatlım ya ne bu stres uyumasın bırak kızı sende gir banyonu yap kendini gel bi
Askitom kız uyumadan duşa giremem ki kıyameti koparir
bunu benmi yazdim.gecmis olsun noldu.usuttunmu.:2::2::2::2:ben daha iyilesmedim.banyoda yapmam lazim.sen kizi bana birak dusunu al sonra ben san birakiym ben dusumu aliyim

Ne güzel olurdu cinis ya

Benim kızda uyumuyor canım ya havalarınmı etkisi var acaba iyice dengesizleşti

çok sağol rabişim bende hiç kaçırmadan izlerdim keşke yine verseler
bende hiç kaçırmadan izlerdim ah ah... İnternette biraz aradım acaba bulabilirmiyim diye ama Türkçesini bulamadım...

biraz temizlik yaptim terledim ustumu cikardim falan usuttum herhal:26:

tesekkur ederim tanemimbu arada gecen yaptigin kahvaltiliklari gordum cok guzeldi

neden ugramiyosun canimcim

Dikkat et bebeğim...:18: Bende terlediğimde hemen üzerimi değiştirmezsem sırtım tutuluyor... Yüzümden ateş çıkıyor..

3, 5 yaşında bir oğlum var canım

Ev onunla her daim savaş alanı

Benin bebeğin mi varrrr?
Ben nedense seni hep bekar olarak düşünmüştüm...

Yazının başında "azerinn" yazıyor olmasaydı bunu benim yazdığımı düşünecektim.. ünde aynısını benim kız bana yaptı.. bende açlıktan derman kalmadığı için oturttum onu koydum onune oyuncaklarını kendime yemek hazırladım.. İyice yorulunca götürüp uyuttum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…