- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.521
mayıs da geldi sayılır şu bahar temizliği gözümde büyüyo
hosgeldin filizcim
ya hic sorma su bahar temizliginibenimki yarim yamalak bir sey oldu iki odam 2 balkonum duruyo hala
mayıs da geldi sayılır şu bahar temizliği gözümde büyüyo
tembel hatun seniya ben de geçen cumartesi storları sildim iki odanın koptu kollarım.
bi de benim evim oldukça büyük. nasıl başa çıkıcam bilmiyorum.
sadece ilk planım yatak odasını değiştirmek ve kışlıkları kaldırmak. onları halledersem temizlikçi çağırıp duvarları sildircem ve mutfak dolapları cam kapı ne varsa temizliycem artık. çok zor :18::18::18::18::18:
Canım benimde aynen bide ameliyat ihtimalim var ondan hemen yapmamlazım
ee sen nasilsin:26:verdin mi kilocuklari
noldu yine askitom ben biliyorum seni cok yoruyosun sen kendini
çok zorlama kendini. geçmiş olsun umarım kolaylıkla atlatırsın ameliyatını ve bir an önce sağlığına kavuşursun.
Canım benimde aynen bide ameliyat ihtimalim var ondan hemen yapmamlazım
Yaparsam rahatlıyacağım
canım merhabalar. Al benden de okadar demek için alııntı yaptım valla 15 gün izin alıcam ama evin halini bi görsen amaaan 15 gün yetmez sana dersin ne yapıcam bilmiyorumaynen yaa. Düşündükçe kötü oluyoizin alıp iznimi temizlikle geçirmek istemiyorum.
Biraz fazla dolanıyorum gibi sonrada yorgun düşüyorum şimdide çarşıya gttim geldim nefes falan kalmadı wallaee sen nasilsin:26:verdin mi kilocuklari
noldu yine askitom ben biliyorum seni cok yoruyosun sen kendini
Ellerine saglık azim bayılırım pişiye bende kaptım bitanekizceler mayasiz pisi yaptim kendime ohh missmaya da neymis pofuduk pofuduk yumusacik oldu hemi de sadece 10 dakikami aldi
Eki Görüntüle 687886
canım merhabalar. Al benden de okadar demek için alııntı yaptım valla 15 gün izin alıcam ama evin halini bi görsen amaaan 15 gün yetmez sana dersin ne yapıcam bilmiyorum
Bende mayısta yavaştan başlarım bahar temizliğine mayıs sonu kaynana geliyo zaten anca tamamlarım
tanemim ne ameliyati:26::26:
ben de liste yaptım onları uygulayacağım. bir koca excel sheet'i ev işi :))
Evet canım bu haftadan sonra cidi cididüşünüyorumaynen yaa. düşündükçe kötü oluyoizin alıp iznimi temizlikle geçirmek istemiyorum.
Listeni bizimlede paylaşırmısın canım bizede fikir olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?