- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.801
afieyet olsun
sen benim yemek topigini gormustun degil mi cadim:44:simdi kurabiye eklicem oraya
evet canım işteyim iki gündür , sabah 8 akşam 6-7 hiç bir işe bakamıyorum, akşam zaten yorgun argın çocukları bile görmüyor gözüm...
yok görmedim, senindemi var yemek topiin, bakıyım
heee oyle doyar tabi ben de pilav yedim
iyiyki kalmamaışın kuzu, ne güzel yeni şeyler öğreneceğizolma miben eksik kalirmiyim
ben de biraz önce kahvaltımı yaptım
ben isterim tarifi selinimbugün güne erken başladım:)
sabah 8.30 da kalktım
*patatesli börek yaptım hazır yufkadan ama:)
*ıspanakları yıkadım doğradım haşladım (akşam yemek yapmak için hazır olsun diye) akşama ıspanaklı ayranlı köfte yapcam kızlar malatya yemeğidir kendisi süper nefis oluyo aklınızda bulunsun:) isteyene tarif veririm:) mutfak bölümünde nevresteden aldım tarifini:) benim diil tarif yane:)
*sonra çıkan bulaşıkları yıkadım
*kocişi kaldırdım totoyu devirmiş yatıodu böreğin bi tepsisini yanımıza aldım doktora gittik kontrolümüz vardı:)
*doktorda işimiz bitti vergi dairesine uğradık ordada işimizi hallettik
*sonra börekleri aldık sahile gittik çayla açık havada börekle kahvaltı yaptık felaket iyi geldi:)
*sonra kocişi dişçiye götürdük randevu aldık:)
*şimdi evdeyim:) yatağımızı topladım bi işim yok bugün bi tuvaleti yıkarım günlük
bide akşama yemek yaparım:)
kocişi akşam yolcu ettikten sonrada gardolabın tozunu alırım:) bugün bu sayfayı kapatırım:)
iyiyki kalmamaışın kuzu, ne güzel yeni şeyler öğreneceğiz
erkenden yapıp aradan çıkarttığın iyi olmuşafiyet olsun
iyiyki kalmamaışın kuzu, ne güzel yeni şeyler öğreneceğiz
erkenden yapıp aradan çıkarttığın iyi olmuşafiyet olsun
şincik şöyle canımcııımm
sabah 7 de kalkıp herüfe kahvaltı hazırlayıp şutladım
sonra evi toplayıp oğluşu uyandırıp ona kahvaltı hazırladım gönderdim
sonra kızı doyurayım dedim yemedi tabii ki
hemen yemek yapmaya başladım nohut ve pilav yaptım
saat 10 da işlerim bitmişti doktora gittim tahlil yaptıracağım için kahvaltı yapmadım
neyse hastaneden sonra da bankaya gittim eve gelene kadar saat 12 oldu
sonra pc de oyalandımoğlum yemeğe geldi onu doyurdum gitti
sonra ben kahvaltımı yaptım tam pc ye oturmuştum ki herüf aradı yemeğe geliyorum diye
az önce o yüzden çıktım hemen
şimdi o yedi gitti mutfağı topladım burdayım
aç karnına neler yapmışsın
hayrıdır ne için tahlil verdi, geçmiş olsun
cok gecmis olsun vuslatimaman dikkat et hic dikkat etmiyosun kendine keske heruf cikarsaydi sobayi simdi iyimisin peki:26:kuzular nasil koydeler mi
kurummu
of ya delirtmiştir seni ne zor şeydir biliorum silersin geçmez dağılır hele hafiften bi esinti olsa yanında biri geçse bomba gibi heryere dağılır iyi sabır varmış sende:)
ben bekarken sobalı evde kaldım aman yarabbi yok böle bişey ya yazın kaldıralım dedik o kurumdan varya 2 gün kendimi temizleyemedim bırak evi..
kizlar yeni topik actimyemek topigi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...rinnn-in-dunya-mutfagi-9734-azeriturkrus.html
hepinizi beklerimyemek tarifleri eklemezsiniz yakarim topigi baga ne
deneme 1 2 3
du bahalum oldi mi
ivit olmuş
Niye sildin estosMaşallah, subhanallah Rabbim nazarlardan saklasın
Site kuralları bir bakmışsın değişmiş ve foto eklenir eklenmez geri alınamaz kuralısenin haberin yok, öylece kalır resim orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?