- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.561
Hoşgeldin vuslatimbu gün cumartesi ya o yüzden kimsecikler yok
Benim de büyük temizlik günümoglen mutlaka gelicem zamaniniz olursa gelin az biraz sohbet edelim sizin saat le 1den sonra
Patella kuzum benim cadı da öyleydi o uyuduğu odada kimse uyuyamazdi hemen uyanirdi
Hoşbuldum azimmYa ama 1 haftada bir kaç sayfa ilerlemiş önceden bir gün gelmesem 10-15 sayfa gidiyordu Ben de küçükleri köye yolladım yine buraya koştum sonra bir günaydın dedim cadı uyandı kalkıp onu emzirdim uyudu yine. Aslında benimde çok işim var bir haftadır yatak döşek yatıyordum daha dün ayaklandım ama hala halsizlik var
Evet vuslatim malesef artık eskisi gibi takilmiyor kimse
Ee sen nasılsın? Geçmiş olsun neden yatak dosek ystiyosun?:26:
İyidir azim idare ediyoruz işteGıda zehirlenmesi canım bir haftada 1 kg verdim biraz daha devam etse doğum öncesi kiloma geliyordum
geçmiş olsun vuslatim hangi gıda acaba:18:
Sağol balımSütt !!!:18:
Aaa topik taşınmış :26uykuda mısın sevgili yarim uyan! uyan! ) tanem de konu açmış yeni gördüm, herkes oraya mı transfer oldu
Azim ben kaçtım tatlımCadının altını değiştireyim, evi toparlayım biraz, sonra gelirim yine cadıyı uyutabilirsem
yok canim skmiyorum
hayirlisi nuryolum cinsiyeti onemli degil tabiki ama insan accik istiyo demi
Sağol balımSütt !!!:18:
Ayy canım çok geçmiş olsunİyidir azim idare ediyoruz işteGıda zehirlenmesi canım bir haftada 1 kg verdim biraz daha devam etse doğum öncesi kiloma geliyordum
Aaa topik taşınmış :26uykuda mısın sevgili yarim uyan! uyan! ) tanem de konu açmış yeni gördüm, herkes oraya mı transfer oldu
Anaa süt mufenadir ya süt zehirlenmesi
Senin cadı uyudu mu benimki yine uyumicak galiba
Evet taşındık vuslatimyeni evimiz artık burası
aşk olsun kuzu ben bu topiğin müdavimlerindenim,biraz biraz geçiyor sanki bulantım,oğlumun doğum günü yarın hazırlık yapıyorum kaç gündür ondan uğrayamıyorum yoqsam günde 7 kez uğrarım muhakkakkendi topiğime bilem uğramıyorumö şu ara
çok geçmiş olsun vuslatımamaan gıda zehirlenmesini en iyi bilenlerdenim,Allah yardımcın olsun bacım
Ayy canım çok geçmiş olsun
Yok canım ben can sıkındısından açmıştım sonra azzide benden habersiz buraya daşınmak istemiş sonra komşu olduk asıl ana kuçağımız burası hatta şimdi bi yemek topiği açtım nezamadır tarif biriktiriyodum onunla uğraşıyorum
anaaaaaa yarin mi kac yasina giriyo buyuk kuzuaşk olsun kuzu ben bu topiğin müdavimlerindenim,biraz biraz geçiyor sanki bulantım,oğlumun doğum günü yarın hazırlık yapıyorum kaç gündür ondan uğrayamıyorum yoqsam günde 7 kez uğrarım muhakkakkendi topiğime bilem uğramıyorumö şu ara
çok geçmiş olsun vuslatımamaan gıda zehirlenmesini en iyi bilenlerdenim,Allah yardımcın olsun bacım
Kuzular benim heruf bu aksam evde yok sizin saatle 10 dan sonra toplanalim mi geyik yaparız
Bizde de köye gönderdiklerim yok bu gece, en küçükle en büyük kuzu evde cadıyı uyutabilirsem erkenden gelirim ben azimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?