- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.781
Aşkitom yazı şeklini yapamadın mı yaaa...:26::26:
nedir bu cadilardan cektigimizBenim kızda uyumuyor canım ya havalarınmı etkisi var acaba iyice dengesizleşti
bende hiç kaçırmadan izlerdim ah ah...İnternette biraz aradım acaba bulabilirmiyim diye ama Türkçesini bulamadım...
Dikkat et bebeğim...:18: Bende terlediğimde hemen üzerimi değiştirmezsem sırtım tutuluyor... Yüzümden ateş çıkıyor..
Benin bebeğin mi varrrr?
Ben nedense seni hep bekar olarak düşünmüştüm...
Yazının başında "azerinn" yazıyor olmasaydı bunu benim yazdığımı düşünecektim..ünde aynısını benim kız bana yaptı.. bende açlıktan derman kalmadığı için oturttum onu koydum onune oyuncaklarını kendime yemek hazırladım.. İyice yorulunca götürüp uyuttum...
Yok bebiş yardımların için çok saol ama ben vazgeçtim bu işten
Yok bebiş yardımların için çok saol ama ben vazgeçtim bu işten
ben anlatamadım yaaa yoksa yapardın...:26:
kizlar yemek yaptiniz mi sevabina biriniz bana da verin ya kalkip yemek yapacak halim yok
kizlar yemek yaptiniz mi sevabina biriniz bana da verin ya kalkip yemek yapacak halim yok
Walla ben et sote yaptım caım yanına da mercimek çorbası , pilav salata
Kaldır totoyuda kalk yemek yap aç bırakıcan herufu
bende yemek yapmadım.. Bu hafta benim herif gece geç geleceği için yemek yapmıyorum..Kendime bişeyler yapıyorum...
Yok bacım ya ben becereksizim onları yapıyorum söylediklerini okeyde sonra konuyu ceveplayamı basıcam onu anlamadım
Bak kuzum... şimdi diyelim ki sen benim yazımı alıntıladın ya.. dediğim şeyleri yap yazını yaz sonra cevapla de... dene bakalım..
Vuslatim
Yeliz geldi mi askitom didim demi temizlik yapiyodur diye
Ya bu kız delirtiyo beni1 saattir salliyorum uyudu yatağına bıraktım uyandi ya hastayım dinlenmek istiyorum kafamdan aşağı yağ dokmusler sanki banyo yapmam gerek açım offf aglicam yemin ederim
Rabiş dediklerini birebir yaptım. Hayatım ben ipadden giriyorum belkide ondan olmuyodur saol çok ilgilendin canım eksik olma
Canım benim sen hala yazı tipiylemi uğraşıyorsun
Rabiş dediklerini birebir yaptım. Hayatım ben ipadden giriyorum belkide ondan olmuyodur saol çok ilgilendin canım eksik olma
Ewet cnm yapamadım bi türlü
Tatlım dediğin gibi ipad olduğu için değiştiremiyorsundur... Seçeneklerde msj editörü olarak hangisi seçili durumda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?