En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Hehe
Burdayım azim dolanıyom kızma hemen kahvaltımı yaptım işlere girişicem sen napıyosun

Bende ütülerimi bitirdimmm o h beee.. kıskandım sizleri . Hele tubiş koca göbüşlüüü işleri halletmiş bileee. bende yaparım kiii
oh oh topigimizin hamarat hatunlari cogaliyohosgeldin
vuslatim senin kuzu da mi hasta cok gcmis olsun:26:aldaniyoruz tabi havalara ince giydiriyoruz :26:aman dikkat et
baya da bi is yapmisin masallahcocuklari sutladin tabi koye daldin islere dimi
ellerine sağlık güle güle kirlet
kirlenmesin yazor temizledim

tubi bebegim sen kplerle oturmuyomusun nasil giycen onlarin yaninda tayti
bu arada koca gobusle baya is yapmisin masallah

Ha şöyle yola gel biliyorsun tersim kötüdürben de islerimin büyük kısmını hallettim kuzuyu doyuruyoum

Maşallah azim sana bende yarın büyük temizlik yapcam çarşamba günü annemlere gtcem ev temiz kalsın cuma akşamı dönücem pazartesi günüde bahar temizliğine başlarım artık 3 odam var salon ,oturma odası ,yatak odası. Mutfak ,banyo hol ve arka balkonum var kiler olarak kullandığım allah yardımcım olsun çok işim var çok

Benim de aynen seninki gibi üç Odam Var
Salon oturma odası yatak odası iki balkon
Bu arada askitom sen benim salonumun fotolarini gördün mü

Benim de aynen seninki gibi üç Odam Var
Salon oturma odası yatak odası iki balkon
Bu arada askitom sen benim salonumun fotolarini gördün mü

günaydın... azi okudum yazdıklarını... temizlik 3 e ayrılır, dip köşe günlük genel... yerlere yattım ya hu...

mutfaktan kırpmış yer silmeye vermiş. kız sen ne 3 kağıtçısın senn...

Haftasonu salonumu yeniden yerleştirdim. Bayağı bir farketti. Azi buraya foto ekler misin. Öncesi ve sonrası diye. Hem de dakikalarıyla. Yani hani motive olmak açısından. Elini çabuk tut sen de demişsin bana ya.. Ne güldürdün beni

Doğru soyluyom bebeğim temizlik üçe ayrılırcahil karular siziben o öncesi sonrası olayını tamirden sonra yapicaktim ev pek musait olmadığı için ama senin için yarın mutfağı çekerim
Yok bebeim görmedim varmı foto hemen bakıyım

Vardı da sayfasını bulamıyorum Osmanlı Sarayı gibim odaminsenin kuzenin düğünü ne zaman olmuştu o sıralar eklemistim

WAlla benim kuzenin düğünü 16 aralık falandı sanırım eklentilere baksana merak ettim şimdi

Bacım bu ne osmanlı sarayından çıkma gibi nasıl temizliyon sen bu salonu klasiği seviyon anlaşılan güle güle otur canım benim ben daha çok sporu seviyorum

geçmiş olsun canım senin kuzu kaç aylık

Sağol canım, 8 aylık benim kuzum

Geçmiş olsun canım Bebişler hep hasta mevsim dönüşündenBenim kuzum bugün daha iyi en azından huysuzluğu azaldı

vuslatim senin kuzu da mi hasta cok gcmis olsun:26:aldaniyoruz tabi havalara ince giydiriyoruz :26:aman dikkat et
baya da bi is yapmisin masallahcocuklari sutladin tabi koye daldin islere dimi

Sağol canım benim Hava iyi diye gündüz soba yakmıyorum ya yine de etkiledi yavrumu heralde Evet balım ama iyi oluyor en azından biraz kafa dinliyorum, çocuklarda bayılıyor zaten akşama kadar içeri girmiyorlarmış bahçelerde babalarına yardım ediyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…