En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
evet canım işteyim iki gündür , sabah 8 akşam 6-7 hiç bir işe bakamıyorum, akşam zaten yorgun argın çocukları bile görmüyor gözüm...

Ayy canım çalışıyosun bide işler çok daha zordur tabi senin çocuklarında varmış allah yerdımcın olsun

bugün güne erken başladım:)

sabah 8.30 da kalktım
*patatesli börek yaptım hazır yufkadan ama:)
*ıspanakları yıkadım doğradım haşladım (akşam yemek yapmak için hazır olsun diye) akşama ıspanaklı ayranlı köfte yapcam kızlar malatya yemeğidir kendisi süper nefis oluyo aklınızda bulunsun:) isteyene tarif veririm:) mutfak bölümünde nevresteden aldım tarifini:) benim diil tarif yane:)
*sonra çıkan bulaşıkları yıkadım
*kocişi kaldırdım totoyu devirmiş yatıodu böreğin bi tepsisini yanımıza aldım doktora gittik kontrolümüz vardı:)
*doktorda işimiz bitti vergi dairesine uğradık ordada işimizi hallettik
*sonra börekleri aldık sahile gittik çayla açık havada börekle kahvaltı yaptık felaket iyi geldi:)
*sonra kocişi dişçiye götürdük randevu aldık:)
*şimdi evdeyim:) yatağımızı topladım bi işim yok bugün bi tuvaleti yıkarım günlük
bide akşama yemek yaparım:)

kocişi akşam yolcu ettikten sonrada gardolabın tozunu alırım:) bugün bu sayfayı kapatırım:)

ben isterim tarifi selinim
iyiyki kalmamaışın kuzu, ne güzel yeni şeyler öğreneceğiz

erkenden yapıp aradan çıkarttığın iyi olmuş afiyet olsun

iyiyki kalmamaışın kuzu, ne güzel yeni şeyler öğreneceğiz

erkenden yapıp aradan çıkarttığın iyi olmuş afiyet olsun

şincik şöyle canımcııımm

sabah 7 de kalkıp herüfe kahvaltı hazırlayıp şutladım

sonra evi toplayıp oğluşu uyandırıp ona kahvaltı hazırladım gönderdim

sonra kızı doyurayım dedim yemedi tabii ki

hemen yemek yapmaya başladım nohut ve pilav yaptım

saat 10 da işlerim bitmişti doktora gittim tahlil yaptıracağım için kahvaltı yapmadım

neyse hastaneden sonra da bankaya gittim eve gelene kadar saat 12 oldu

sonra pc de oyalandım oğlum yemeğe geldi onu doyurdum gitti

sonra ben kahvaltımı yaptım tam pc ye oturmuştum ki herüf aradı yemeğe geliyorum diye

az önce o yüzden çıktım hemen

şimdi o yedi gitti mutfağı topladım burdayım

Son düzenleme:
aç karnına neler yapmışsın
hayrıdır ne için tahlil verdi, geçmiş olsun

cok gecmis olsun vuslatimaman dikkat et hic dikkat etmiyosun kendinekeske heruf cikarsaydi sobayisimdi iyimisin peki:26:kuzular nasil koydeler mi

Sağol azimSabahtan beri kaç kere alıntılama yapıp çıkmak zorunda kaldımEşim kaldıracak diye beklersem sobayı o soba kalkmaz hiçYaptıktan sonra da niye yaptın derEvet canım haftasonu köydeydi çocuklar ben de salonu temizledim, zümroşla zor oldu ama akşam 8 i geçiyordu işim bittiğinde Duvarlardan çıkan suyu görsen resmen kömürdüama hala ağrıyor heryerimNerden devam etsem diye düşünüyorum, çocukların odasına mı dalsam acaba:44:

Evet canım hem de ne delirtti:95:Zaten boru düşüpte salonun yarısını kurum kaplayınca bana geçici olarak kal geldi, birkaç dakika öylece dondum kaldım

kizlar yeni topik actimyemek topigi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...rinnn-in-dunya-mutfagi-9734-azeriturkrus.html
hepinizi beklerim yemek tarifleri eklemezsiniz yakarim topigi baga ne

Azim yeni topicin hayırlı olsun balım

benide alın aranıza. hem tembelim ben hem temizlik yapmayı seviyorum. sanırım buraya takılmam lazım. gardlobum uzun zamndır düzgün dağıtmamayı öğrendim artık.
dün tozları aldım
evi süpürdüm
tabi öncesinde heryeri topladım.
çamaşırlar kurumuştu tolayıp dolaba yerleştrdim
çiçeklerimi ektim baklonu temizledim.
labovo klozet yıkadım. camların önünü aldım
akşama yemek yaptım
bulaşıklardan sonra camlarımı sildim
gelelim bugüne saatlerdir düşünüyorum bitek evi toladım. ben okulların tatile giemsiyle çalışmaya başlıcam diyorumki o zmana kadar her gün bi odAYımı temizlsem. bugün yemek yapim sonrada misafir odasına girim diyorum. bana destek olun. oda oda hiö temizlik yapmam ben ama öle denicem bakalım. işlerimi sıralayım.
yemek yapcam. misafir odasının duvarları silincek halı silincek çekyatlar silincek perde yıkancak tozlar yerler hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…