- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.061
benim kiz hayatta oturmaz bebek arabasinda en son 6 aylikken oturduyduyok kız ne eltisi yanımda bebek arabasında gidip gelecek o da
eltimin bugün okul gezisi var o geziye gitti
zaten o yüzden ben götürüp getiricem
normalde eltim kendi çocuğuyla beraber talha yı da götürüyodu arabayla
ben de haftada 2-3 kere fln sınıfa uğruyodum ne var ne yok diye
kız okul yürüyerek 20-25 dakika sürüyo çocuklarla
her gün o çile çekilir mi bunun yağmuru var karı var
eltim arabayla götürmeseydi servise verecektik zaten
günaydın kızlar
2gündür yatak odasıyla uğraşıyoruz,bütün odayı ters düz ettik
tadilat işi var diye temizlemicektim ama odada böcekçıktı mecburen
odanın duvarlarına kireçle boyadık sonra dolabım haşat olmuştu,ve giymediğimiz kullanmadığımız büssürü eşya yatak yorgan hepsini çöpe attım dolabıda kestık 2gözlü yaptık yenisini alana kadar öyle idare etcez odada ne var ne yoksa yıkadım halada yıkıyom bitmedi havada bulutlu şansıma çabuk kurumuyo,
vakumlu hurç aldım arada kullandığım yatak,yastık onları koydum,oda bir ferahladı ama hala çok iş var 2gündür belim koptu temizlik bişey değilde 5.kattan o çöpleri atmak çok yoruyor,gerçi çoğunu eşime taşıttım
evi birden bi dağıttık bende tembellik kalmadı erkenden kalkıp şu evi bi an önce adam etmeye çalışıyorum 2 gündür, çok şükür..[/
ama ben o mesajları yazacam diye kaç gece uykusuz kalmıştımvuslatim kalp konusunda sistem degismis
artik boyle
5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk
artik kurk de var yani
neler yaptim
yataklari topladim
bulasiklari yikadim
camasir yikadim astim
kuruyanlari katladim yerlestirdim
yerleri sildim
toz aldim
wc lavaboyu ovdum
copleri topladim cop kovalarini yikadim
dun gunesliklerimi utuledim astim
yorganimi yikamistim suyu suzulunce gece uyumadan once astim
demin onu da aldim katladim yerlestirdim
benim oturma odam kaldi bi tek buyuk temizlik yapmadigim ama onun da duvar kagitlarini degistirmeyi dusunuyoruz o yuzden daha beklemedeyim
benim kiz hayatta oturmaz bebek arabasinda en son 6 aylikken oturduydu
estos bu geceden itibaren cadiyi kulotla uyutmaya basladimdun 1 defa kadirip oturttum yapti sabaha kadar kupkuru uyudu
iyi olmus ama yoksa totoyu kaldiracagin yoktu bebeeem ben oyle cop olunca hani tahta falan doldurup cuvala atiyorum balkondan heruf de alip cope atiyo asagidan
vuslatim kalp konusunda sistem degismis
artik boyle
5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk
artik kurk de var yani
her bölümün bir yöneticisi var,faydalı bilgilerin yok
bu bölümün editörüde azerin olsa iyi olur:44:aslında
günaydın kk milletimin insanları
yine,yoğun tempolu bir güne başlamış bulunmaktan,mutluluk duymadığımı belirtmek istiyorum
şimdi çıkmam lazım vakit bulursam uğrarım
yatağımı toplayıp bulaşık makinesini boşaltıp oğluşu uyandırıp okula götürmem
daha sonra da eşime kahvaltı götürmem
ve tekrar eve gelip öğle yemeği yapıp saat 12 de evden çıkıp bu yemeği okula götürüp oğluşu doyurmam lazım
öğleye kadr ki işlerim bunlar
okul diyip de yabana atmayınçok uzak
öğle arası akşama kadar olan işlerimi yazarım
geçmiş olsun cnm çıkın tabi değişiklik olmuş olur size de
ben de sen yazınca farkettim benimki de geri gelmişKalplerim geri gelmiş azim
Herkese Merhaba
Sevgili azerinn, gecikmeli de olsa, güzel ve kıymetli davete icabet edeyim istedim. Sanırım doğru yerdeyim.
Ama bir sorun var, benim için hiç doğru bir yer değil galiba burası. Çünkü; temizlik ve ütü konusunda "eh işte diyebilecek kadar problemsiz olduğumu söyleyebiliyor olmama rağmen" bir türlü üstesinden gelemediğim dağınıklığım nedeniyle, ben sizin aranızda "ezikli kalırım" vallahi.
Ben topiğin eziklisi olmak istemiyorum. :) O nedenle sadece arada böyle bir merhabalık uğrayıp, selamlarımı, iyi dileklerimi iletsem olmaz mı acaba? mümkünse. :)
Gözüm yemiyor daha fazlasını. :)
Tekrar görüşünceye kadar ben şimdilik, hem sana hem de "başları dertte olan işlerini böylesine güzel halleden" diğer tüm topik sakinlerine "kolay gelsin" diyor, iyi geceler ve keyifli, eğlenceli, güzel bir hafta sonu diliyorum. :)
Sevgimle
evet o oda oluyo ayrica duvarlarini kalemle yazdigi odaama ben o mesajları yazacam diye kaç gece uykusuz kalmıştım
hıh bundan sonra kalbim,kürküm neyim olacağmış diye hiç de uykusuz kalamam
azerinin kağıtlarını yırttığı oda mı oluyo kendileri
her bölümün bir yöneticisi var,faydalı bilgilerin yok
bu bölümün editörüde azerin olsa iyi olur:44:aslında
o ka konustunuz estosla ikiniz korkup geri yollamislarKalplerim geri gelmiş azim
anaaaaaaa lovelim harbi senin mesaj sayin baya varmis hic dikkat etmemistimaaa kürk almama az kalmış
kuzum senin heruf geldi miAllah yardımcın olsun tatlımm
ellerine saglik bi daha ki misafirlige kadar idare ederBende evi misler gibi yaptım bu akşam misafirlerim de gelip gitti, bu temizlik düzen bi süre idare eder inşallah diye düşünüyorum
daha cok cene calman lazimBi tanecik kalbim var benim, gerçekte olduğu gibikürklere daha çokkkkkk var
Herkese Merhaba
Sevgili azerinn, gecikmeli de olsa, güzel ve kıymetli davete icabet edeyim istedim. Sanırım doğru yerdeyim.
Ama bir sorun var, benim için hiç doğru bir yer değil galiba burası. Çünkü; temizlik ve ütü konusunda "eh işte diyebilecek kadar problemsiz olduğumu söyleyebiliyor olmama rağmen" bir türlü üstesinden gelemediğim dağınıklığım nedeniyle, ben sizin aranızda "ezikli kalırım" vallahi.
Ben topiğin eziklisi olmak istemiyorum. :) O nedenle sadece arada böyle bir merhabalık uğrayıp, selamlarımı, iyi dileklerimi iletsem olmaz mı acaba? mümkünse. :)
Gözüm yemiyor daha fazlasını. :)
Tekrar görüşünceye kadar ben şimdilik, hem sana hem de "başları dertte olan işlerini böylesine güzel halleden" diğer tüm topik sakinlerine "kolay gelsin" diyor, iyi geceler ve keyifli, eğlenceli, güzel bir hafta sonu diliyorum. :)
Sevgimle
ben de sen yazınca farkettim benimki de geri gelmiş
bu nasıl bi merhaba yazısı kuzum
kendimi bi an resmi makamda dilekçe okuyor sandım
olsun sen yine de gel uğra
bu arada yaş kaç,çocuk var mı :26:
heee pardon aplaevet o oda oluyo ayrica duvarlarini kalemle yazdigi oda
agzinizdan bal damliyo bebegim bilemicem arik teklifleri bekliyorum
o ka konustunuz estosla ikiniz korkup geri yollamislar
anaaaaaaa lovelim harbi senin mesaj sayin baya varmis hic dikkat etmemistimnerde caldin o kadar ceneyi
kuzum senin heruf geldi mio yuzden mi ugramiyon
ellerine saglik bi daha ki misafirlige kadar idare eder
daha cok cene calman lazim
abla hosgeldin topigime
ezikli olmak ne demek senin tecrubelerin yeter ablam
her zaman bekleriz
bu arada is saatlerin kac abla:26:
kiz o candan abla o hep oyle kibar yazar kaninda var kadinin napsin kibar ince zarif insan o
heee pardon apla
sen bizim odunluğumuza vir o zaman
azi ben çıkıyorum conem
hazırlanıp aneye gidiciiiimmm
geldievet o oda oluyo ayrica duvarlarini kalemle yazdigi oda
agzinizdan bal damliyo bebegim bilemicem arik teklifleri bekliyorum
o ka konustunuz estosla ikiniz korkup geri yollamislar
anaaaaaaa lovelim harbi senin mesaj sayin baya varmis hic dikkat etmemistimnerde caldin o kadar ceneyi
kuzum senin heruf geldi mio yuzden mi ugramiyon
ellerine saglik bi daha ki misafirlige kadar idare eder
daha cok cene calman lazim
abla hosgeldin topigime
ezikli olmak ne demek senin tecrubelerin yeter ablam
her zaman bekleriz
bu arada is saatlerin kac abla:26:
kiz o candan abla o hep oyle kibar yazar kaninda var kadinin napsin kibar ince zarif insan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?