En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hoşgeldin vuslatimbu gün cumartesi ya o yüzden kimsecikler yok
Benim de büyük temizlik günümoglen mutlaka gelicem zamaniniz olursa gelin az biraz sohbet edelimsizin saat le 1den sonra
Patella kuzum benim cadı da öyleydi o uyuduğu odada kimse uyuyamazdi hemen uyanirdi

Hoşbuldum azimmYa ama 1 haftada bir kaç sayfa ilerlemiş önceden bir gün gelmesem 10-15 sayfa gidiyorduBen de küçükleri köye yolladım yine buraya koştum sonra bir günaydın dedim cadı uyandı kalkıp onu emzirdim uyudu yine. Aslında benimde çok işim var bir haftadır yatak döşek yatıyordum daha dün ayaklandım ama hala halsizlik var

Evet vuslatim malesef artık eskisi gibi takilmiyor kimse
Ee sen nasılsın? Geçmiş olsun neden yatak dosek ystiyosun?:26:

Aaa topik taşınmış :26uykuda mısın sevgili yarim uyan! uyan!) tanem de konu açmış yeni gördüm, herkes oraya mı transfer oldu

Evet vuslatim malesef artık eskisi gibi takilmiyor kimse
Ee sen nasılsın? Geçmiş olsun neden yatak dosek ystiyosun?:26:

aşk olsun kuzu ben bu topiğin müdavimlerindenim,biraz biraz geçiyor sanki bulantım,oğlumun doğum günü yarın hazırlık yapıyorum kaç gündür ondan uğrayamıyorum yoqsam günde 7 kez uğrarım muhakkak kendi topiğime bilem uğramıyorumö şu ara

Sağol balımSütt !!!:18:

çok geçmiş olsun vuslatım amaan gıda zehirlenmesini en iyi bilenlerdenim,Allah yardımcın olsun bacım

İyidir azim idare ediyoruz işteGıda zehirlenmesi canımbir haftada 1 kg verdim biraz daha devam etse doğum öncesi kiloma geliyordum

Ayy canım çok geçmiş olsun

Aaa topik taşınmış :26uykuda mısın sevgili yarim uyan! uyan!) tanem de konu açmış yeni gördüm, herkes oraya mı transfer oldu

Yok canım ben can sıkındısından açmıştım sonra azzide benden habersiz buraya daşınmak istemiş sonra komşu olduk asıl ana kuçağımız burası hatta şimdi bi yemek topiği açtım nezamadır tarif biriktiriyodum onunla uğraşıyorum

Son düzenleme:
Anaa süt mufenadir ya süt zehirlenmesi
Senin cadı uyudu mu benimki yine uyumicak galiba

Hem de ne fena azim:18:Ölüyorum sandım

Evet taşındık vuslatimyeni evimiz artık burası

Yeni evimiz hayırlı olsun o zaman azim

Sağol nurummSen nasılsın canım bebişin keyfi iyimi

Sağol tanemimHımmm yemek topiğide mi açtın canım, hayırlı olsuna gelirim

anaaaaaa yarin mi kac yasina giriyo buyuk kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…