- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.101
Azem günaydın
Bugün bir iş yapasım var ki sorma , evde yalnız olacağım akşama kadar , oğlum da olmayacak.Yayılsam mı akşama kadar , vileda gibi dolansam mı evin içinde bilemedim
gunaydin canim
demin bi konu okudum yorumlarin birinde titizliginden yakinan bayan kapidan cikarken bile ben oglum arkamizdan da vileda geliyo diyodusen vileda deyince aklima o geldi
bence temizlik yap aksam da temiz evde dinlenirsinbenim de bu gun buyuk temizlik gunum
Dur bakalım beni buralarda görürseniz akşama kadar , anla ki yaydım tüm gün elimde kahvemle
Çocuk evde yokken de temizlik güzel oluyor ammaaa
iveeeeet hem de nasilkuzuyu nereye sutladin
Daha yollamadım , birazdan baba ile köye babaanne-dedeye gidecekler , hem de meyve bahçeleri var orada akşama kadar koşsun dursun .
Sen neden gitmiyorsun diye sorma
gunaydin canimselam kızlar ben başlıyorum işeeeeeeeeee
gunaydin canim
ben de basliyorum hadi kolay gelsin
kızlar sizi gördükçe içimdeki temizlik dürtülerim nasıl kabarıyo nasıl kabarıyo anlatamam:)
bende 1 aydır bahar temizliği doğum temziliği işte adını siz koyun onu yapıorum 1 aydır yapmamamın sebebi sadece hafta sonları yapıyo olmam:)
4 hafta sondur yapıorum yani birazda yayılarak keyifli keyifli yapıorum:)
ilk hafta sonu ve temizliğe ilk başladığım yer mutfak oldu mutfak biterse heryer çarçabuk biter didim:)
ilk hafta sonu buzdolbına giriştim:) buzdolabını banyoya soktum parçalarını tabi bi güzel dezenfekte ettim:) zaten nerdeyse 5 saatimi falan aldı parçalarını sök yıka kurumasını bekle yerleştir cidden hiçbartmıorum bütün günümü yedi tabi evin diğer işleri:) sonna iş yeri için bide yaprak sardım kazanla:) içimden geldi
ikinci hafta sonu mutfak dolaplarını komple indirdim aşağıya içlerini sildim tüm mutfak eşyalarını hepsini yıkadım :) bardakları çamaşır suyunda beklettim
çatalları tursille kaynattım :) mutfak dolapları cillop gibi oldu oda bi hafta sonumu yedi saolsun:)
üçüncü hafta sonu yatak odasına girdim bazanın altındaki yorganları havalandırdım bazanın altı komodinler gardolap herşeyi güzelce sildim yerleştirdim :)
buda dördüncü hafta sonum:) dün banyoyu temizledik tüm duvarlarını duşa kabin küçücük banyoyu temizlemek eşimle 3 saatimizi aldı:)
vede bu gün tv ünitesinin içi hedefimde:)
bütün bunları tk başıma yapmadım eşimle yaptık :) ama şimdi bi tek büyük bi kaba temizlik yapmak kaldı:) oda bidaki hafta sonuna kadın alcam:)
halılarımı şubatta vermiştim yıkamaya vermicem şimdi kışa girerken vercem sonabaharda gelen giden olcak kirlencek gene:)
bi tek mutfak halımı vercem:)
herkese selam.kolay gelsin.bizim burda saat 1.20.rapor vermeye geldim.
kahvalti yapildi.toplandi.salon koridor mutfagin yerleri silindi dip kose.halilar supuruldu.tozlar alindi.yemek pisiyor simdi.burada kucukgun ve buguyun bakimlarini yapiyorum.
ondan sonra cocuk yatak odasi toplanmali ve tuvalet yikanmali.yemek yapilmali.cok yoruluyorum yaaaaa
sen neredesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?