En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
sabahtan beri yaptıklarım

*evi topladım
*yorganımı yıkadım
*balkonu yıkadım yorganı balkona astım
*yastıkları makşnaya attım
*2 makina çamaşır katladım yerleştirdim
*bol kalorili sandviç yaptım yedim:)

sıradakiler

*mutfak dolaplarının ıdş yüzü beyaz eşyalar mas asandalye silincek
*gardolabının tozu alıncak
*mutfaktaki mnderler ve koltuk kılıfları makinaya atılcak
*duş alınıp yallah evden çıkılcak çarşıdaki işler halllolcak

gelincede yemek yapılcak o pişerken ütü yapılcak:)

güya dip bucak yapcam yatak odasından başlıyım dedim yatak odasına geldi ben uyuyacam dedi sadece perdeleri attım makinaya çarşaflar değişti oğlanın odasını toplasdım ama başlayamadım akşama misafirim var daha ben oturuyorum

İşin büyük kısmı bitmiş canım hadi kolay gelsin

Kim uyicakmis lovelim anlamadım:26:
Sen de başka odayı yap

İşin büyük kısmı bitmiş canım hadi kolay gelsin

Kim uyicakmis lovelim anlamadım:26:
Sen de başka odayı yap

kocam azerincim demin kalktı o uyurken elektirk süpürgesini çalıştıramam eee süpüremezsem silemem toz alsam olmaz süpürmeyince daha yeni çıktı şimdi yapıyorum ama bitmez oda daha misafir gelcek
ben bu temizlüği bitiremem yaaaaaaaa

ne gıcık oluyo dimi:)
benimde eşim nöbetle çalışıo ne zaman yatıp kalktıgı belli diil ben o uyurken çamaşır katşıorum yıkıorum,banyoyu temizliorum mutfaktaki işlerimi hallediorum
oda kalkınca beni oyaladıgqı için eline veriorum süpürgeyi temizlettiriorum çok pratik oluyo haha:)

sıradaki işlerimi yaptım ama mutfağa vaktim yetmedi:) şimdi üstümü giyinip saçımı kurutup dışarı çıkcam az biraz dolnim şu ızdırap verici ağdamı yaptırıim ki en zor kısmı bu birazda gezinip gelim:)
gelincede mutfağı hallederim yemek yaparım artık:) kendinize iyi bakın kzıalr:)

eskiden veriyordum oğlan doğduğundan beri oğlanla ilgilen yeter diyorum valla oğlanı alddı çıktı yatak oadsı bitti gibi tüm evi süpürdüm sildim toz ladım yemeklerimi yaptım tuvalet bayoyu yıkadım ehehehee

burası çok güzel çok sıcak ama sahil bir içim su

akşamları alıcan herüfü koluna yürü öpüş koklaş gez toz hayat sana güzel oluyo

ama peşinde 2 tane çocuk olunca anca rüyanda görüyosun bunları :86:

ah su erkekler benim heruf de ayni ya gicik oluyo supurge sesineartik tinlamiyorum ama ben
kiz valla bosayacam ben bu herufu supurge yapiyo milletin esi bizimki yan gelip yatiyo
loveli bebem seninki yine cocuga bakiyo bizimki onu bile yapmiyo bak yine sinirlendim
hee opusup koklasmak mi bize ne kadar uzak bi kelime
nasılsınız hanımlar görüşmeyeli
kizam senin heruf mu evde iyicene bosladin bizi

bakıyor valla yoksa ben bunalırım hem işe gitcem hem işleri yapıcam hem çocuk zor olurdu
şimdi de diğer odalara gircem azerincim
kizlar dun Azerbaycan eurovisionda 2. olmus:81::81::81::81::81::87::87::87::87::87::114::114::116::116::116::119::119::119::118::118::118::118::118::122::122::122::122::124::124::124::124::129::129:

20.

çok güzelmiş şarkıymış tebrikler azerincim

bakıyor valla yoksa ben bunalırım hem işe gitcem hem işleri yapıcam hem çocuk zor olurdu
şimdi de diğer odalara gircem azerincim

çok güzelmiş şarkıymış tebrikler azerincim
belki ben de calishsam heruf yardim ederdi :26:edermiydi ya ?ederdi ederdiboyle teselli ediyim ben de kendimi
sana kolay gelsin lovelim 2 gun tatilin var onu da evde calisarak geciriyorsun:26:
dünmüydü ya. şimdi dinliyorum. çok güzel bir şarkı. şarkıcıda pek hoş:)
günaydın ruhikizim
gunaydin okym
ee bu ne demek oluyo bizim kizlarimiz kadar erkeklerimiz de yakisikli
turkiye katilmadi diye ben de izlemediydim protesto ettimbu sabah baktim

kizlar dun Azerbaycan eurovisionda 2. olmus:81::81::81::81::81::87::87::87::87::87::114::114::116::116::116::119::119::119::118::118::118::118::118::122::122::122::122::124::124::124::124::129::129:

20.

kız şarkı çok güzelmiş tebrikler azerbaycana

şarkıcıyı da enrique iglesias'a benzettim çok şugar

günaydın kızlar:)

açlıktan uyandım vallahi o kadar acıkmışım ki uyanmaya da pek niyetim yoktu:)
şimdi güüzel bi kahvaltı yaparız kocişle:) canımda nasıl kaşarlı tost istiyo varya tost yapim en iyisi
sonnada temziliğe girişcez mecbur:)

yapılcakları yazim

mutfaktaki beyaz eşyalar dolap yüzleri silincek dün yetiştiremedim
kapılar silincek
camlar silincek
mobilyalar çekilip altları silincek
detaylı toz alıncak halılar sirkelencek
banyo tuwalet temizlencek

bitcek:)
kaba iş var bu gün hayırlısı ossun:)

öyle azerincim sağlık olsun
ortalığı topladım
çamaşır serdim yenisini attım

şimdi başlayalım yine dip bucağa
listeye bakayım da devam edeyim

çok şükür iyiyiz bacım,keyfi yerinde yaramazın hareketlenmeye başladı bu hafta,senin bebeler nasıl vuslatım

geç olsun güç olmasın azim,hayırlısı ile rabbim sağlıklı bi evlat daha nasip eder inş cinsiyeti henüz belli değildi 15 gün önce gittiğim kontrolde,doktorum tahmin etmek istedi ama totosunu dönmüştü bize malesef göremedik,bi dahaki kontrole kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…