- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.661
Evet bu gün kk çok sesiz bende bakıyorum kimse uğramıyorherhalde çoçuklarla ilgileniyor çoçuk olmayanlada resmi tatil onlarda koçişlerle azzinide kayınvaldesi var ondan gelemedi:
tesekkur ederim lokumumAzim nefis görünüyolar ne koydun içine bacım onlarıda yazsaydn bari
evet canim sanirim kakaosağol yardımın içinbakıcam hemen merak ettim
çok güzeller yeşil hindistan cevizi bulabilirim inş. diğeri kakao mu?
benim kvler bizdeydihala kimse uğramamış buraya nerdesiniz kızlaaarharıl harıl temizlik mi yapıyosunuz
yoksa çocukları bayrama mı götürdünüz hımm:26: benim de eşim evde bugün bebeye baktı ecük de evin yarısını süpürebildim oturma odası yarım kaldı
geldim tanemim sen nasilsin?Evet bu gün kk çok sesiz bende bakıyorum kimse uğramıyorherhalde çoçuklarla ilgileniyor çoçuk olmayanlada resmi tatil onlarda koçişlerle azzinide kayınvaldesi var ondan gelemedi:
hosgeldin canim ozlettin kendiniHayırlı Günler fıstıklar...Nasılsınız..? Epeydir giremedim foruma... Memleketteydim..
Ne var ne yok bakalım..
ooo vuslatim neler yapmisin boyleBütün vücudum ağrıyor, yarına dinlenirim artık
Kalan işlerimide yaptım; Koltukları sildim, salon halılarını sildim, (kirçöz+asprin+sabun tozu bir kapakta yumuşatıcı karışımı ile) hol halısını kaldırıp balkona çıkardım, silkeledim, çocukların odasını topladım oyuncaklar her yere saçılmıştı
Bu arada kızımda mutfağı halletti bulaşığı yıkadı, ocağı sildi, mutfağın yerlerinide süpürüp sildi
Cadı uyandı onu doyurdum altını değiştirdim beşiğine oturttum, oyuncaklarınıda doldurdum kucağınaYerleri sildim mikrofiber bezle, (böyle daha iyi oluyor vileda kıl bırakıyor hem de çok ıslak kalıyor):100:
salonun, diğer odaların tozunu aldım, makinadan çıkanları astım, en son wc lavoboyu domestosla bir güzel dezenfekte ettim, lavobo aynasını, rafını sildim
Sonrada kızımla oturp karşılıklı yedigün içtikSırtım ve kollarım feci ağrıyor ve hala bir elimle beşik sallıyorum şu an
gunaydin bal mumlarim
dun aksam kvleri esimle evlerine goturduk yarim saat oturup donduk toplam 7 saat yolkizi anneme biraktim gece 1de geldik eve neyseki gittiler ama cok yoruldum 4 gundur bu gun oyle dip kose temizlik yapmicam ortaligi toplasam yeter
yarin yaparim:26:
Sana da günaydın lokumum.. Tanem günlerdir neden uğramıyorum, çünkü siz mayısı bekliyorsunuz toptan temizlik için. Yardırcam o zaman sizinleşimdiden gerekli temeli oluşturuyorum. Malum hamaratlıkta solunuzda sıfır bile kalamıyorum hele aşk la kıyasladığım da - lerdeym
dün hayatımda ilk kez pazardan aldığım sebze meyveleri dolaba yerleşştirmeden önce dolabımı raflarımı sildim yıkadım duruladım... gecenin 12 sin de bitti işim ve her yerim nasıl ağrıyordu. Ama çok mutlu oldum. Sanki dolabım bana gülümsedi
gunaydin bal mumlarim
dun aksam kvleri esimle evlerine goturduk yarim saat oturup donduk toplam 7 saat yolkizi anneme biraktim gece 1de geldik eve neyseki gittiler ama cok yoruldum 4 gundur bu gun oyle dip kose temizlik yapmicam ortaligi toplasam yeter
yarin yaparim:26:
ayy lütfen bul benikaytarsam tut kulağımdan. sizler sayesinde gaza geliyorum.
bu arada "ay yazık " dediğin için açıklama yapma gereğ duydum belki yanlış anladın diye; dolabı ilk kez siliyor değilim, pazardan aldıklarımı hemen yerleştiriyordum ilk kez koymadan önce her şey boşalttım. bir an öbür türlü anladın diye düşündüm..
Hoşgeldin azim özledik seni walla
Bende yarın dip köşe yapıcam allah izin verirse bugün rutin işler var her zamanki gibi
ben de ozledim sizi askitom
bizim rutin temizlik de hic dip koseden geriye kalmyo hani
Aynen azim walla bu ara anneme ne alıcam diye düşünüyorum malum anneler gününe az kaldı
aa anneler gunu mu sizdebizim burda anneler gunu 8 mart biz aldik gitti sen de tabak canak al iste analar ne ister ya da canta falan
Hoşgeldin azim özledik seni walla
Bende yarın dip köşe yapıcam allah izin verirse bugün rutin işler var her zamanki gibi
yok canim anladim ne demek istedigini saka yapiyorumchentiq senin bebe napiyor
aaa internette cok guzel takimlar var ben de rastlarsam soylerim sanaHadi ya öylemi atlatmışsınız siz en son baharat takımı istiyodu güzel bişi bulursam alcam
ay yirim ben onu yabizi özlemeyin zaten siz
napsın şimdi sütünü verdim uyumasını bekliyorum. sonrasında ya ben de uyuyacağım ya da balkonları silip süpüreceğim. bu hafta hava açık gözüküyor. gece uyumaları düzene girdi artık 10 civarlarında uyuyor. Ama huysuzluğu aynen devam. 2 yaşş krizi. Bir de iki de bir pantolonunu çorabını çıkarıp çığlak gezmek istiyor ona bir anlam veremedim.
Özlemezmiyiz bacım hoşgeldinbizi özlemeyin zaten siz
napsın şimdi sütünü verdim uyumasını bekliyorum. sonrasında ya ben de uyuyacağım ya da balkonları silip süpüreceğim. bu hafta hava açık gözüküyor. gece uyumaları düzene girdi artık 10 civarlarında uyuyor. Ama huysuzluğu aynen devam. 2 yaşş krizi. Bir de iki de bir pantolonunu çorabını çıkarıp çığlak gezmek istiyor ona bir anlam veremedim.
Saol azimm raslarsan söyle wallaaaa internette cok guzel takimlar var ben de rastlarsam soylerim sana
ay yirim ben onu yabenim kiz da cikariyo soguk olucak dye odum kopuyo
1.mutfak mermerindeki lekeleri limon ve karbonatla temizleye bilirsintemizlik sorularım, sihirli formüller aranıyor
1-mutfak mermerindeki sarı lekeler nasıl çıkar, ilk günkü gibi bembeyaz olur?
2- tere roka semiz otu ıspanak kıvırcık maydonoz.................. bir ton yeşşillik aldım bozulmadan 1 hafta nasıl saklarım?
3- tüplü tv mi silsem de hala toz daha doğrusu hav mı denir ondan kalıyor. aynı sorun yemek dolabımda da var salondaki..
4- elinde bahar temizliğinde yada herhangi bir temizlikte yapılması gereken şeyler liste halinde olan var mı? bir yerde liste yapın diyordu da..
cevap verenlere şimdiden teekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?