En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
günydın kızlar
azerincim pek bi şey dememiş doktor
doğunun b lçesindeyiz şu anda
öyle serumla,iğneyle üstünkörü bakıyorlar
çok şükür toparladı biraz eşim
yoksa il merkezine gideccektik
sabah sabah acayip temizlik yapasım var
ama kociş uyuyor
toz falan aliyim ben de

tekrar gecmis olsun canim
bitti mi islerin

ben de kalkıp iş yapayım bari kızlar çok oturdum
tamam demekki bir beyaz sabun eksikmiş bi de çok zorlamadım tırstım yanlış olmasın dedim
bugün ortalık toplarım sadece yoksa kocam kızcak ecdeyken iş yapma diyor ama ev derli toplu temiz olsun hahahahahnasıl olcek bilmemm çayına uyku ilacı katıyım uyusun hem temizlerim evi hem kendisi uyur hem de hapsolmamış olur hhahaha nasıl fikir

ben neler yaptim
yataklar topladim
bulasiklari yikadim
ocagi sildim
mutfagi supurdum
toz aldim
kizimi yikadim
wc lavaboyu ovdum
aksamdan yemegim var
bi de komposto yaptim yinevisne kompostosu

cumartesi pazar oldu mu loveli ve selin cikar meydana

lovelim seni de kendimize benzettik ya herufun cayina ilac atmalar falan

selam kızlar:)
ay burayada yazim takip ettiğim tüm topiklere yazıorum doğum iznine çıktım yaşasın artık efdeyim:)
hemdeeeeeeee 5 ay hem maaşım alcam hem evimde oturcam hem bebişime bakcam süper süper:)

ve evdeyken yapılcakalar listesi yaptım kendime:)
dün istediğim bi filmi izledim ve okumayı kafaa koyduğum ama yorgunluktan bi türlü okuyamadığım kitabıma başladım:)
ve tabiki kafamda yapılcak temizlikler:)

bugün pek bi işim yok neden çünkü eşim evde o evdeyken temizlik yapmak çooooooooook zor bi olay
çünkü herşeye karışıyo yani normal zamnda karışıyo ayrı bide hamileyken ayrıca karışıyo onu kaba işlerde kullanıorum:)

bugün yapılcaklar
*dün bulaşıkları yıkamamıştım bırktım ölece tatil verdim kendime:) gidip onları yıkıcam sonra dolapların içleri temiz zaten
ama tezgah üstünde ne varsa ekmeklik kavanzlar falsan yıkıcam
*bardaklarım sararmış onları bi çamaşır suyuyla yıkıcam
*fırınımın içini temizlicem
*sandalyelerimmi banyoya sokup yıkıcam:) duş aldırcam silmek içime sinmiyo:)
bütün bunlar yaklaşık 1.5-2 saatimi alır herlde
*hazır banyoya girmişken banyoyuda yıkayıp çıkarım:)
*sonna bide balkonuda yıkarım bu arada çamaşır atarım makinaya ben bunları yaparken yıkansın sonna götürüp temiz balkona sererim:)
*evdeki halıları sermedim ev cıscıbıl:) bide süpürge tutup viledyla silerim:)
*toplancakları toplarım çok dağnık diil zaten:)

yeter bugün toplamda 4 saat falan sürecek:) sonna yemek yapıp kocişi akşam işe gönderirim:)
kendime zman ayarı koyyorum böle hem zevkli oluyo hemde zman açısından tasarruflu oluyo:)

ooo ne guzel senin adina sevindim selinimuzat ayaklarini dinlen hayat sana guzel bundan sonrabebis de az kaldi 20-25 gune geliyor galiba
simdilik islerini bitir doguma 5-10 gun kalmis bol-bol dinlenirsinbu arada normal mi olucak dogum:26:

bu arada kizlar kompostoyu nasil yapiyorsunuz siz

valla hiç yapmadım ben kayınvalidem yapar hiç sormadım nasıl yparsın diye

sorma canım ya oğlankoltuğa işedi üstünü değiştirp babayla beraber aşağı yolladım karışımı hazırladım ama nasıl hızlı siliyorum anlatamam koca gelmeden bitmeli diye baktım oyalanıyorlar sandalyeleri sildim köşe takımını sildim mutfağın ama onlar şöyle üstün körü silindi
sonra kocam geldi oğlanla yerler sabun olmuş azcık oğlan kayıp düştü tabi ben de paspaslmaya hazırlanıyordum neyse sildim kocam ben varken yapma esir ediyorsun koltuğa dedi öyle bu yüzden bu parlak fikirler gedi aklıma

ay alemsiniz yabenim heruf de konusur temizlik yaparken ama ben takmiyorum tebi

size komposto yapmanin kolay yolunu yaziyim o zaman
1 litrelik kavanozlara 2 avuc cilek koyuo uzerine 1 su bardagindan 2 parmak az seker dokuyorum
ardindan agzina kadar su ekleyip kapagi skica kapatiyorum.sekerler erisin diye asagi-yukari bi kac kez ceviriyorum iste bu kadarcok guzel oluyo,istediginiz her meyveyi bu sekilde yapa bilirsiniz

bana pis deyin ne pasaklı kadınsı deyinde şu eve bi el atayım.oğlum doğdu doğalı hiçbir işe yetişemez hiç bir iş yapma isteği kalmadı.napıcam ben.buda oturma odasından bir kare diğer yerleri görmeyin bence.

Canım öncelikle hosgeldin
Bu odanın en fazla yarım saat işi var
Silmek supurmek toz almak dahil
Çocuğu uyuttuktan sonra güzelce topla her yeri uyaninca da süpürge acarsin
Bak benim açtığım bi konu var 3 saatte dip köşe temizlik diye ona bi bak zaman tutup orda yazılan süreyle işlerini yapmaya calisirsan hem daha eğlenceli hem de daha çabuk biter işlerin

kaynatmadan yaparsak bozulur bunlar azi uzun süre dayanmaz ki :44:

ay alemsiniz yabenim heruf de konusur temizlik yaparken ama ben takmiyorum tebi

ilkk fırsatta denicem zerdali var mesela onları dilimleyim yapayım içeriz yiyeceğimiz yok
ekşi eriklerle var mı bir tarif azerincim
canım sadece dağınık dert etme sen buna mı pis pasaklı diyorsun oyyy sen benim ilk doğum yaptığım halimi görsen iiçeri girmezdin
valla bak azerinciğimin dediği gibi oğlan uyusun sen topla onları uyanınca süpürür silersin
bir başla bi de buraya takıl her gün ne yaptığını yaz çok motive ediyor tecrübe ile sabit pratik tüyolar da var nerden başlayacaksın herşey var sıcak insanlar var var da var yaniii rahat ol

nerde senin bu konular azerincim faydalı bilgilerde mi

kaynatmadan yaparsak bozulur bunlar azi uzun süre dayanmaz ki :44:
iyi hatirlattin tabi ki kaynayan suyu sicak sicak dokucez skica kapaticaz
ben gecen fotosunu koydum ya estos iste onu o sekilde yaptim
kapagini kapattiktan sonra yapiskan bantla bi kac kez bantlayin hava cikmasin diye zaten sicak oldugu icin bant hemen yapisiyor
sen neyle kapatiyosun estos agzini:26:

canim her turlu meyveyle yapa bilirsin eksi erigin sekerini fazla koy oyle yap ,ya da istersen erigi az suda tuzla birlikte kaynat sonra suzgecten gecir kabuklari ve cekirdekleri kalsin
sonra kavanoza koyup kaldir cok guzel oluyor

ama komposto yaparken sicak kaynayan suyu dokmeyi ve agzini ski ski kapattiktan sonra yapiskanli bantla bantlamayi unutma 2 gun sonra hazir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…