En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Deme öyle vuslatim neden kimsesiz oluyormuşunbiz ne güne duruyoruz

Ben de öyle canım aileden uzaktayım hasta olunca herşey gidiyor.Kızların dersleri bile bozuluyor
Sık gelmiyorsun gelsen kaynaşırsın

Öyle canım, hasta olmaya hakkımız yok her daim dinç olmaya çalışıyoruz çocuklar için
Fırsat buldukça geliyorum canım ama sen olmayınca çıkıyorum

Deme öyle vuslatim neden kimsesiz oluyormuşunbiz ne güne duruyoruz

Oyy tatlım benim zaten sizde olmasanız konuşacak dertleşecek kimsem yok

Ha bir de iş vericek raporum olmayınca yüzüm olmuyor topiğe gelmeye

naylonu bulamadim vuslatimolsun zaten bu gun sabah dosegi yikicaktimhala uyuyo bu arada

Azii sizin orda varmı bilmiyorum bebek bakım bezleri yada hasta bakım bezleri var çok rahat bende alt değiştirken kullanıyordum bebekken benim kız altını acar acmaz hemen ıslattırdı altı musanba üzeri pamuk gibi

alez diyorsun dimi tanemim ha iste onu bulamadim
O zaman sorun yok kaçırabilirUyur tabi kuzucuk altında bez yok ne rahat ediyorlar benimkilerden biliyorum

simdi uyandi uyanir uyanmaz da cis yapmisama neyse ki ayakta yapmis dosek islanmamis

Bende canbebenin alt açma bezini kullanıyorum tanemim çok rahat oluyor gerçekten:13:

alez diyorsun dimi tanemim ha iste onu bulamadim

simdi uyandi uyanir uyanmaz da cis yapmisama neyse ki ayakta yapmis dosek islanmamis

Çişi geldiği için uyanmıştır çocuk yetiştirseydin ya lazımlığaOlacak azim daha başındasın sala sala alışacak
Benim kuzular 2-3 ayda bıraktılar bezi:13:

Kizlar ben geldim
Evi topladım
Süpürdüm
Banyoyu sildim
Alman pastası yaptım
Dünden yemeğim var yanına salata yaptım ama kendime mücver yapıcam cnm çekti
Kuföre gttim kaşımı aldırdım yüzüm gözüm açıldı
Çamaşırlarımı katladım
Bi ton ütü var akşam yapıcam kociş akşam spora gtcek ordanda maça 12 de anca evde olur bende işlerle oyalanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…