- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.381
merhaba kızlaaarrrr
nasılsınız ne var ne yok bakalım...azişim özledim seni ya
in cin top oynuyo kimse yokniye korktun hayırdır ? :)
hosgeldin askitomnerde kaldin ben de diyorum bu kizin simdiye kadar donmesi lazimdi diye
dimek misafir agirladin he nerden geldiler elazigdan mi
hep oyle oluyor derler 1.cocuk yaramazsa 2.uslu olur derler
oooooooooo bacim gelmis hosgeldin kuzum ben de seni ozledimmerhaba kızlaaarrrr
nasılsınız ne var ne yok bakalım...azişim özledim seni ya
ay ay kimleri goruyorum meeeeeeedEv işleriyle tek bir derdim yok Allaha şükür...
Ev işi yapmadığımdan olabilir
Azem sana yazdığım şiire poğan istiyorum
İçimdeki şair ruhu çıkarttırdın bana
senin bu gun pestilin cikti resmen kuzu zar zor yaziyosunkimse yok muuu ben geldim
anan gelmis cinisnoluya burdatirsdim yav:18::18::18::18::18:
dilvin bebem burda saat farkimiz var sizin saatin uzerine 2 saat eklein cin top oynuyo kimse yokniye korktun hayırdır ? :)
evet anan geldi cinis bi de bana arkadaslik yollayin kizlarin arkadaslarindan cok olsun diyoben geldim.cok sasirdim anam buraya gelmisvatanda gorusemedik burda gorusduk.yeni vatanimiz burasi zulu kizim ne yaptin bu topige bbizimkiler ailecek toplandi
bugun fazla is yapmadim.gunluk temizlik disinda.bide kizima cici kilotlar aldim bugun cok sirinler.magazadan ciktimizdan beri elinden birakmadi.sonra tasimak agir geldide bana verdi. bide bizi disarda gorecekdiniz kizlar tam bi komediydik.cadim butun yolu kosuyor.elinden tutmak ne mumkun.kucugude acikib aliyor.benim heruf cildirdi bide sizinle disariya cikmiycam diyor.bende dedim cikma cokta tin. kizdirdi beni.soylene soylene geldik yarin yine buyuk temizlik gunu
benim sansima 2. daha da aksi olacaktir kesinevet aynen öyle
oğluşum çok sakindi
kızım da tam aksi
ilk çocuğun sakinliğinin ardından kızımı büyütürken attan düşmüşe döndüm
senin de kandilin mubarek olsun canimGünaydınlar azemve tüm arkadaşlar
Çok gezmeye başladım bu ara yine oğlumla , işler birikti ama bugünde yokum evde. Aze geçen paylaştığın kapılar için patates , camlar için tuzlu su önerilerini ilk fırsatta denemek istiyorum .Sen denedin mi balım ?
Kandiliniz mübarek olsun .
estos niye sildin kuzularin fotosunu.........................................
ooo askitom donusun muhtesem olmusGünaydın herkese dün raporumu verememiştim yorgunluktan
Yatak odamı temizledim önce bazamın altını bi güzel temizledim havalandırdın
Dolabımın hepsini boşalttım kışlıkları kaldrdım yazlıkları çıkardım sildm rafları yerleştrdm
Yorganları battaniyelerimi. Yastık kılıflarnı yastıkları nevresimleri hepsini yıkadım
Komidinlerimi temizledim
Camını şampuanlı suyla sildim kapısnı sildim
Avizesini sildim
Perdeleri attım makinaya
Tülümü ütüledim bi güzelastım
Yatak odamda kiler olrak kullandıgım kapalı balkonum boydan boya olan camını sildim
Kiler dolabını temizledim
Güneşliğini yıkadım astım
Bugünde oturma odasını temizliyorum küçük yolluklarımı yıkıycam öbürlerini silicem herkese kolay gelsin
senin de kandilin mubarek olsun canim
canim o konuyu ben acmadim galiba sen karistirmis olmayasin:26:
biz topik olarak camlarda ve aynalarda sampuanli su kullaniyoruz guzelce silip durulamadan kuruluyoruz miss gibi isil isil
estos niye sildin kuzularin fotosunukeske ogretmeseydim size su foto silmeyi habire siliyosun ama ben gordum cok sekerler kucuk cadi buyumus resmen buyuk cadi olmus masallah
ooo askitom donusun muhtesem olmusellerine saglik
siz boyle detayli yazinca ben kendim yapmis gibi hafifliyorum valla
Kız yaşlıyım başlıyım ama daha bunamadım
Senden başka kimsenin faydalı bilgilerini okumuyorum ki benİdolümsün
Ahanda burada yazmışsın
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/620760-ev-temizligi-icin-pratik-bilgiler.html
ahaha yakında benim anamda gelicek canımcım merak etmeevet kimse yok ama anam gelmis.bulmus beni:18::18::18::18:burdada
dilvin bebem burda saat farkimiz var sizin saatin uzerine 2 saat eklesiz foruma girdiginizde ben kuzulari sayiyorum
kız yarım saat sonra düzenleme yazısı uçup gidiyo sonra ara ki bulasın kendilerinisenin de kandilin mubarek olsun canim
canim o konuyu ben acmadim galiba sen karistirmis olmayasin:26:
biz topik olarak camlarda ve aynalarda sampuanli su kullaniyoruz guzelce silip durulamadan kuruluyoruz miss gibi isil isil
estos niye sildin kuzularin fotosunukeske ogretmeseydim size su foto silmeyi habire siliyosun ama ben gordum cok sekerler kucuk cadi buyumus resmen buyuk cadi olmus masallah
ooo askitom donusun muhtesem olmusellerine saglik
siz boyle detayli yazinca ben kendim yapmis gibi hafifliyorum valla
senin de canımkandiliniz mübarek olsun kızlar
senin de canimkandiliniz mübarek olsun kızlar
ahaha yakında benim anamda gelicek canımcım merak etmeiki anne takılır
anladım ablacımbende yeni geldim şivrilikten getirdim çocukları şimdide dersteyim ama bi yorulmuşum 5 saat hiç durmadan gezdik o sıcakta yagmur sıcağı vardı ya burdaaa yagsa rahatlar hava serinler
bugün ne iş yapsam kibende gaza geldim bak şimdi
kız yarım saat sonra düzenleme yazısı uçup gidiyo sonra ara ki bulasın kendilerini
ben de o yüzden sildim
ama albümdekiler duruyo
senin de canım
nasılsın
analarin ve kizlarin toplandigi ilk topik olarak tarihe gecicez bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?