En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Azim nefis görünüyolar ne koydun içine bacım onlarıda yazsaydn bari
tesekkur ederim lokumum
gcen yazdim rulo pasta yapiyorum diye rulo pasta nedense yapisti bi turlu koparamadimben de krem santi falan hazirlamistim bakti malzemelere ne yapiyim diye aklima bunlar geldikeki kakaolu yapmistim kremsanti de kakoluydu karistirdim kek parcalariyla icine ceviz de kattim bol bol top yapip hindistan cevizine buladim nefis oldu
ayrica kivi recelime bayildilar
sağol yardımın için bakıcam hemen merak ettim

çok güzeller yeşil hindistan cevizi bulabilirim inş. diğeri kakao mu?
evet canim sanirim kakao
bak ustte tarifini de yazdim 10 dakikalik bir sey
benim kvler bizdeydi
Evet bu gün kk çok sesiz bende bakıyorum kimse uğramıyorherhalde çoçuklarla ilgileniyor çoçuk olmayanlada resmi tatil onlarda koçişlerle azzinide kayınvaldesi var ondan gelemedi:
geldim tanemim sen nasilsin?
Hayırlı Günler fıstıklar... Nasılsınız..? Epeydir giremedim foruma... Memleketteydim..
Ne var ne yok bakalım..
hosgeldin canim ozlettin kendini

ooo vuslatim neler yapmisin boyle
masallah hamarat hatunum benim

gunaydin bal mumlarim
dun aksam kvleri esimle evlerine goturduk yarim saat oturup donduk toplam 7 saat yol kizi anneme biraktim gece 1de geldik eveneyseki gittiler ama cok yoruldum 4 gundur bu gun oyle dip kose temizlik yapmicam ortaligi toplasam yeter
yarin yaparim:26:

Sana da günaydın lokumum.. Tanem günlerdir neden uğramıyorum, çünkü siz mayısı bekliyorsunuz toptan temizlik için. Yardırcam o zaman sizinle şimdiden gerekli temeli oluşturuyorum. Malum hamaratlıkta solunuzda sıfır bile kalamıyorum hele aşk la kıyasladığım da - lerdeym

dün hayatımda ilk kez pazardan aldığım sebze meyveleri dolaba yerleşştirmeden önce dolabımı raflarımı sildim yıkadım duruladım... gecenin 12 sin de bitti işim ve her yerim nasıl ağrıyordu. Ama çok mutlu oldum. Sanki dolabım bana gülümsedi

yazik ya dolap nefes almistir
bu arada hosgeldin canim evet mayis bizim ayimizkaytarmak yok ama bulurum valla seni

ayy lütfen bul beni kaytarsam tut kulağımdan. sizler sayesinde gaza geliyorum.

bu arada "ay yazık " dediğin için açıklama yapma gereğ duydum belki yanlış anladın diye; dolabı ilk kez siliyor değilim, pazardan aldıklarımı hemen yerleştiriyordum ilk kez koymadan önce her şey boşalttım. bir an öbür türlü anladın diye düşündüm..

Hoşgeldin azim özledik seni walla
Bende yarın dip köşe yapıcam allah izin verirse bugün rutin işler var her zamanki gibi

yok canim anladim ne demek istedigini saka yapiyorumchentiq senin bebe napiyor

Hoşgeldin azim özledik seni walla
Bende yarın dip köşe yapıcam allah izin verirse bugün rutin işler var her zamanki gibi

bizi özlemeyin zaten siz

yok canim anladim ne demek istedigini saka yapiyorumchentiq senin bebe napiyor

napsın şimdi sütünü verdim uyumasını bekliyorum. sonrasında ya ben de uyuyacağım ya da balkonları silip süpüreceğim. bu hafta hava açık gözüküyor. gece uyumaları düzene girdi artık 10 civarlarında uyuyor. Ama huysuzluğu aynen devam. 2 yaşş krizi. Bir de iki de bir pantolonunu çorabını çıkarıp çığlak gezmek istiyor ona bir anlam veremedim.

Hadi ya öylemi atlatmışsınız siz en son baharat takımı istiyodu güzel bişi bulursam alcam
aaa internette cok guzel takimlar var ben de rastlarsam soylerim sana
ay yirim ben onu yabenim kiz da cikariyo soguk olucak dye odum kopuyo

ben de simdi ciktim banyodan her yeri camasir suyuna bastim
dun giderken camasir yikayip asmistim yagmur yagmis islanmisyeniden yikayip astim

Son düzenleme:
Özlemezmiyiz bacım hoşgeldin

aaa internette cok guzel takimlar var ben de rastlarsam soylerim sana

ay yirim ben onu yabenim kiz da cikariyo soguk olucak dye odum kopuyo
Saol azimm raslarsan söyle walla iyi olur

temizlik sorularım, sihirli formüller aranıyor

1-mutfak mermerindeki sarı lekeler nasıl çıkar, ilk günkü gibi bembeyaz olur?
2- tere roka semiz otu ıspanak kıvırcık maydonoz.................. bir ton yeşşillik aldım bozulmadan 1 hafta nasıl saklarım?
3- tüplü tv mi silsem de hala toz daha doğrusu hav mı denir ondan kalıyor. aynı sorun yemek dolabımda da var salondaki..
4- elinde bahar temizliğinde yada herhangi bir temizlikte yapılması gereken şeyler liste halinde olan var mı? bir yerde liste yapın diyordu da..

cevap verenlere şimdiden teekkürler

1.mutfak mermerindeki lekeleri limon ve karbonatla temizleye bilirsin
2.tere roka ve diger yesillikleri yikadiktan sonra kurutup gazete kagitina sarip dolapta uzun sure beklete bilirsin
maydonozun bağı hiç çözülmez küçük bi leğende sirkeli su hazırlnır yaklaşık bir tatlı kaşığı sirke 1,5 litre soğuk su maydonoz bu suda 2-3 saat bekletilir güzelce yıkanır süzülmesi için kenara konur 15 dakika sonra şöyle bi sirkelenir kavanoza sapları alta gelcek şekilde konulur iyce kavanoza sokulur haifif su damlacıkları olcak üstünde onların kalması lazım üstünede kavanozun kapağı değil!!! streç film gerilir hava almıcak şekilde kapatılır böylece 10 gün yemyeşil kalır yapraklarda kalan damlacıklar maydonozun saplarını besler sterç filmde hava aldrımadığı için maydonozlar yemyeşil kalır
3.toz aldiktan sonra ustunden kagit mendille ya da pamukla sil
4.ben bi yerlerde yemek odasinin dip kose temizligini yazmistim ama sayfasini bulamiyorum

neler yaptim
  • dag gibi bulasiklari yikadim malum misafirlerden baya bulasik kalmisti tezgah berbatti
  • misafir takimlarini silip kaldirdim
  • mutfagi ve koridoru supurge actim supurdum
  • tezgahlari sildim cilit bangla duruladim lavabosunu falan
  • copleri topladim
  • yataklari topladim
  • oturma odasini topladim
  • toz aldim
  • kapinin onunu sildim
  • banyoyu resmen camasir suyuna bastirdim.lavaboyu wc yi ovdum fayanslari yerleri duruladim kuruladim
  • aynasini sildim havlusunu degistim
  • dun camasirlari yagmur islatinca tekrar yikadim astim
  • domates soslu makarna yaptim oglen yedik
  • aksam icin et haslaniyor bi seyler yaparim artik bu gunluk bu kadar buyuk temizlik yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…