En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ben geldim.cok sasirdim anam buraya gelmisvatanda gorusemedik burda gorusduk.yeni vatanimiz burasizulu kizim ne yaptin bu topige bbizimkiler ailecek toplandi
bugun fazla is yapmadim.gunluk temizlik disinda.bide kizima cici kilotlar aldim bugun cok sirinler.magazadan ciktimizdan beri elinden birakmadi.sonra tasimak agir geldide bana verdi.bide bizi disarda gorecekdiniz kizlar tam bi komediydik.cadim butun yolu kosuyor.elinden tutmak ne mumkun.kucugude acikib aliyor.benim heruf cildirdibide sizinle disariya cikmiycam diyor.bende dedim cikma cokta tin.kizdirdi beni.soylene soylene geldikyarin yine buyuk temizlik gunu

Son düzenleme:
hosgeldin askitomnerde kaldin ben de diyorum bu kizin simdiye kadar donmesi lazimdi diye
dimek misafir agirladin he nerden geldiler elazigdan mi

hep oyle oluyor derler 1.cocuk yaramazsa 2.uslu olur derler

evet aynen öyle

oğluşum çok sakindi

kızım da tam aksi

ilk çocuğun sakinliğinin ardından kızımı büyütürken attan düşmüşe döndüm

merhaba kızlaaarrrr
nasılsınız ne var ne yok bakalım...azişim özledim seni ya
oooooooooo bacim gelmis hosgeldin kuzum ben de seni ozledim
nasilsin bebeler nasilhamilelik nasil geciyor:26:bitti mi bulantilarin:26:
Ev işleriyle tek bir derdim yok Allaha şükür...

Ev işi yapmadığımdan olabilir

Azem sana yazdığım şiire poğan istiyorum
İçimdeki şair ruhu çıkarttırdın bana
ay ay kimleri goruyorum meeeeeeedev isi hic mi yapmiyosun qi
hemen bakiyorum siire kim bilir neler dokturmusun
kimse yok muuu ben geldim
senin bu gun pestilin cikti resmen kuzu zar zor yaziyosun
noluya burdatirsdim yav:18::18::18::18::18:
anan gelmis cinis
in cin top oynuyo kimse yok niye korktun hayırdır ? :)
dilvin bebem burda saat farkimiz var sizin saatin uzerine 2 saat eklesiz foruma girdiginizde ben kuzulari sayiyorum
evet anan geldi cinis bi de bana arkadaslik yollayin kizlarin arkadaslarindan cok olsun diyo
kilotlar aldiniz mi gule gule hic islatmadan giysin insallah
benim heruf de oyledir ya bi yere gittigimizde resmen morariyo
ben daha 1 cocukla disariya cikamiyorum 2 tane olursa 1 gun onceden hazirlanmam gerek
evet aynen öyle

oğluşum çok sakindi

kızım da tam aksi

ilk çocuğun sakinliğinin ardından kızımı büyütürken attan düşmüşe döndüm
benim sansima 2. daha da aksi olacaktir kesin
esim sey diyo bir gun isten geldigimde seni sandalyeye sarili evi de atese verilmis sekilde gorucem

gunaydin cilekli pasta dilimlerim
her gece kizim uyanir yatagindan bizim yataga gecmek ister ben de o uyanirken kaldirip cis yaptiririm bir kere yapti mi kupkuru uyur
dun gece cocuk uyanmamis tabi o uyanmayinca ben de uyumusumsabaha karsi bi kalktim cocuk sirilsklamuykulu uykulu yikayamicagim icin uzerindekileri cikarip yenilerini giydirdim uyuyodu hala sonra aldim bizim yataga koydum yatagini baya islatmisdi cunku Allahtan alez vardi altinda
ee cocuga guvenirsen olacagi bu bu geceden itibaren alarm kursam iyi olacak

evet canım 23 nisan gösterisi

dün akşam da okulun voleybol turnuvasının final maçı vardı

okul müdürü bizim öğretmenden rica etmiş senin çocuklar 23 nisan gösterilerini spor salonunda da yapsalar demiş

dün akşam da stadda yaptılar gösteriyi tekrar

neyse o zaman bi kaç resim ekleyeyim

Günaydınlar azem ve tüm arkadaşlar

Çok gezmeye başladım bu ara yine oğlumla , işler birikti ama bugünde yokum evde. Aze geçen paylaştığın kapılar için patates , camlar için tuzlu su önerilerini ilk fırsatta denemek istiyorum .Sen denedin mi balım ?

Kandiliniz mübarek olsun .

Günaydın herkese dün raporumu verememiştim yorgunluktan
Yatak odamı temizledim önce bazamın altını bi güzel temizledim havalandırdın
Dolabımın hepsini boşalttım kışlıkları kaldrdım yazlıkları çıkardım sildm rafları yerleştrdm
Yorganları battaniyelerimi. Yastık kılıflarnı yastıkları nevresimleri hepsini yıkadım
Komidinlerimi temizledim
Camını şampuanlı suyla sildim kapısnı sildim
Avizesini sildim
Perdeleri attım makinaya
Tülümü ütüledim bi güzelastım
Yatak odamda kiler olrak kullandıgım kapalı balkonum boydan boya olan camını sildim
Kiler dolabını temizledim
Güneşliğini yıkadım astım
Bugünde oturma odasını temizliyorum küçük yolluklarımı yıkıycam öbürlerini silicem herkese kolay gelsin

senin de kandilin mubarek olsun canim
canim o konuyu ben acmadim galiba sen karistirmis olmayasin:26:
biz topik olarak camlarda ve aynalarda sampuanli su kullaniyoruz guzelce silip durulamadan kuruluyoruz miss gibi isil isil
.........................................
estos niye sildin kuzularin fotosunukeske ogretmeseydim size su foto silmeyi habire siliyosunama ben gordum cok sekerler kucuk cadi buyumus resmen buyuk cadi olmus masallah
ooo askitom donusun muhtesem olmusellerine saglik
siz boyle detayli yazinca ben kendim yapmis gibi hafifliyorum valla

Kız yaşlıyım başlıyım ama daha bunamadım

Senden başka kimsenin faydalı bilgilerini okumuyorum ki ben İdolümsün

Ahanda burada yazmışsın

http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/620760-ev-temizligi-icin-pratik-bilgiler.html

evet kimse yok ama anam gelmis.bulmus beni:18::18::18::18:burdada
ahaha yakında benim anamda gelicek canımcım merak etme iki anne takılır

dilvin bebem burda saat farkimiz var sizin saatin uzerine 2 saat eklesiz foruma girdiginizde ben kuzulari sayiyorum

anladım ablacım bende yeni geldim şivrilikten getirdim çocukları şimdide dersteyim ama bi yorulmuşum 5 saat hiç durmadan gezdik o sıcakta yagmur sıcağı vardı ya burdaaa yagsa rahatlar hava serinler
bugün ne iş yapsam ki bende gaza geldim bak şimdi

kız yarım saat sonra düzenleme yazısı uçup gidiyo sonra ara ki bulasın kendilerini
ben de o yüzden sildim
ama albümdekiler duruyo
kandiliniz mübarek olsun kızlar
senin de canım

nasılsın

kandiliniz mübarek olsun kızlar
senin de canim
analarin ve kizlarin toplandigi ilk topik olarak tarihe gecicez bu gidisle
kız yarım saat sonra düzenleme yazısı uçup gidiyo sonra ara ki bulasın kendilerini
ben de o yüzden sildim
ama albümdekiler duruyo

senin de canım

nasılsın
dur albume de bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…