- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #13.921
Bende ütülerimi bitirdimmm o h beee.. kıskandım sizleri . Hele tubiş koca göbüşlüüü işleri halletmiş bileee. bende yaparım kiii
vuslatim senin kuzu da mi hasta cok gcmis olsun:26:aldaniyoruz tabi havalara ince giydiriyoruz :26:aman dikkat etSelam canlar
Kaç gündür kuzum çok hasta:2: Cuma günü dr.a götürdük babasıyla fena soğuk almış, çok da huysuz
Evet gelelim esas konuyaBugün yaptıklarım; Sabah ilk iş kuzumu doyurdum alt bakımını yaptım, sonra uyuttum tekrar. O uyurken kahvaltıdan önce mutfağı topladım,
çöpleri çıkardım, bulaşığı yıkadım. Sonra kızımı uyandırdım kahvaltı yaptık, ablası kardeşiyle ilgilenirken bende evi topladım, toz aldım, koltukların deri kısımlarını sildim,
kızıma kendi odasını topladı, küçüklerin odası topluydu zaten dün babalarıyla köyde kaldılarsüpürüp tozunu aldım, yatak odasının dolaplarını komidinlerini sildim,
şifonyerin üzerini düzenledim, yatakların nevresimlerini değiştirdim, makinadan çıkanları astım, tekrar çamaşır attım, kuruyanları katlayıp yerleştirdim. Şimdi nescafemi yudumluyorum. Birazdan kuzucuğumu doyurup ilaçlarını içiricem
kirlenmesin yaellerine sağlık güle güle kirlet
kuzum tayt aldım evde giymeye yaaçok sıcak.hamilelikten dolayı daha esnek tayt almam gerekti.
dışarda giyemeem beeennkapalıyım evet. akıllı gacı seni. unutmuyon hiç bişiyi
eşim 7/24 evde. evden çalişio ya. ama ders çalişiodu bir süredir.açık öğretimin son sınıfı. ve geçen yıl sınıfta kalmıştı tek dersten. o tek dersi vermek için gitti bugün sınava.inşallah hayırlısıyla geçer de artık askerliğini yapar
hem yürüyüş olsun die hemde son günü,dersini bölmiim die ben gittim pazara. ama artık pazar sezonunu kapattım.çok zorlandım. gitmem dahalisteyi yaparım babamız alır gelir...
bugünki yaptıklarım;
yatakları,odaları topladım,
kahvaltıya baya bi özendim (malum sınava gidicek kociş)
bulaşıkları yıkadım
buzdolabını sildim
çamaşırları topladım,katladım
dolapta kalan kışlıkları kaldırdım
bazaların altlarını toparladım
kenan'ın bebeklik eşyalarını çıkarttım. neyimiz eksik onları yazdım
beşiğin çekmecelerine bebiş için olan eşyaları koydum
Kenan ın odasını süpürdüm
eşimi sınava yolladım ve şu an dinleniyorum
sizlerde ne var ne yok kızlar bakalım?
işler hiç bitmiyor değilmi ya
Hehe
Burdayım azim dolanıyom kızma hemen kahvaltımı yaptım işlere girişicem sen napıyosun
Ha şöyle yola gel biliyorsun tersim kötüdürben de islerimin büyük kısmını hallettim kuzuyu doyuruyoum
Maşallah azim sanabende yarın büyük temizlik yapcam çarşamba günü annemlere gtcem ev temiz kalsın cuma akşamı dönücem pazartesi günüde bahar temizliğine başlarım artık 3 odam var salon ,oturma odası ,yatak odası. Mutfak ,banyo hol ve arka balkonum var kiler olarak kullandığım allah yardımcım olsun çok işim var çok
Benim de aynen seninki gibi üç Odam Var
Salon oturma odası yatak odası iki balkon
Bu arada askitom sen benim salonumun fotolarini gördün mü
Benim de aynen seninki gibi üç Odam Var
Salon oturma odası yatak odası iki balkon
Bu arada askitom sen benim salonumun fotolarini gördün mü
Doğru soyluyom bebeğim temizlik üçe ayrılırgünaydın... azi okudum yazdıklarını... temizlik 3 e ayrılır, dip köşe günlük genel...yerlere yattım ya hu...
mutfaktan kırpmış yer silmeye vermiş. kız sen ne 3 kağıtçısın senn...
Haftasonu salonumu yeniden yerleştirdim. Bayağı bir farketti. Azi buraya foto ekler misin. Öncesi ve sonrası diye. Hem de dakikalarıyla. Yani hani motive olmak açısından. Elini çabuk tut sen de demişsin bana ya.. Ne güldürdün beni
Yok bebeim görmedim varmı foto hemen bakıyım
WAlla benim kuzenin düğünü 16 aralık falandı sanırım eklentilere baksana merak ettim şimdiDoğru soyluyom bebeğim temizlik üçe ayrılırcahil karular sizi ben o öncesi sonrası olayını tamirden sonra yapicaktim ev pek musait olmadığı için ama senin için yarın mutfağı çekerim
Vardı da sayfasını bulamıyorum Osmanlı Sarayı gibim odaminsenin kuzenin düğünü ne zaman olmuştu o sıralar eklemistim
WAlla benim kuzenin düğünü 16 aralık falandı sanırım eklentilere baksana merak ettim şimdi
Eklentilerde bulamadım bazı fotolar yok img ile eklediğim için herhalde:44:
yok pc de dur bulacam ya kafama koydumHım olabilir azim pcde varsa ekle yine bakam
yok pc de dur bulacam ya kafama koydumkiz sen bi kere daha yoktun o ne zamandi bi kac gunluge bi yerler gittiydin
Bacım bursaya gttim işte kuzenin düğününe nereye gtcem baska anama zor gönderiii benim heruff
Bacım bu ne osmanlı sarayından çıkma gibi nasıl temizliyon sen bu salonu klasiği seviyon anlaşılan güle güle otur canım benim ben daha çok sporu seviyorum
geçmiş olsun canım senin kuzu kaç aylık
günaydın kızlar
küçük kızım hasta 3gündür ateşi ve kusması var
2kere doktora götürdüm inşallah bugün düzelir yavrum
bende bugün anca evi toplarım,azi 3saate temizlik yazın süper olmuş ilk fırsatta
yapmaya çalışıcam canım ,ayrıca bizleri bu kadar düşünüp uğraştığın için teşekkürler canım
vuslatim senin kuzu da mi hasta cok gcmis olsun:26:aldaniyoruz tabi havalara ince giydiriyoruz :26:aman dikkat et
baya da bi is yapmisin masallahcocuklari sutladin tabi koye daldin islere dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?