- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.141
Evet canım öyleBir de ben hasta olduğumda kimsesizliğime daha çok üzülüyorum tek başına o kadar zor ki
Hımm anladım şimdi
He hee tamam orayada sen varsın diye geliyorum diğerleriyle pek kaynaşamadımBenden sonra gelenler maşallah bayağı kaynaşmış
aa bu iyimis ya ben de mi odev versem acaba hatunlarao zaman hepten kacarlar
Ben de öyle canım aileden uzaktayım hasta olunca herşey gidiyor.Kızların dersleri bile bozuluyor
Sık gelmiyorsun gelsen kaynaşırsın
Deme öyle vuslatim neden kimsesiz oluyormuşunbiz ne güne duruyoruz
Öyle canım, hasta olmaya hakkımız yok her daim dinç olmaya çalışıyoruz çocuklar için
Fırsat buldukça geliyorum canım ama sen olmayınca çıkıyorum
Oyy tatlım benim zaten sizde olmasanız konuşacak dertleşecek kimsem yok
uyuttum kizi hemi de kulotla
uyutmadan yaptırdıysan kaçırmaz. kaç yaşında kızın. bizim kız 2 senedir kaçırmıyo, 4 yaşında
yaptirdim ama bizim kiz normal bebelerden degil cadim2.5 yasinda
uyuttum kizi hemi de kulotla
Altına naylon falan serseydin bari azimiş çıkarmasın kuzucuk sana
Ben öyle yapıyordum bezlemiyordum ama altına naylon seriyordum yatak batmıyordu en azından
Ha bir de iş vericek raporum olmayınca yüzüm olmuyor topiğe gelmeye
naylonu bulamadim vuslatimolsun zaten bu gun sabah dosegi yikicaktim hala uyuyo bu arada
naylonu bulamadim vuslatimolsun zaten bu gun sabah dosegi yikicaktim hala uyuyo bu arada
alez diyorsun dimi tanemim ha iste onu bulamadimAzii sizin orda varmı bilmiyorum bebek bakım bezleri yada hasta bakım bezleri var çok rahat bende alt değiştirken kullanıyordum bebekken benim kız altını acar acmaz hemen ıslattırdı altı musanba üzeri pamuk gibi
O zaman sorun yok kaçırabilirUyur tabi kuzucuk altında bez yok ne rahat ediyorlar benimkilerden biliyorum
Azii sizin orda varmı bilmiyorum bebek bakım bezleri yada hasta bakım bezleri var çok rahat bende alt değiştirken kullanıyordum bebekken benim kız altını acar acmaz hemen ıslattırdı altı musanba üzeri pamuk gibi
Bende canbebenin alt açma bezini kullanıyorum tanemim çok rahat oluyor gerçekten:13:
alez diyorsun dimi tanemim ha iste onu bulamadim
simdi uyandi uyanir uyanmaz da cis yapmisama neyse ki ayakta yapmis dosek islanmamis
alez diyorsun dimi tanemim ha iste onu bulamadim
simdi uyandi uyanir uyanmaz da cis yapmisama neyse ki ayakta yapmis dosek islanmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?