- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #12.821
bunlari 1 saatde yaptim deyince gozlerim potledi bebeeemo zaman dünden baslıyorum ben....
dün aksam eve gittim...
çamasırları yıkadım-astım.
sonra mutfagımı topladım
bulasık makinsini bosalttım.
ocagı-fırını iyice bi temizledim...hatta elimi bile kesmisim nasıl sürttüysem
sonra yemege basladım....(sütümü de kaynattım-ılıyınca mayaladım....sabah baktım tutmustu...dolaba koydum.ilk yogurt deneyimim,inş güzel olur)
yemek pişerken haftasonu dinlenebilmek adına yatak odasını ve misafir odasının halılarını süpürüp kaldırdım.
yerleri süpürdüm sildim toz aldım....
bir de wc-banyo yıkadım...pilim bitti zaten...bunları bi saatte yapınca
sonra yemek ye bulasıkları yerlestir makineye....sonra da muhtesem yüzyıl keyfi
Saol azim şimdi çıkıcam 2, 5 satt yol off hiç çekilmez
bunlari 1 saatde yaptim deyince gozlerim potledi bebeeemmasallah
yalniz mi gidiyon kiz
Yok gız benimki bırakırmı işten izin aldı bunun içindünde bütün gün trip yaptı gidecem diye tövbe estağfurullah duyanda gezmeye gidiyorum der anama gidiyorum yahu
Aşkitom sen pendikteydin dimi yaaa...Saol azim şimdi çıkıcam 2, 5 satt yol off hiç çekilmez
Hayırlı sabahlar fıstıklar... Nasılsınız bu sabah..?
Benim de bugün epey işim var.. Akşama nasip olursa Teyzem, kız kardeşim falan geliyor Eskişehirden...
O yüzden evi bir güzel elden geçirmem lazım..
Sizde ne var ne yok...
Aşkitom sen pendikteydin dimi yaaa...Annende karşıda diye hatırlıyorum sanki...:44:
çok güzelmiş azerinim güle güle giy çok beğendimkizlar iste dun bahsettiyim elbise
kizlar iste dun bahsettiyim elbise
gunaydin canimgozun aydin teyzenler geliyo kalcaklar mi
çok güzelmiş azerinim güle güle giy çok beğendim
cok tesekkur ederim saramelbisen güzelmiş azerincim güle güle giyin
Evet canım pazar gününe kadar kalacaklar..Pazar günü beraber Eskişehir'e gideceğiz nasipse..
cok tesekkur ederim saramsen nasilsin
ne guzel gezicen demek
kizlar iste dun bahsettiyim elbise
tesekkur ederim canim evet biraz hastaydim ama simdi iyimiyiyim canım sağol iş güç koşturuyorum sen nasılsın geçmiş olsun hastamışsın sanırım bi kaç sayfa bi geçmişide baktımda
tesekkur ederim canimcimGüle güle giy azimm çok hoş elbisenRengi lacivert mi? kıyafette en sevdiğim renklerden biridir
Bugün ne yaptım;
Evi topladım, sobayı yaktım, salonu süpürdüm,mutfağı toplayıp bulaşıkları yıkadım,miniğin kıyafetlerini yıkamıştım kuruyanları topladım, çocukları okula gönderdikten sonra miniğimi emzirdim, altını değiştirdim, biraz önce uyuttum...
Kalanlar;
Yerler silinecek, miniğimin kıyafetleri ütülenecek, yemek yapılacak...
tesekkur ederim canimcimevet lacivert
vuslat kusura bakma balim oylama basladi da ordaydim gec gordum mesajini nasilsin
bu arada kizlar basim fildir fildir doniii:111::111:
Hayırlı sabahlar fıstıklar... Nasılsınız bu sabah..?
Benim de bugün epey işim var.. Akşama nasip olursa Teyzem, kız kardeşim falan geliyor Eskişehirden...
O yüzden evi bir güzel elden geçirmem lazım..
Sizde ne var ne yok...
Aşkitom sen pendikteydin dimi yaaa...Annende karşıda diye hatırlıyorum sanki...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?