En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
azerinn benim yazılarım neden renkli olmuyor ayarlıyorum ama yine olmuyor bi beceremedim yaaa

canım kullanıcı kontral paneli var ya o raya gir sol köşede seçenekleri düzenle var oraya tıkla ve altlarda bi yerde bu yazı var ''Standart Editör - Toolbar'' bu seçeneği işaretle işte bu kadarrrr

ellerine saglik canim
benim bahar temizligi biliyorsun martta baslamisti yarim yamalak bitti istebi tek oturma odam kaldi
Ben eccük tembel bir hatun kişisiyim kuzum
Daha 2 saat oldu mesela uyanalı
2 saat mi tembelsun kizimben seni calisiyorsun saniyodum
ay oldum gulmekten estos cocuk istebaktim baktim super
hımmm daha on fırın ekmek yemem lazım
bugün forumda biriyle tanıştım 3 tane kürkü vardı
o kurk o kurkten degil bebegim
birisi msj sayisina gore veriliyor bir digeri hani su renkli yazmak icin olanlar pro kartlilar yani benim gibi oho ohom
onlarin ismi koyu kirmizi oluyo dikkat edersen
parayla aliniyo pro kart
ama benimki belese geldi

günaydın benim azeri güzeli ablacamın dişimin ağrısından sabahladım bu aralar hiç bi işe bakmadım yani

hosgeldin canim
disin mi agriyo cok gecmis olsun canimkeske bi ilac falan alsaydin ya cok kotudur dis agrisi kendimden bilirim

abla dün hıçkırarak sabaha kadar ağladım kekik suyu mu yapmadım aspirin mi koymadım sarımsak mı yapmadım ağrı kesici ve en enfeksiyona karşı bi ilaçta içtim hiç biri fayda etmedi gram ağrısı kesilmedi sabahladım o yüzden o halde şimdi biraz azaldı şükür sirkeyi tuttum orda. zaten bembeyaz dişim hiç bişey olmayan dişim kırıldı ona mı yanayım napayım

bu gun doktora git bari canim aksam yine baslamasin agrimaya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…