En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bunlari 1 saatde yaptim deyince gozlerim potledi bebeeemmasallah
Saol azim şimdi çıkıcam 2, 5 satt yol off hiç çekilmez

yalniz mi gidiyon kiz

bunlari 1 saatde yaptim deyince gozlerim potledi bebeeemmasallah

yalniz mi gidiyon kiz

Yok gız benimki bırakırmı işten izin aldı bunun için dünde bütün gün trip yaptı gidecem diye tövbe estağfurullah duyanda gezmeye gidiyorum der anama gidiyorum yahu

Yok gız benimki bırakırmı işten izin aldı bunun için dünde bütün gün trip yaptı gidecem diye tövbe estağfurullah duyanda gezmeye gidiyorum der anama gidiyorum yahu

yaw erkek milleti degil miben de annemlere giderken gec hazirlansam mesela gelir konusur daha hazir degilmisin falan filan diye
hazirlanip beklesem pek hevesliymisin gitmeye der

Hayırlı sabahlar fıstıklar... Nasılsınız bu sabah..?
Benim de bugün epey işim var.. Akşama nasip olursa Teyzem, kız kardeşim falan geliyor Eskişehirden...
O yüzden evi bir güzel elden geçirmem lazım..
Sizde ne var ne yok...

Saol azim şimdi çıkıcam 2, 5 satt yol off hiç çekilmez
Aşkitom sen pendikteydin dimi yaaa... Annende karşıda diye hatırlıyorum sanki...:44:

gunaydin canimgozun aydin teyzenler geliyo kalcaklar mi

kızlar bende ev işini seven titizlikle yapan biriyim ama elim öyle çabuk değil sizin gibi bi odayı bi saatte anca temizlerim ben mutfakta daha hızlıyım 1 saatte üç çeşit yemek yaparım siz nasıl ev işlerinde bu kadar hızlı olabliyosunuz bi formülüvarsa banada deyin hele zira hem çalışıp hem ev hanımı olmak çok zor

Bugün ne yaptım;
Evi topladım, sobayı yaktım, salonu süpürdüm,mutfağı toplayıp bulaşıkları yıkadım,miniğin kıyafetlerini yıkamıştım kuruyanları topladım, çocukları okula gönderdikten sonra miniğimi emzirdim, altını değiştirdim, biraz önce uyuttum...

Kalanlar;
Yerler silinecek, miniğimin kıyafetleri ütülenecek, yemek yapılacak...

iyiyim canım sağol iş güç koşturuyorum sen nasılsın geçmiş olsun hastamışsın sanırım bi kaç sayfa bi geçmişide baktımda
tesekkur ederim canim evet biraz hastaydim ama simdi iyim
Güle güle giy azimm çok hoş elbisenRengi lacivert mi? kıyafette en sevdiğim renklerden biridir
tesekkur ederim canimcimevet lacivert

vuslat kusura bakma balim oylama basladi da ordaydim gec gordum mesajini nasilsin

Eveeeeeett raporumu vermeye geldim...
  • Bütün evimi baştan sona süpürdüm...
  • Salonumu topladım.. Tozunu aldım
  • Lavaboları ovdum..
  • Mutfağımı topladım..
  • Ocağımı, fırınımı, bulaşık makinesini, buzdolabını sildim..
  • Mutfağı süpürdüm...

Son düzenleme:

ewet tatlım annemler karşıda bahçelievlerde şu an annemdeyim
kardeşimle evi dip köşe süpürdük sildik toz aldım
beyaz esyaları sildim ocagıı temizledim
salon derilerini sildim
abimlerin odasını düzenledim
ütü yaptım
banyoyu temizledm aynalarını sildim yerini lavabosunu ovdum
yemek yaptım
şimdide ıslak kek yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…