En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

evet çok fazla soğutmadan olabilir aslında.
minicik bebiş için çok zor olur yaa.biz dayanamıyoruz.o ne yapsın.
bakalım artık.hele az daha yaklaşsın doğum...

yok bidenem bişi olmaz ya 1 defadan.ama aksatmamaya bak birdaha olurmu?

kızlar bana bir yardım edin yaa günlük temizlikle detaylı temizliği birbirine karıştırmış bulunmaktayım insan her mutfağa girdiğinde buzdolabını ve mutfak dolaplarını silmek ister mi? yada her bulaşıkta ocağı tek tek cifler mi? off çok sinir oluyorum bu durumuma ne yapacağım bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz ayrıca aşkitom senin yaptığın bahar temizliğini her dakika yapasım var sanki her temizliğim de böyle yapmak zorundaymışım gibi kızlar yardım edin siz nasıl yapıyorsunuz soğudum artık iş yapmaktan hiç içimden gelmiyor yaaa

sadece balkon ve çamaşırlar kaldı oğlan durmadı bir türlü çok yordu beni kaç saatir mutfakla uğraşıyorum onun yüzünden şimdi babası aşağı parka indirdi ben de rapor verip devam edeyim

ayakkabılığımı şimdilik örtü alana kadar bıraktım örtü alacaktüm güya ama çıkamadım 3 gündür temizlik yapıyorum herkes ne yapıyorsun bu kadar amma oyalandın diyorlar çok üzüldüm halbuki heryeri elden geçirdim
perdelerimi de yıkadım oh mis gibi ama ben düzeltiyorum oğlan dağıtıyor oy oyyyyyy

çıktım kız çıkmam mı

saat 12 de çıktım daha yarım saat önce geldim eve

son işlerimi bitiridim tek kalan minderlerin kılıfları sonra çay keyfiii

yok cok dikkat ediyorum tubi bi tek dun aksam yiyemedim yanimda olmadigi icin sabah yine yedim amabu arada reglim bitti bakalim artik
Walla bana koku gelmiyo ama çamaşır syunn kokusunu sevdiğimden olablr
Ben yine sıkıyım deprem falan yok azim ya sadece güzel göriniyim yeter çok yorgunum
uyusuk karu bosayacak bu heruf seni temizlik yuzunden
senin ayarin kacmis kuzubi orta yol bulman lazim ama nasilancak kendin yapa bilirsin canim bunu bi sure sonra yorulup birakirsin artik
çıktım kız çıkmam mı

saat 12 de çıktım daha yarım saat önce geldim eve
senin kadar gezegenini gormedim estos
son işlerimi bitiridim tek kalan minderlerin kılıfları sonra çay keyfiii

masallah loveli ya nazarim degecek sana

bende bugün yaptıklarımı sölim:)

sabah 8-3 işteydim bugün 2 saat erken çıktım
neyse doktor kontrolüne gittim fakat doktorum çıkmak üzreymiş yarın gene gitcem
sonna pazara gittim 5 kilo dondurucuya koymak için bezelye aldım
pazarı yaptık eşimle geldim
pazarlıkları yerleştirdim buzdolabını şöle bi düzenledim
o ara ocağa yemek koydum:)
yemek yedik sofra falan koltuğa uzandım uyyakaldım:) çok sıcaktı bugün yahu
kalktım bulaşıkları yıkadım
bezelyeleri ayıkladım poşetledim donducuya yerleştirdim
sonna bide meyve yıkadım ayıkladım dilimledim buzdolabına koydum soğusun diye
kociş halı saha maçında gelsin soğuk soğuk iyi gider:)

bugünlük bu kadar:)

ne yapayım anacımm yaa

bak 12 de çıktım eşime yemek bırakıp oradan oğlumu kursa götürdüm

kursa bıraktıktan sonra eve gelirken yol üstünde bulunan 2-3 markete uğradım indirimde olan evin eksiklerinden aldım

bu arada bir baktım saat 14:30 olmuş hemen onları eve çıkarıp yerleştiremeden oğlumu almaya gittim saat 3 te çıkıyor

onu alıp sahile geçtim biraz oynatayım diye

bi baktım bizim sınıftan 4 veli oturuyolar sahilde

ee talha da yemek yedi arkadaşlarıyla oynadı falan derken saat oldu 4,5

sonra sahilden beri yavaş yavaş pazara doğru çıktım

ordan oraya bakınıp kapının önüne geldim

elimdekileri bırakıp eşimin yanına boş yemek kaplarını almaya gittim

sonra yine kapının önüne geldim eltimin çocukları dışarıda oynuyorlardı

ee benimkiler de oynamak istediler biraz da kapının önünde oynadılar derken saati 19:00 yapmayı elbirliğiyle başardık (nasılım)

evdeki maceraları hiç anlatmıyorum bile

cok yorulmusundur estos yadolas dolas ne zordur dimibi de gezme raporu yazmis ya

cok yorulmusundur estos yadolas dolas ne zordur dimibi de gezme raporu yazmis ya

yorulmam mı annem o yüzden rapor olarak belirteyim didim

sakın küçümsemeyin hee az şey değil yani o kaa yürü yürü

baya bi efor istiyi

temizlik yapsam bu kaaa yorulmazdım

çocuklar sağolsun bütün parkı silip toz aldılar bi de eve gelince onları yıkadım işim daha da çoğaldı

neyse bugün evdeyim evimi temizliicem yarın da okulda olucam bebelere mama sırası bende

patatesli sigara böreği

mercimek köftesi

tramisu ve meyve suyu düşünüyorum nasıl olur sence:26:

ya estos neen mama yapiyosunuz bebelere:26:evde yesinler gitsinler istebuyuk masraf bilmem kac tane cocuga kac cesit yemekozele yollasaydiniz bari neredeyse ayni para cikiyo

Son düzenleme:
ya estos neen mama yapiyosunuz bebelere:26:evde yesinler gitsinler istebuyuk masraf bilmem kac tane cocuga kac cesit yemekozele yollasaydiniz bari neredeyse ayni para cikiyo

zaten evde yedirip yolluyoruz da

şimdi bizimkiler 12:30 da öğle yemeğine çıkıyolar 1 saat

sonra da saat 3 de okul bitiyo ama okuldan sonra etüd var

işte etüde kalan çocuklar saat 5 e kadar acıkıyolar diye yapıyoruz

aslında herkes kendi çocuğuna bişeyler koyuyodu yanına

ama koymayanlar oluyomuş öğretmen de yanında olmayanlar olanlara bakıyo canı çekiyo falan dedi

o yüzden etüde kalan çocukların anneleri,işte hergün bir anne 14 kişiye bir içecek bir de bi çeşit bişey yapıp getiriyo

sınıf mevcudu 28 ama etüde 14 kişi kalıyo

ben de bi içecek bi de poğaça falan götüremiyorum

tramisuyu oğlum istedi getir diye ee meyve suyu zaten olacak

sadece tatlıyla da olmaz diye ben de sigara böreği de yapayım dedim

mercimek köftesini de çoktandır yapmak istiyodum bahane oldu işte

bizim okul buradaki en sosyetik okul,öğretmen de en sosyetik öğretmen olarak biliniyo

estos baya yoruluyodur cocuklar ya bence bu da iyi bi sey degil baksana kac saat okulda oluyolarne zaman dinlenecek bu cocuklar

günaydın kızlar
buraya da yaz bi türü gelmedi
kışlıkları da kaldırdım
bugün okul var
ben de bi tembellik üstümde
hafta içi ufak tefekte olsa bi kaç iş yapmak hafta sonu temizliğini kolaylaştırıyor

estalmus
iyi hoş düşünmüşler çocuklar aç kalmasın diye ama menüyü azcık abartmışlar gibi
bi de herkes kendi çocuğuna bi şeyler hazırlyıp çantasına koysa daha iyi olurmuş

estos baya yoruluyodur cocuklar ya bence bu da iyi bi sey degil baksana kac saat okulda oluyolarne zaman dinlenecek bu cocuklar

valla eve gelince hiç şöyle bi yatıp da dinleneyim falan dediği olmadı talhanın

anca oyun oynuyo kardeşiyle ödevi de olmuyo çünkü etüdde ödev yapıyolar

ben bu yıl etüde bırakmayı düşünmüyodum aslında ama talha çok istedi diye kıramadım

iyiki de bırakmışım çünkü 3 de çıktıklarında eve geldiğinde bizim ödevimiz hiçbir zaman

saat 5 e kadar bitmiyodu akşam 7-8 i buluyodu

çünkü talha çok oyalanıyodu artık birbirimize girip duruyoduk

ama etüdde hep bitiyo şimdiye kadar 2-3 kere bitirmeden geldi

bi de şimdi ödevlerini anlıyoruz ama 3. sınıfta falan öyle konular var ki anlayıp da çocuğun anlamadığı yerleri anlatamıyosun

etüde giderse ödevlerini öğretmen yaptırdığı için yaparken anlamadığı yerleri sorup öğreniyo çocuklar

estalmus
iyi hoş düşünmüşler çocuklar aç kalmasın diye ama menüyü azcık abartmışlar gibi
bi de herkes kendi çocuğuna bi şeyler hazırlyıp çantasına koysa daha iyi olurmuş

yok canım menünün standardı

bir içecek
bir çeşit yiyecek

yukarıya da yazdığım gibi ben o sebeplerden fazla yapmayı düşünüyorum

ilk başta herkes çantasına koyuyordu ama getirmeyenler getirenlere bakıyomuş falan

öğretmen sordu çoğunluk isteyince böyle yapmaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…