En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

meraba ben rabia çok süper hazırlamışsın yazını çok beğendim ..şimdi bitirdim bende işleri birde akşama misafir olunca tekrar mutfağa girmem gerekicek..ama ne yapalım hayatın kanunu yat kalk ye iç yıka yerleştir..giy çıkar topla yıka..bıkıntı güzel bir tatil lazımmm

hosgeldin rabia cim
evet dedigin gibi hayatin kanunu malesef
tanisalim mi bu arada yas kac

nereye gidiyorsun

Kimse yazmadı ben de gideyim bari dedim

hadi erteleme canim dis agrisi kadar kotu bir sey yok

niye ki vuslatim bir sey mi oldu:44::44:

efendim

Yok azim herhangi birşey yok da ne bileyim canım hiç bir şey yapmak istemiyor

hehe onunki 5200 falandı

Sen 119 bin küsür mesaj sayısı olan arkadaşımızı gördün mü canım

evet nereye gdiyorsun

hosgeldin canim

Tamam tamam yoldan geri döndüm

Hoşgeldin

iste boyle otur suraya bakiyimsu kucuk kadinlarin tekrarlarina bakiyorum hic etmisler diziyi ya
Pek de alınganmışaynı ben
evet oyleyimdiro degil de su msj sayisinin pesine takilip gidenleri sonra da 180 derece degisenleri gorunce o da mi bizi begenmiyor artik dedim

iste boyle otur suraya bakiyimsu kucuk kadinlarin tekrarlarina bakiyorum hic etmisler diziyi ya

evet oyleyimdiro degil de su msj sayisinin pesine takilip gidenleri sonra da 180 derece degisenleri gorunce o da mi bizi begenmiyor artik dedim

O diziyi seyrediyordum ben deAnladım galiba benBenim takıldığım topikler belli bir geyik topiği var ilk üyeliğimde takılmaya başlamıştım, birde burasıKimseler yoksa oyunlarda takılıyorum Hımm bir de aklıma geldi aslında ben seni tanımadan önce görüyordum sürekli topiklerine uğruyordum ama yazmak tanışmak bu topikte kısmet oldu

akilli hatunum aldin mi ozel mesajimi
yok canim ya seni biliyorum ben
ben her kesi iyi taniyorum artikin vuslatim
hadi ya daha once gormusmuydun beni ben neden gormedim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…