- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.761
bebekli ev nasil olur biliyorum canimo yuzden sordum bebe var mi diye Allah bagislasin 2. dusunmuyormusun daha
Düşünüyorum canım ama sadece düşünüyorum
Çok yaramaz , sanırım kreşe başladığında ikinciyi düşünürüm .Bir de diyet yapyorum şimdi
Allah nasip edersen tabii , olur inşallah.
Sende çocuk kaç ?
Bende işlerim başınageceyimsonra görüşürüz aziiii
hoşgeldin aşkitom maşallah sana yaaGünaydın lokumlar bugün yine erkenciyim yarın ana gidicem o yuzden temizlik yaptımcuma akşamı dönicim
Gelelim yapytıklarıma
Evi topladım
Mobilyaların altın çektim. Süpürdüm sildim (yatak odası,oturma odası,salon)
Toz aldım
Dona dona balkon yıkadım:18:
Çamaşır attım makinaya astım
Koltuk derilerimi sildim
Kapıların tozunu aldım
Fırınımı içli dışlı yag çözle temizledim tepsilerini cifledim
Mutfak dolaplarımı sildim
Bulaşım makinasının altını, buzdolabının üstünü temizledim
Masa sanalyelerini sildim
Ocak demirlerii ovup ocagımı temizledm
Beyaz esyalarımı sildim
Çöp kutumu domestosla yıkadım ,beyaz esyalarımı silip parlattım
Temiz bulaşıklarımı dizdim
Wc yi domestosla yıkadım
Banyo aynalarını sildim
Lavabosunu küvetini ovdum
Yerleri domestosla yıkadım duruladım sildim
Çamaşır makinamın üstünü sildim
Bu kadar. Bi tek yemek kaldı onuda karnımı doyurduktan sonra yapıcam
hoşgeldin aşkitom maşallah sana yaabunları bu kadar kısa sürede nasıl hallediyosun hayret ediyorum heee
hiç mi ara vermiyorsun valla tebrik ediyorumSaol yelizim hoş bulduk
Temizlik yapıcagım gün erken uyanıyorum cnm kocişi yollıyıp başlıyorum 6 buçkta öglenede bitiyo işte
evet doğru tahmin azerinnVuslatim
Yeliz geldi mi askitom didim demi temizlik yapiyodur diye
yok hiç ara vermiyorum kk ya bile girmiyorum düşünhiç mi ara vermiyorsun valla tebrik ediyorum
Vuslatim
Yeliz geldi mi askitom didim demi temizlik yapiyodur diye
Ya bu kız delirtiyo beni1 saattir salliyorum uyudu yatağına bıraktım uyandi ya hastayım dinlenmek istiyorum kafamdan aşağı yağ dokmusler sanki banyo yapmam gerek açım offf aglicam yemin ederim
Ya bu kız delirtiyo beni1 saattir salliyorum uyudu yatağına bıraktım uyandi ya hastayım dinlenmek istiyorum kafamdan aşağı yağ dokmusler sanki banyo yapmam gerek açım offf aglicam yemin ederim
Askitom kız uyumadan duşa giremem ki kıyameti koparirAzim sakin ol tatlım ya ne bu stres uyumasın bırak kızı sende gir banyonu yap kendini gel bi
bunu benmi yazdim.gecmis olsun noldu.usuttunmu.:2::2::2::2:ben daha iyilesmedim. banyoda yapmam lazim.sen kizi bana birak dusunu al sonra ben san birakiym ben dusumu aliyim
Askitom kız uyumadan duşa giremem ki kıyameti koparir
Ne güzel olurdu cinis ya
Askitom kız uyumadan duşa giremem ki kıyameti koparir
Ne güzel olurdu cinis ya
bende hiç kaçırmadan izlerdim ah ah...çok sağol rabişim bende hiç kaçırmadan izlerdim keşke yine verseler
biraz temizlik yaptim terledim ustumu cikardim falan usuttum herhal:26:
tesekkur ederim tanemimbu arada gecen yaptigin kahvaltiliklari gordum cok guzeldi
neden ugramiyosun canimcim
3, 5 yaşında bir oğlum var canım
Ev onunla her daim savaş alanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?