En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
iste recellerim

bu da cadinin parmaklari

Ellerine saglık azim portakal reçelide nefis görünüyo adınına parmaklarınıda yiyesim geldi tom bik tombik
Bizde kocişle kahvaltı yaptık mutfagı topladım ocagımı temizledm şimdi kocişle kahve keyfi yapıyoz daha sonra evi süpürücem banyoyu silcem lavabosunu ovucam wc yi ovucam oturma odamın tozunu alcam şimdilik aklıma gelenler bunlar

ohh ohhh senin heruf evde benim heruf gurbetlerde
ben de simdilik yemek yapiyorum ogle yemegi
aksam da yarin donecekler kvler onlar icin hazirlik yapicam yemek tatli felan

Sabah ilk iş önce cadımı doyurdum altını değiştirdim, sonra soba borularını döktüm ne kurum çıktı amatekrar taktım sobayı yaktım, kahvaltımızı yaptık,cadımı uyutum salonu süpürdüm, koltuk üstleri altları halıları kaldırım onların altlarınıda süpürdüm makinaya çamaşır attım yıkandı astım tekrar renklileri attım, şimdi koltukları silicem kirçöz asprin bitmiş kızımı gönderdim markete alması içinO arada bir bakayım dedim size Hadi kaçtım ben işime devam edyim.

ben de bu gun cok yoruldum ya
yemek ev falan derken canim cikti
simdi de rulo pasta yapiyorum

Bütün vücudum ağrıyor, yarına dinlenirim artık
Kalan işlerimide yaptım; Koltukları sildim, salon halılarını sildim, (kirçöz+asprin+sabun tozu bir kapakta yumuşatıcı karışımı ile) hol halısını kaldırıp balkona çıkardım, silkeledim, çocukların odasını topladım oyuncaklar her yere saçılmıştı
Bu arada kızımda mutfağı halletti bulaşığı yıkadı, ocağı sildi, mutfağın yerlerinide süpürüp sildi
Cadı uyandı onu doyurdum altını değiştirdim beşiğine oturttum, oyuncaklarınıda doldurdum kucağına Yerleri sildim mikrofiber bezle, (böyle daha iyi oluyor vileda kıl bırakıyor hem de çok ıslak kalıyor):100:
salonun, diğer odaların tozunu aldım, makinadan çıkanları astım, en son wc lavoboyu domestosla bir güzel dezenfekte ettim, lavobo aynasını, rafını sildim
Sonrada kızımla oturp karşılıklı yedigün içtik Sırtım ve kollarım feci ağrıyor ve hala bir elimle beşik sallıyorum şu an

kızlar yardımanıza ihtiyacım var cumartesi yakın bi arkadaşımın oğlunun doğum günü var 1. yaş günü olucak, benden de bi ikram yapmamı istedi tatlı olacakmış ne yapsam karar veremedim, şöyle gösterişli ve kolay bir tarif var mı bildiğiniz

canım internetten rum tatlısı diye aratırsan karşına çıkar, üstü kremalı çok hoş bir tatlı.
ben bayılıyorum misafirlerimde hep tarifini soruyor.

Bugün işim yok Ortalığı topladım, kızımı doyurdum altını değiştirdim çıngıraklarıyla oynuyor
bende çay içicem şimdi:126:

kizlar merhaba benim kv geldi o yuzden giremedim bu gun
PATELLA kuzum bu gun yaptim bu toplari tadi nefisti goruntusu de guzeldi

ben yesil hindistan cevizi de istiyordum ama kaynim bulamamis sen boyle de yapa bilirsin cok guzel gorunuyo hem de cok kolay

Azim nefis görünüyolar ne koydun içine bacım onlarıda yazsaydn bari

canım internetten rum tatlısı diye aratırsan karşına çıkar, üstü kremalı çok hoş bir tatlı.
ben bayılıyorum misafirlerimde hep tarifini soruyor.

sağol yardımın için bakıcam hemen merak ettim

çok güzeller yeşil hindistan cevizi bulabilirim inş. diğeri kakao mu?

hala kimse uğramamış buraya nerdesiniz kızlaaar harıl harıl temizlik mi yapıyosunuz

yoksa çocukları bayrama mı götürdünüz hımm:26: benim de eşim evde bugün bebeye baktı ecük de evin yarısını süpürebildim oturma odası yarım kaldı

Evet bu gün kk çok sesiz bende bakıyorum kimse uğramıyorherhalde çoçuklarla ilgileniyor çoçuk olmayanlada resmi tatil onlarda koçişlerle azzinide kayınvaldesi var ondan gelemedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…