En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
tadi guzel oldu ya ben gelip gidip yerim bunu

bu defa da çok yiyip ikizin veya üçüzün olmasın

ama şu nokta çok önemli;
aman diym 12. günü geçme. Allah korusun çok büyütürsün yumurtanı ve çatlamazsa kiste dönüşebilir.
kesin kist olur demiyorum ama herşeyin fazlası zarar biliyorsun. dozunda bırakmak yeter.
önemli olan 12. gün bırakmak kapiş?

ben kacar kizlar cadi uyandi gorusuruz yine

Görüşürüz canım

Aldım ben cevabımı azim

Hadi Allah kolaylıklar versin canım sana, darsı başımaBu gidişle benim temizlik yaz temizliği olacak herhalde
valla al ben de de o kadar cumartesi diyorum aksilik çıkmaz inşallah
Allah kolaylik versin canim bi sorun falan olursa buyur sor
hepsine baktin mi listelerin 5 tane liste yaptim biri de yolda

vuslatim hosgeldin

nerde canım 3 tanesini gördüm diğer 2 si nerde

saat kacta geliyor canim misafir:26:

ohhh maşallahh tüü tü tüüü!!
ben bunları anca tatil oldugum zaman yaparım
misafir 2 buçuğu geçiyodu geldiğinde ben işimi bitirip yatağımda uyku diyarına dalış yapıyordum

Görüşürüz canım

Aldım ben cevabımı azim

ne guluyon kiz
salam necesiz?qizlarim burdadi mende kayit oldum.baxmaq istedim bu ne olan seydi.men cinarenin ve meryemin anasiyam.olar mende siznen yazisim.
aaa xala salam xosgelmisizelbette olar o ne sozdumen de azeriyem Sirvanda yasayiram
valla al ben de de o kadar cumartesi diyorum aksilik çıkmaz inşallah

nerde canım 3 tanesini gördüm diğer 2 si nerde
iste burda
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/618079-bahar-temizligi-liste-4-a.html
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/618081-bahar-temizligi-liste-6-a.html
ohhh maşallahh tüü tü tüüü!!
ben bunları anca tatil oldugum zaman yaparım
misafir 2 buçuğu geçiyodu geldiğinde ben işimi bitirip yatağımda uyku diyarına dalış yapıyordum
bu da bir sey mi canim sen bi de bizi buyuk temizlik yapinca gorucen peeeh

yemek yarışmasında burdaki hatunlardan ve annemden çok şey öğrendim pasta yemek ne istersem yapıyorum artık şimdi sıra ev işlerine geldi dimi ama
ay ne tatlı konuşuyosun kız senn azerice yerim sen bennnn

masallah ne diyelim
tesekkur ederim
bu kadar calistiktan sonra derslerine zaman kaliyo mu canim?

Son düzenleme:
masallah ne diyelim
tesekkur ederim
bu kadar calistiktan sonra derslerine zaman kaliyo mu canim?

valla ablacan 2 diploma için uğraşınca perdim çıkıyo hem atölye dersleri hem kendi sınavlarım zaten ziyadesiyle zorrr alasından sorular yani hemde ev işlerini öğreniyorum yemek falan bi yandan haziranın 3 ünde sergi, seminer, defile için hazırlanıyoruz yani anlıycağın yorgunluğun alasını yaşıyorum gerçekten zor atölyede fazladan kalıp çalışıyorum birde

sen anlattikca ben yoruldum ya
ALLAH kolaylik versin ama tatli yorgunluklar bunlar
bu arada kusura bakma esim pc ye demin el koyduydu da o yuzden gec yazdim

sen anlattikca ben yoruldum ya
ALLAH kolaylik versin ama tatli yorgunluklar bunlar
bu arada kusura bakma esim pc ye demin el koyduydu da o yuzden gec yazdim

valla ablacım asıl sen kusura bakma burdada bugün fener alayı var yarın şivrilik bilmem biliyor musun :) onun için giyinip makyajımı tamamladım
tatlı yorgunluklar tabi ilerde rahat edicem ziyadesiyle ama gerçekten fazlasıyla yorucu 17 yaşındayım daha önemde neler var biliyorum ama işte aması var
kızlar buyurun gelin 250 tane şeker çikolata var yarına çocuklara dağıtılacak olan gelin siz yiyin

aa yok bilmiyorum ne ki o oyle
seker cikolata hic bana gore degil canim sevmem pek ama yine de tesekkur ederimkizlar yer simdi

aa yok bilmiyorum ne ki o oyle
seker cikolata hic bana gore degil canim sevmem pek ama yine de tesekkur ederimkizlar yer simdi

bende sevmiyorum hele çikolatadan nefret ediyorum
sadece konyaya has bi adettir berat kandilinin arifesi yani bugün akşam namazından sonra fener alayı dediğimiz bi eğlence olur nevruz gibi ateşten atlarız kadınlar çıkar dolaşır biz kızlar ip atlrız top oynarız kafaya göre takılırız yani gece yarısına kadar en geç 3 te evde olunur kandil günü sabah erkenden 7 buçuk gibi çocuklar kapıya ellerinde market poşeti şivrilikkkkk diye bağırarak kimisi komik maniler söyleyerek şeker toplarlar kapı kapı bu takii öğleye kadar sürer öğlen 1- 1 buçuk gibi biteer ee ayağın hızlıysa 2-3 poşet dolusu şekerin gofretin yani ganimet toplarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…