- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.341
iste boyle oldu tubi:26:
Eki Görüntüle 712508
Bu ne ki azim:26:
canım zaten koyu oluyor.macun gibi dimi kıvamı?
ne zaman yiceksen mutlaka iyice karıştırıp öyle yenmeli. çörekotları hep üste çıkıyor ve daha koyu oluyor.
uc tabi hepiniz ucunsizin gibi kadinlar az seviyorum hepinizi
tadi guzel oldu ya ben gelip gidip yerim bunu
bal corekotu tarcin kurukopuklu kahveye benziyo dimi
ben kacar kizlar cadi uyandi gorusuruz yine
bu defa da çok yiyip ikizin veya üçüzün olmasın
ama şu nokta çok önemli;
aman diym 12. günü geçme. Allah korusun çok büyütürsün yumurtanı ve çatlamazsa kiste dönüşebilir.
kesin kist olur demiyorum ama herşeyin fazlası zarar biliyorsun. dozunda bırakmak yeter.
önemli olan 12. gün bırakmak kapiş?
regl oldum yine vuslatim nasil olayim
sizle konusurken bi taraftan da yarim yamalak ingilizcemle ingilizce temizlik videolari izliyorum
valla al ben de de o kadar cumartesi diyorum aksilik çıkmaz inşallahHadi Allah kolaylıklar versin canım sana, darsı başımaBu gidişle benim temizlik yaz temizliği olacak herhalde
Allah kolaylik versin canim bi sorun falan olursa buyur sor
hepsine baktin mi listelerin 5 tane liste yaptim biri de yolda
vuslatim hosgeldin
saat kacta geliyor canim misafir:26:
dun dogum gunune gittik ordan da gezmelere falan derken evin yolunu zor buldukbiz geldigimizde saat 11 di giderken de baya bi daginikti ev cocuk olunca oyle oluyor malesef:26:
bu gun neler yaptim
yatak odasinin her tarafina dagilmis kiyafetleri ayikladimkirlileri sepete,temizleri dolaba kaldirdim
makyaj malzemelrim yatak odasina dagilmisti resmen cadi sagolsunonlari duzenledim
yataklari topladim
yatak odasinin tozunu aldim ciktim
bulasklari yikadim ocagi sildim mutfak pek daginik deyildi
oturma odasini topladim tozunu aldim
salonun tozunu aldim orasi zaten dagilmiyo hep duzenli
ayakkabiliktaki giyilmeyen ayakkabilari sildim kaldirdim
kapinin onunu sildim
banyoyu camasir suyuyla yikadim aynasini sildim havlusunu degistim
renklileri attim maineye yikandi astim
aslinda beyazlar da vardi yikanacak ama beyazlar icin olan deterjanim bitmis haberim yokartik aksam esim alir gelirken yarin yikarim onlari da
bi tek yemek kaldi
Görüşürüz canım
Aldım ben cevabımı azim
ne guluyon kiz
aaa xala salam xosgelmisizsalam necesiz?qizlarim burdadi mende kayit oldum.baxmaq istedim bu ne olan seydi.men cinarenin ve meryemin anasiyam.olar mende siznen yazisim.
iste burdavalla al ben de de o kadar cumartesi diyorum aksilik çıkmaz inşallah
nerde canım 3 tanesini gördüm diğer 2 si nerde
bu da bir sey mi canim sen bi de bizi buyuk temizlik yapinca gorucen peeehohhh maşallahh tüü tü tüüü!!
ben bunları anca tatil oldugum zaman yaparım
misafir 2 buçuğu geçiyodu geldiğinde ben işimi bitirip yatağımda uyku diyarına dalış yapıyordum
ne guluyon kiz
aaa xala salam xosgelmisizelbette olar o ne sozdu men de azeriyem Sirvanda yasayiram
iste burda
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/618079-bahar-temizligi-liste-4-a.html
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/618081-bahar-temizligi-liste-6-a.html
bu da bir sey mi canim sen bi de bizi buyuk temizlik yapinca gorucen peeeh
yemek yarışmasında burdaki hatunlardan ve annemden çok şey öğrendim pasta yemek ne istersem yapıyorum artıkşimdi sıra ev işlerine geldi dimi ama
ay ne tatlı konuşuyosun kız senn azerice yerim sen bennnn
masallah ne diyelim
tesekkur ederim
bu kadar calistiktan sonra derslerine zaman kaliyo mu canim?
valla ablacan 2 diploma için uğraşınca perdim çıkıyo hem atölye dersleri hem kendi sınavlarım zaten ziyadesiyle zorrr alasından sorular yani hemde ev işlerini öğreniyorum yemek falan bi yandan haziranın 3 ünde sergi, seminer, defile için hazırlanıyoruz yani anlıycağın yorgunluğun alasını yaşıyorum gerçekten zor atölyede fazladan kalıp çalışıyorum birde
sen anlattikca ben yoruldum ya
ALLAH kolaylik versin ama tatli yorgunluklar bunlar
bu arada kusura bakma esim pc ye demin el koyduydu da o yuzden gec yazdim
valla ablacım asıl sen kusura bakma burdada bugün fener alayı var yarın şivrilik bilmem biliyor musun :) onun için giyinip makyajımı tamamladım
tatlı yorgunluklar tabi ilerde rahat edicem ziyadesiyle ama gerçekten fazlasıyla yorucu 17 yaşındayım daha önemde neler var biliyorum ama işte aması var
kızlar buyurun gelin 250 tane şeker çikolata var yarına çocuklara dağıtılacak olan gelin siz yiyin
aa yok bilmiyorum ne ki o oyle
seker cikolata hic bana gore degil canim sevmem pek ama yine de tesekkur ederimkizlar yer simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?