- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.121
Sizin kızlar bizim topiğe geliyorlar ben de size geleyim dedimBenim başka topiclere gitmem yasak söylemeyin kimseye tamam mı Nehaber
Aslında önceleri geliyordum sonra atlamışım sizi nasıl olmuşsabi bize gelmemisin anlasilan iyi olmus o zaman
sevgi abla da yok sanirim ortalikta nerde ki biliyormusunz:26:
Aslında önceleri geliyordum sonra atlamışım sizi nasıl olmuşsaHerkesi geziyordum
Evet sevgi abla da yok biz de merak ediyoruz
Umarım pilavı yalnız yemiştirbenim kiza bi tabak pilav verdim yolladim yemege kim bilir ne yapti pilavi:18:
Sen yine de yasakları çiğnemeye devam et canımKardelen öğleden sonra pek görünmüyor zaten
Hoşbulduk canım nasıl oldun iyileştin mi
bu arada kizlar babamlara eski bi yuzugum vardi onu verdim yeni tosbaga yuzuk aldim cok tatli ya
İyi canımİyiyim canım benim sağolIhlamur+bal karışımı iyi geldi
Tosbağa yüzük nasıl oluyor azim:26:
Umarım pilavı yalnız yemiştir
Evet kimse yokÖdevler benim yüzümden bitti Başlayana kadar böyle
vallaha yemisUmarım pilavı yalnız yemiştir
Evet kimse yokÖdevler benim yüzümden bitti Başlayana kadar böyle
İyiyim canım benim sağolIhlamur+bal karışımı iyi geldi
Tosbağa yüzük nasıl oluyor azim:26:
Farkettim ödev olmayınca kimse olmuyor gece
Sevgi abla bizim topiğe geldi
vallaha yemis
ne odevi ayol hep merak etmisimdir
uzerinde tosbaga var vuslatim
aa bu iyimis ya ben de mi odev versem acaba hatunlaraBak utandırdı seni maşaallah
Canım dedim ya ben gece tüm geyikleri gezince topic ahalisi bana ve rabia01e önceleri 10 veya 15 sayfa yapmadan başka yere gitmeyeceksiniz cezası verdiSonra ödeve yardıma kişi sayısı artınca ödev 60-70-80 oldu Rabişin de bdvye gitmesi yasak her gittiğinde banlanıyor Gelsin onu tutmak için ödev yapacağız yine
ben de gidip yatirayim cadiyi ha unutmadan once lazimligaBeşiği iyiki pc nin yanına koymuşumbir yandan miniğimi sallıyorum bir yandan yazıyorum, uyudu bile
Beşiği iyiki pc nin yanına koymuşumbir yandan miniğimi sallıyorum bir yandan yazıyorum, uyudu bile
Sen gel bizim orda beraber ödev yapalımaa bu iyimis ya ben de mi odev versem acaba hatunlarao zaman hepten kacarlar
ben de gidip yatirayim cadiyi ha unutmadan once lazimliga
İyi canımBiz hasta olursak hayat duruyor
uzerinde tosbaga var vuslatim
Rabiş yok gelsin başlayacağızSeni de bekleriz Azerinn duymasın aramız da
İyi olmuş
Sen gel bizim orda beraber ödev yapalım
Evet canım öyleBir de ben hasta olduğumda kimsesizliğime daha çok üzülüyorum tek başına o kadar zor ki
Hımm anladım şimdi
He hee tamam orayada sen varsın diye geliyorum diğerleriyle pek kaynaşamadımBenden sonra gelenler maşallah bayağı kaynaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?