En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hosgeldin filizcim
ya hic sorma su bahar temizliginibenimki yarim yamalak bir sey oldu iki odam 2 balkonum duruyo hala

ya ben de geçen cumartesi storları sildim iki odanın koptu kollarım.

bi de benim evim oldukça büyük. nasıl başa çıkıcam bilmiyorum.
sadece ilk planım yatak odasını değiştirmek ve kışlıkları kaldırmak. onları halledersem temizlikçi çağırıp duvarları sildircem ve mutfak dolapları cam kapı ne varsa temizliycem artık. çok zor :18::18::18::18::18:

tembel hatun seniama sen calisiyosun bi istisna yapa biliriz sana

ee sen nasilsin:26:verdin mi kilocuklari

noldu yine askitom ben biliyorum seni cok yoruyosun sen kendini
Biraz fazla dolanıyorum gibi sonrada yorgun düşüyorum şimdide çarşıya gttim geldim nefes falan kalmadı walla

kizceler mayasiz pisi yaptim kendime ohh missmaya da neymis pofuduk pofuduk yumusacik oldu hemi de sadece 10 dakikami aldi
Eki Görüntüle 687886
Ellerine saglık azim bayılırım pişiye bende kaptım bitane

canım merhabalar. Al benden de okadar demek için alııntı yaptım valla 15 gün izin alıcam ama evin halini bi görsen amaaan 15 gün yetmez sana dersin ne yapıcam bilmiyorum

valla benim de öyle bi de kardeşim ve eşim maalesef biraz dağınıklar ben de onlardan aşağı kalmıyorum onları gördükçe.

napalım el mahkum bi gün yapıcaz elbet.

Bende mayısta yavaştan başlarım bahar temizliğine mayıs sonu kaynana geliyo zaten anca tamamlarım

Listeni bizimlede paylaşırmısın canım bizede fikir olmuş olur

paylaşırdım ama öyle özel bişey yok.

örnek:
Salon - halılar yıkamaya verilecek, duvarlar silinecek, pimapenler ciflenecek camlar silinecek, perdeler yıkanıp storlar silinecek, vitrinler temizlenecek, danteller yıkanıp ütülenecek, kalorifer petekleri silinecek, yerler silinecek vs vs.

bunu her oda için ayrı ayrı yaptım. yapıp yapıp tik atıcam. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…