En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
selam ablalarım,konuya biraz bodoslama dalıcam ama,kusuruma bakmazsınız inşallah...
Benim beyaz renkli,güzel bi yüzücü atletim vardı.Bir sabah üstüne bol şekerli bi çay döktüm,acelem olduğu için hiçbir müdahalede bulunmadan,öylece kirli sepetine attım.Sonra okul telaşı,tatile gittim geldim falan,üstünden tam iki hafta geçti,çay iyice yerleşti kumaşa
ne yapmamı önerirsiniz?
üstüne bişey döküp makinaya at falan gibi pratik önerileriniz var mı yoksa kalan hayatına tozbezi olarak mı devam etsin (

hosgeldin canim
beyazsa en iyisi camasir suyu canim lekeli kismi deterjanli camasir sulu suda guzelce yika,kesin cikar lekesi sonra makineye yarim kalip beyaz sabun at bi de t-shirt u durulamadan at makineye birak yikansin bu sekilde cikar merak etme

teşekkür ederim azerin abla,şimdi anlamış mıyım bakalım:
önce biraz deterjan biraz çamaşır suyu koyduğum sıcak suda bi güzel çitileye çitileye yıkayacağım,sonra onu sıkmadan doğru makinaya atacağım
öyle mi??
bi de makinanın neresine atayım kalıp sabunu,çamaşırların olduğu yere mi??Makinadan baloncuk çıkmaz di mi??Zaten eski,o makina bozulursa ev arkadaşlarım beni Azerbeycana kadar kovalarlar,seninle de tanışmış oluruz :))

evet o dedigin gibi canimama atleti tam olarak basma camasir suyuna sadece leke kismini yika
sonra sk ama durulama yani camasir sulu kalsin
makineye at yarim kalip cok olur ya 1 atlet icin :44:sen en iyisi ceyregini at evet camasirlar olan yere at
aslinda leke cikarsa beyaz sabuna gerek bile yok direk makinenin durulama ve kurutma seceneginde deterjansiz da yikaya bilirsin

Son düzenleme:

ben hiç yapmıyorum ki azii

yani yapıyorum da tencerede duruyo 2 günde içip bitiriyoruz

öyle kavanozara koyup falan yapmadım hiç

hello
benim yaptiklarim
yataklari topladim.yeri supurdum.kizimi doyurdum.
gerci dogru durust yemedi sonra 1 tane krep yedi
misafrim geldi onunla ilgilendim.kocis dugune gitti.ben gitmedim gozum korktu.bebisle zor olur.
aksama yemek yapicam

rapor verim:)

*sabah kalktım çarşafımı sirkeledim yatağımı topladım alezimi yıkadım:)
*ortalığı topladım koltukların üstündeki çarşafları sirkeledim doğuma kadar kirlenmesin diye çarşafla kalcak:)
*güzel bi hafta sonu kahvaltısı yapıldı
*ev süpürüldü
*balkon yıkandı 2 makine çamaşır yıkanıp serildi son makine hala yıknaıyo
*mutfak saldalyeleri duşta yıkandı
*bulaşıklar yıkandı yerleştirildi
*çarşıya çıkılıp banyoya banyo dolabı alındı temizlendi yerleştirildi
*banyoda kolzet lavabo fırçalandı banyo yıkandı
*kociş işe yolcu edildi

şimdi fırını temizlicem fırın tepsilerini yıkıcam
tezgahla dolap arasında kalan fayansların aralarını diş fırçası ve cifle fırçalıycam:)
tezgah üstünde ne varsa yıkancak mutfak masası silinip mutfaktan çıkılcak:)
hava kararmadan kalkıp yapim sonnada bi duş alıp çayımı içim:)

of ya ben bu mutfağa girince neden çıkamıorum:)

fırını temizledim acağı sildim yıkadıklakrımı yerleştirdim fırın tepsilerimi telledim:)
masamı sildim yıkanan çamaşırlarımı astım
sonra gözüm buzdolabında sütlere ilişti sütlaç yaptım sonra karnım acıktı bide çorba yapim didim
çorba yaptım onların bulaşıklarını yıkadım derken öldüm yaaaaa
mutfağa girince çıkılmıyor mutfak temizser yemekde varsa her temizdir bence

Yok azim hastaydım o yüzden gelemedimBugün kaldırdım sobayı ama mahvoldum azim, boruları çıkarırken elimden düştü her yer kapkara kurum oldu kaç kat sildim, sobayı da çekerken fazla zorladım herhalde sırtım, boynum çok kötü ağrıyor, masaüstü pc ye bile oturamadım tel.den yazıyorum. Salon temizliğim bitti çok şükür

Azim nasılsın giremiyorum benm heruf evde alışverişe git gel yerleştr yemek yap evi temizle derken fırsat bulamıyorum bakıp çıkıyorum hemen :))
anladiydim zati herufun evde oldugununeyse size guzel haftasonlari askitom
ben hiç yapmıyorum ki azii

yani yapıyorum da tencerede duruyo 2 günde içip bitiriyoruz

öyle kavanozara koyup falan yapmadım hiç
kizam kis icinde mi yapmiyosun
bu ne ya aranizda tek hamarat benmiyim yani
hello
benim yaptiklarim
yataklari topladim.yeri supurdum.kizimi doyurdum.
gerci dogru durust yemedi sonra 1 tane krep yedi
misafrim geldi onunla ilgilendim.kocis dugune gitti.ben gitmedim gozum korktu.bebisle zor olur.
aksama yemek yapicam
ciniiiiiskizim 2 bebekle misafir de neymis evde yokuz deseydinben 2.dogurunca 1 yil misafir kabul etmicem
alezini mibasladi mi selinim cisli gunler
senin is yapmana hayranim ya ama cok merak ediyorum bebis olunca da boyle ola bilecekmisinbak bebis olunca da ugra he bilelim ne yaptigini
evet valla mutfak hapsediyo insani kendine bi girdin mi cikamiyorsun
cok gecmis olsun vuslatimaman dikkat et hic dikkat etmiyosun kendinekeske heruf cikarsaydi sobayisimdi iyimisin peki:26:kuzular nasil koydeler mi

Son düzenleme:

kurummu
of ya delirtmiştir seni ne zor şeydir biliorum silersin geçmez dağılır hele hafiften bi esinti olsa yanında biri geçse bomba gibi heryere dağılır iyi sabır varmış sende:)

ben bekarken sobalı evde kaldım aman yarabbi yok böle bişey ya yazın kaldıralım dedik o kurumdan varya 2 gün kendimi temizleyemedim bırak evi..

bugünki yapılcak işler:)

dünki yıkana çamaşırlar toplancak katlancak yerleştirilcek
ütüler yapılcak
balkon yıkancak
mutfağın duvarı silincek (kocişle yapcaz)
mutfak dolaplarının üstü silincek
mutfağın yerdeki fayanları temizlencek derz araları falan

başkada bi işim yok bugün süpürmem heralde evi kirlenmedi zaten

mERAba kızlar....:130::130::130: EV işleri ile benim de başIM dertte aslInda....GEce yatarken tertemiz olan evim , sabah kalktığımda epey karışık oluyor.... Sebebini anlamış değiLİm..Bir de kızım var 3 yaşında ona mı yetişicem , ev iŞlerine mi yoksa KK ya mı yetşicem bilemedim...
sizLER NASıL yol izliyorsunuz bu konuda.....:44::44:

hosgeldin canim
benim de 3 yasina az kalmis kizim varama gordugun gbi her seye yettiyim gibi bi de kk da konu uzerine konu aciyorum
buraya takil 1 ay sonra kendine inanamayacaksinzayiflama haplarinin reklami gibi oldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…