En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Nerdesin bebeğim dün online görünüyordun:26:ama topikte yoktun

Evet kurulamak cok onemli

Kociş geldi cnm sınavdan o yuzden giremedim pek rutin işleri yapıyorum ben bahar temizliğine başlamadığım içim ama içim içimi yiyo biran önce yapıp bitirsem:18:

aynen valla cok rahatladim hatta bana bile soylemiyo kendisi gidip yapiyo
tubi annem senin heruf nerdeydi ki karni burnunda hatun yokus cikarak pazardan geliyo acepkizdim simdi
tubi sen kapali degilmiydin ne tayti

kuzum tayt aldım evde giymeye yaa çok sıcak.hamilelikten dolayı daha esnek tayt almam gerekti.
dışarda giyemeem beeenn kapalıyım evet. akıllı gacı seni. unutmuyon hiç bişiyi

eşim 7/24 evde. evden çalişio ya. ama ders çalişiodu bir süredir.açık öğretimin son sınıfı. ve geçen yıl sınıfta kalmıştı tek dersten. o tek dersi vermek için gitti bugün sınava.inşallah hayırlısıyla geçer de artık askerliğini yapar

hem yürüyüş olsun die hemde son günü,dersini bölmiim die ben gittim pazara. ama artık pazar sezonunu kapattım.çok zorlandım. gitmem daha listeyi yaparım babamız alır gelir...

bugünki yaptıklarım;
yatakları,odaları topladım,
kahvaltıya baya bi özendim (malum sınava gidicek kociş )
bulaşıkları yıkadım
buzdolabını sildim
çamaşırları topladım,katladım
dolapta kalan kışlıkları kaldırdım
bazaların altlarını toparladım
kenan'ın bebeklik eşyalarını çıkarttım. neyimiz eksik onları yazdım
beşiğin çekmecelerine bebiş için olan eşyaları koydum
Kenan ın odasını süpürdüm
eşimi sınava yolladım ve şu an dinleniyorum

sizlerde ne var ne yok kızlar bakalım?
işler hiç bitmiyor değilmi ya

Tubiş yakaladım seni

Maşallah sana kıvrak kıvrak iş yapıosun he.

Benim bi sürü ütü var. Yazlıklar hep ütülenecek :26: Popişimi kaldırıp yapabilirsem iyi

Tubiş yakaladım seni

Maşallah sana kıvrak kıvrak iş yapıosun he.

Benim bi sürü ütü var. Yazlıklar hep ütülenecek :26: Popişimi kaldırıp yapabilirsem iyi

ahanda yakalandım

napim kuzu ya hamilelik hormonları rahat bırakmıyor beni.
off kilo aldım yerimden kalkamıyorum diyorum.
bi kalkıyorum akşama kadar oturmuyorum.
iş yapasım geliyor
tabii akşama da pertim çıkıyor.
gece uykularım çok azaldı.sıpa dürtüp duruyor
bir şekilde zaman geçirmeye çalışıyorum iştehh

çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için
ben de 2 posta çamaşır attım
nevresimleri değiştirdim
ardiyeyi düzelttim
toz aldım
ev süpürüldü
giymediğim kıyafetleri ayırdım
ufffff çok zor bu ev işleri
yoksa ben mi tembelim

Bende ütülerimi bitirdimmm o h beee.. kıskandım sizleri . Hele tubiş koca göbüşlüüü işleri halletmiş bileee. bende yaparım kiii

Bende ütülerimi bitirdimmm o h beee.. kıskandım sizleri . Hele tubiş koca göbüşlüüü işleri halletmiş bileee. bende yaparım kiii

sen her gün bu topiğe gel gör bak neler yapıyosun

ne varmış kız göbüşümde,minnacık sadece benden 1-2 karış önde gidio okadar
daha yemek yapıcam hava sıcak,aslında fırın yemegi agır olur gibi dimi?
kahvaltı yesek nolurki

Selam canlar
Kaç gündür kuzum çok hasta:2: Cuma günü dr.a götürdük babasıyla fena soğuk almış, çok da huysuz
Evet gelelim esas konuya Bugün yaptıklarım; Sabah ilk iş kuzumu doyurdum alt bakımını yaptım, sonra uyuttum tekrar. O uyurken kahvaltıdan önce mutfağı topladım,
çöpleri çıkardım, bulaşığı yıkadım. Sonra kızımı uyandırdım kahvaltı yaptık, ablası kardeşiyle ilgilenirken bende evi topladım, toz aldım, koltukların deri kısımlarını sildim,
kızıma kendi odasını topladı, küçüklerin odası topluydu zaten dün babalarıyla köyde kaldılar süpürüp tozunu aldım, yatak odasının dolaplarını komidinlerini sildim,
şifonyerin üzerini düzenledim, yatakların nevresimlerini değiştirdim, makinadan çıkanları astım, tekrar çamaşır attım, kuruyanları katlayıp yerleştirdim. Şimdi nescafemi yudumluyorum. Birazdan kuzucuğumu doyurup ilaçlarını içiricem

geçmiş olsun canım senin kuzu kaç aylık

ben geldim
neler yaptim bu gun
  • yataklari yopladim
  • bulasiklari yikadim
  • dun supurge acmistim bu gun mutfagi supurdum bi tek
  • dip kose sildim
  • toz aldim
  • yatak odasinin halisini banyoda yikadim,zaten kucuktu
aksam oh diyip bi oturmustum ki benim cadi kalemle krem renkli sandalyelerimin kumasini boydan boya cizmishemi de ikisini birdenyaa murekkep lekesi cikarmi dedim kafamdan asagi kaynar sular doktuler sankisonra aklima arap sabunu ve sampuan geldi karistirip dis fircasiyla temizledim tertemiz oldu tavsiye ederim kizlarmurekkep lekesi kumasdan cikti resmen

günaydın kızlar
nasılsınız
dün evim güzel evim topiğindeki düzenli evlere baktım
çok pis gaza geldim
faranjitim azmasaydı sabah sabah her yeri düzeltmeye başlayacaktım
lakin
sadece akşam yemeğini yapıp ancak okula yetişeceğim galiba

Selam Kızlar

Sizlere sorum olacak cevaplarsanız cok memnun olacağım.Buraya yaptıkları işleri yazan hanımlara cok özeniyorum ama ben de bu ara bir uyuşkluk var hiç birşey yapamıyorum sürekli uyuyorum

Yaklaşık 1 aydır uyku düzenim bozuldu sabah aksam yatıyorum zorunlu ihtiyaclarım haricinde yataktan kalkamıyorum ev de düzen kalmadı ayrıca hem evli hem de üni.de öğrenciyim.Sizlere de hiç böyle olduğu zamanlar oluyor mu?

gunaydin tatlimdikkat et kendine keske pazar yapsydin islerini:26grencimisin ogretmen mi

selam sedef hosgeldin aramiza
yazin gelisinden dolayi boyle uyusuk olmushsundur bu aylarda cogu kisi boyle oluyo merak etme gecer
ben de oyleyim 1 haftadir ama kalkip is yapinca yavas yavas canlaniyorsun
ne kadar yatarsan o kadar halsiz oluyosun bu mevsimde

günaydın kızlar
küçük kızım hasta 3gündür ateşi ve kusması var
2kere doktora götürdüm inşallah bugün düzelir yavrum
bende bugün anca evi toplarım,azi 3saate temizlik yazın süper olmuş ilk fırsatta
yapmaya çalışıcam canım ,ayrıca bizleri bu kadar düşünüp uğraştığın için teşekkürler canım

gunaydin canimgecmis olsun minik kuzuya Allah sifasini versin:26:
yazi icin ben tesekkur ederim canim zevkle yapiyorum siz isteyin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…