- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.641
iste recellerim
bu da cadinin parmaklari
Ellerine saglık azim portakal reçelide nefis görünüyo adınına parmaklarınıda yiyesim geldi tom bik tombik
Bizde kocişle kahvaltı yaptık mutfagı topladım ocagımı temizledm şimdi kocişle kahve keyfi yapıyoz daha sonra evi süpürücem banyoyu silcem lavabosunu ovucam wc yi ovucam oturma odamın tozunu alcam şimdilik aklıma gelenler bunlar
iste recellerim
bu da cadinin parmaklari
Ellerine sağlık canım cok güzel duruyuor kivi bende deniyeceğim
O barmaklarıda yiyeceğim
Tabi canım bekliyorumtesekkur ederim tanemimsenin topige de eklicem kivi recelini tarifiyle birlikte
iste recellerim
bu da cadinin parmaklari
Sabah ilk iş önce cadımı doyurdum altını değiştirdim, sonra soba borularını döktüm ne kurum çıktı amatekrar taktım sobayı yaktım, kahvaltımızı yaptık,cadımı uyutum salonu süpürdüm, koltuk üstleri altları halıları kaldırım onların altlarınıda süpürdüm makinaya çamaşır attım yıkandı astım tekrar renklileri attım, şimdi koltukları silicem kirçöz asprin bitmiş kızımı gönderdim markete alması için O arada bir bakayım dedim size Hadi kaçtım ben işime devam edyim.
iste recellerim
bu da cadinin parmaklari
kızlar yardımanıza ihtiyacım varcumartesi yakın bi arkadaşımın oğlunun doğum günü var 1. yaş günü olucak, benden de bi ikram yapmamı istedi tatlı olacakmış ne yapsam karar veremedim, şöyle gösterişli ve kolay bir tarif var mı bildiğiniz
kızlar yardımanıza ihtiyacım varcumartesi yakın bi arkadaşımın oğlunun doğum günü var 1. yaş günü olucak, benden de bi ikram yapmamı istedi tatlı olacakmış ne yapsam karar veremedim, şöyle gösterişli ve kolay bir tarif var mı bildiğiniz
kizlar merhaba benim kv geldi o yuzden giremedim bu gun
PATELLA kuzum bu gun yaptim bu toplari tadi nefisti goruntusu de guzeldi
ben yesil hindistan cevizi de istiyordum ama kaynim bulamamis sen boyle de yapa bilirsin cok guzel gorunuyo hem de cok kolay
canım internetten rum tatlısı diye aratırsan karşına çıkar, üstü kremalı çok hoş bir tatlı.
ben bayılıyorum misafirlerimde hep tarifini soruyor.
kizlar merhaba benim kv geldi o yuzden giremedim bu gun
PATELLA kuzum bu gun yaptim bu toplari tadi nefisti goruntusu de guzeldi
ben yesil hindistan cevizi de istiyordum ama kaynim bulamamis sen boyle de yapa bilirsin cok guzel gorunuyo hem de cok kolay
hala kimse uğramamış buraya nerdesiniz kızlaaarharıl harıl temizlik mi yapıyosunuz
yoksa çocukları bayrama mı götürdünüz hımm:26: benim de eşim evde bugün bebeye baktı ecük de evin yarısını süpürebildim oturma odası yarım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?