- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.581
Walla ellerim fena domestos kokuyodu yalan değil ama kese bile yaptım çıkmıştır herhal:)))
ne biliyim olur aslinda cok da soguk olmadan ola bilir belki hatta burda okumustum garip de gelmisti ama doktorlar klima tavsiye ediyor yazin bebekler icin diye
tubi ben dun gece kurumu yiyemedim sehir disinda oldugumuz icin1 kereyle bi sey olur mu sence:26::26:
cikmistir cikmistir olmadi parfum sk ellerine
cok tesekkur ederim vuslatimkeske turkiyede katilsaydi valla siz katilmayinca pek tatsiz oldu
lovelim masallahya icinize superwoman mi kacti ne
ama ya siz boyle anlatinca kendimi ezik hissettim kiz karni burnunda neler yapmis ben kanepeden totoyu kaldiramiyorum
estos o nasil guzel resim oyle icim acildi vallaha
valla dogru soyluyosun her gun ayni teranesen de bebeleri alip disari cikaydin hos yine ayni terane olacak ama
yaptin mi islerini lovelim
tesekkur ederim canimsenin islerin bitti mi:26:bi tek benmiyim bu gun tembel
ben de diyorum nerde su askitom megersem camasir suyuyla yine ask yasiyormushsun
ellerine saglik kuzu masallah tam gaz bitirdin tum evi
sadece balkon ve çamaşırlar kaldı oğlan durmadı bir türlü çok yordu beni kaç saatir mutfakla uğraşıyorum onun yüzünden şimdi babası aşağı parka indirdi ben de rapor verip devam edeyim
ayakkabılığımı şimdilik örtü alana kadar bıraktım örtü alacaktüm güya ama çıkamadım 3 gündür temizlik yapıyorum herkes ne yapıyorsun bu kadar amma oyalandın diyorlar çok üzüldüm halbuki heryeri elden geçirdim
perdelerimi de yıkadım oh mis gibi ama ben düzeltiyorum oğlan dağıtıyor oy oyyyyyy
yok cok dikkat ediyorum tubi bi tek dun aksam yiyemedim yanimda olmadigi icin sabah yine yedim amaevet çok fazla soğutmadan olabilir aslında.
minicik bebiş için çok zor olur yaa.biz dayanamıyoruz.o ne yapsın.
bakalım artık.hele az daha yaklaşsın doğum...
yok bidenem bişi olmaz ya 1 defadan.ama aksatmamaya bak birdaha olurmu?
uyusuk karu bosayacak bu heruf seni temizlik yuzundenWalla bana koku gelmiyo ama çamaşır syunn kokusunu sevdiğimden olablr
Ben yine sıkıyım deprem falan yok azim ya sadece güzel göriniyim yeter çok yorgunum
senin ayarin kacmis kuzukızlar bana bir yardım edin yaa günlük temizlikle detaylı temizliği birbirine karıştırmış bulunmaktayım insan her mutfağa girdiğinde buzdolabını ve mutfak dolaplarını silmek ister mi? yada her bulaşıkta ocağı tek tek cifler mi? off çok sinir oluyorum bu durumuma ne yapacağım bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ayrıca aşkitom senin yaptığın bahar temizliğini her dakika yapasım var sanki her temizliğim de böyle yapmak zorundaymışım gibi kızlar yardım edin siz nasıl yapıyorsunuz soğudum artık iş yapmaktan hiç içimden gelmiyor yaaa
senin kadar gezegenini gormedim estosçıktım kız çıkmam mı
saat 12 de çıktım daha yarım saat önce geldim eve
son işlerimi bitiridim tek kalan minderlerin kılıfları sonra çay keyfiii
yok cok dikkat ediyorum tubi bi tek dun aksam yiyemedim yanimda olmadigi icin sabah yine yedim amabu arada reglim bitti bakalim artik
uyusuk karu bosayacak bu heruf seni temizlik yuzunden
senin ayarin kacmis kuzubi orta yol bulman lazim ama nasil ancak kendin yapa bilirsin canim bunu bi sure sonra yorulup birakirsin artik
senin kadar gezegenini gormedim estos
masallah loveli ya nazarim degecek sana
ne yapayım anacımm yaa
bak 12 de çıktım eşime yemek bırakıp oradan oğlumu kursa götürdüm
kursa bıraktıktan sonra eve gelirken yol üstünde bulunan 2-3 markete uğradım indirimde olan evin eksiklerinden aldım
bu arada bir baktım saat 14:30 olmuşhemen onları eve çıkarıp yerleştiremeden oğlumu almaya gittim saat 3 te çıkıyor
onu alıp sahile geçtim biraz oynatayım diye
bi baktım bizim sınıftan 4 veli oturuyolar sahilde
ee talha da yemek yedi arkadaşlarıyla oynadı falan derken saat oldu 4,5
sonra sahilden beri yavaş yavaş pazara doğru çıktım
ordan oraya bakınıp kapının önüne geldim
elimdekileri bırakıp eşimin yanına boş yemek kaplarını almaya gittim
sonra yine kapının önüne geldim eltimin çocukları dışarıda oynuyorlardı
ee benimkiler de oynamak istediler biraz da kapının önünde oynadılar derken saati 19:00 yapmayı elbirliğiyle başardık (nasılım)
evdeki maceraları hiç anlatmıyorum bile
cok yorulmusundur estos yadolas dolas ne zordur dimi bi de gezme raporu yazmis ya
yorulmam mı annemo yüzden rapor olarak belirteyim didim
sakın küçümsemeyin hee az şey değil yani o kaa yürü yürü
baya bi efor istiyi
temizlik yapsam bu kaaa yorulmazdım
çocuklar sağolsun bütün parkı silip toz aldılar bi de eve gelince onları yıkadım işim daha da çoğaldı
neyse bugün evdeyim evimi temizliicem yarın da okulda olucam bebelere mama sırası bende
patatesli sigara böreği
mercimek köftesi
tramisu ve meyve suyu düşünüyorum nasıl olur sence:26:
ya estos neen mama yapiyosunuz bebelere:26:evde yesinler gitsinler istebuyuk masraf bilmem kac tane cocuga kac cesit yemek ozele yollasaydiniz bari neredeyse ayni para cikiyo
zaten evde yedirip yolluyoruz da
şimdi bizimkiler 12:30 da öğle yemeğine çıkıyolar 1 saat
sonra da saat 3 de okul bitiyo ama okuldan sonra etüd var
işte etüde kalan çocuklar saat 5 e kadar acıkıyolar diye yapıyoruz
aslında herkes kendi çocuğuna bişeyler koyuyodu yanına
ama koymayanlar oluyomuş öğretmen de yanında olmayanlar olanlara bakıyo canı çekiyo falan dedi
o yüzden etüde kalan çocukların anneleri,işte hergün bir anne 14 kişiye bir içecek bir de bi çeşit bişey yapıp getiriyo
sınıf mevcudu 28 ama etüde 14 kişi kalıyo
ben de bi içecek bi de poğaça falan götüremiyorum
tramisuyu oğlum istedi getir diye ee meyve suyu zaten olacak
sadece tatlıyla da olmaz diye ben de sigara böreği de yapayım dedim
mercimek köftesini de çoktandır yapmak istiyodum bahane oldu işte
bizim okul buradaki en sosyetik okul,öğretmen de en sosyetik öğretmen olarak biliniyo
estos baya yoruluyodur cocuklar ya bence bu da iyi bi sey degil baksana kac saat okulda oluyolarne zaman dinlenecek bu cocuklar
estalmus
iyi hoş düşünmüşler çocuklar aç kalmasın diye ama menüyü azcık abartmışlar gibi
bi de herkes kendi çocuğuna bi şeyler hazırlyıp çantasına koysa daha iyi olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?