- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.541
hadi ya o kadar kotu mu tekrar gecmis olsun canim :26:insallah en acisiz sekilde atlatirsin
İşin büyük kısmı bitmiş canım hadi kolay gelsinsabahtan beri yaptıklarım
*evi topladım
*yorganımı yıkadım
*balkonu yıkadım yorganı balkona astım
*yastıkları makşnaya attım
*2 makina çamaşır katladım yerleştirdim
*bol kalorili sandviç yaptım yedim:)
sıradakiler
*mutfak dolaplarının ıdş yüzü beyaz eşyalar mas asandalye silincek
*gardolabının tozu alıncak
*mutfaktaki mnderler ve koltuk kılıfları makinaya atılcak
*duş alınıp yallah evden çıkılcak çarşıdaki işler halllolcak
gelincede yemek yapılcak o pişerken ütü yapılcak:)
güya dip bucak yapcam yatak odasından başlıyım dedim yatak odasına geldi ben uyuyacam dedi sadece perdeleri attım makinaya çarşaflar değişti oğlanın odasını toplasdım ama başlayamadım akşama misafirim var daha ben oturuyorum
İşin büyük kısmı bitmiş canım hadi kolay gelsin
Kim uyicakmis lovelim anlamadım:26:
Sen de başka odayı yap
güya dip bucak yapcam yatak odasından başlıyım dedim yatak odasına geldi ben uyuyacam dedi sadece perdeleri attım makinaya çarşaflar değişti oğlanın odasını toplasdım ama başlayamadım akşama misafirim var daha ben oturuyorum
sabahtan beri yaptıklarım
*evi topladım
*yorganımı yıkadım
*balkonu yıkadım yorganı balkona astım
*yastıkları makşnaya attım
*2 makina çamaşır katladım yerleştirdim
*bol kalorili sandviç yaptım yedim:)
sıradakiler
*mutfak dolaplarının ıdş yüzü beyaz eşyalar mas asandalye silincek
*gardolabının tozu alıncak
*mutfaktaki mnderler ve koltuk kılıfları makinaya atılcak
*duş alınıp yallah evden çıkılcak çarşıdaki işler halllolcak
gelincede yemek yapılcak o pişerken ütü yapılcak:)
ne gıcık oluyo dimi:)
benimde eşim nöbetle çalışıo ne zaman yatıp kalktıgı belli diil ben o uyurken çamaşır katşıorum yıkıorum,banyoyu temizliorum mutfaktaki işlerimi hallediorum
oda kalkınca beni oyaladıgqı için eline veriorum süpürgeyi temizlettiriorum çok pratik oluyo haha:)
estos benim eltinin durumlari karisk birazbebe yok ama kendisi 2 aydan bi regli gecikiyo bazen 2 ay falan regl olmuyo doktor doktor dolasiyolar iste
benim kur olayi sutubi bana bebe icin bal tarcin corekotu karisimi onerdi onu yaptim 2 gundur mideye indiriyorum bakalim artik
benim isler bittiyemek kaldi bi tek
beni lafa tutmayin rapor verecem bu sefer
is olmayinca kendini daga tasa atiyon resmen estosorda hava nasil burda yagmurlu
bak tatli dedin de aklima geldi gecen yaptigim tatlimin fotosunu eklememisim
ah su erkekler benim heruf de ayni ya gicik oluyo supurge sesinekocam azerincim demin kalktı o uyurken elektirk süpürgesini çalıştıramam eee süpüremezsem silemem toz alsam olmaz süpürmeyince daha yeni çıktı şimdi yapıyorum ama bitmez oda daha misafir gelcek
ben bu temizlüği bitiremem yaaaaaaaa
kiz valla bosayacam ben bu herufu supurge yapiyo milletin esi bizimki yan gelip yatiyone gıcık oluyo dimi:)
benimde eşim nöbetle çalışıo ne zaman yatıp kalktıgı belli diil ben o uyurken çamaşır katşıorum yıkıorum,banyoyu temizliorum mutfaktaki işlerimi hallediorum
oda kalkınca beni oyaladıgqı için eline veriorum süpürgeyi temizlettiriorum çok pratik oluyo haha:)
loveli bebem seninki yine cocuga bakiyo bizimki onu bile yapmiyo bak yine sinirlendimeskiden veriyordum oğlan doğduğundan beri oğlanla ilgilen yeter diyorum valla oğlanı alddı çıktı yatak oadsı bitti gibi tüm evi süpürdüm sildim toz ladım yemeklerimi yaptım tuvalet bayoyu yıkadım ehehehee
hee opusup koklasmak mi bize ne kadar uzak bi kelimeburası çok güzel çok sıcak ama sahil bir içim su
akşamları alıcan herüfü koluna yürü öpüş koklaş gez toz hayat sana güzel oluyo
ama peşinde 2 tane çocuk olunca anca rüyanda görüyosun bunları:86:
kizam senin heruf mu evde iyicene bosladin bizinasılsınız hanımlar görüşmeyeli
bakıyor valla yoksa ben bunalırım hem işe gitcem hem işleri yapıcam hem çocuk zor olurduah su erkekler benim heruf de ayni ya gicik oluyo supurge sesineartik tinlamiyorum ama ben
kiz valla bosayacam ben bu herufu supurge yapiyo milletin esi bizimki yan gelip yatiyo
loveli bebem seninki yine cocuga bakiyo bizimki onu bile yapmiyo bak yine sinirlendim
hee opusup koklasmak mi bize ne kadar uzak bi kelime
kizam senin heruf mu evde iyicene bosladin bizi
kizlar dun Azerbaycan eurovisionda 2. olmus:81::81::81::81::81::87::87::87::87::87::114::114::116::116::116::119::119::119::118::118::118::118::118::122::122::122::122::124::124::124::124::129::129:
20.
kizlar dun Azerbaycan eurovisionda 2. olmus:81::81::81::81::81::87::87::87::87::87::114::114::116::116::116::119::119::119::118::118::118::118::118::122::122::122::122::124::124::124::124::129::129:
20.
belki ben de calishsam heruf yardim ederdi :26:edermiydi ya ?ederdi ederdibakıyor valla yoksa ben bunalırım hem işe gitcem hem işleri yapıcam hem çocuk zor olurdu
şimdi de diğer odalara gircem azerincim
çok güzelmiş şarkıymış tebrikler azerincim
gunaydin okymdünmüydü ya. şimdi dinliyorum. çok güzel bir şarkı. şarkıcıda pek hoş:)
günaydın ruhikizim
20.
belki ben de calishsam heruf yardim ederdi :26:edermiydi ya ?ederdi ederdiboyle teselli ediyim ben de kendimi
sana kolay gelsin lovelim 2 gun tatilin var onu da evde calisarak geciriyorsun:26:
gunaydin okym
ee bu ne demek oluyo bizim kizlarimiz kadar erkeklerimiz de yakisikli
turkiye katilmadi diye ben de izlemediydim protesto ettimbu sabah baktim
İşler hiç bitmiyor tabi estosumSen bahar temizliğini bitirmişsin ne güzel, ben de haftasonu geçsin sobayı kaldırmakla başlıcam artık Bahar + yaz temizliği birlikte olacak artık
Canım nasıl geçiyor hamişlik iyi misin bebişin keyfi yerindemi
hic ustune gitme canim bebelerde oluyo boyle donemlerbenim kiz da bi bakiyorum haftalarca yari ac yari tok dolaniyo hic israr etmiyorum snra bi bakiyorum istahlanmis yine
pek bi hizli ciktin askitom
cinsiyeti ne kuzum ogrendiniz mibenim durumlar ayni kuzum regl oldum yine
gittin mi dilvincim bu gun doktora:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?