En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bi iki arkadaş sormuş 2 buçuk yıllık evliyim birbuçuk yıldan fazla oldu korunmuyoruz sorun yok bebek de yok ama bi aşılma yaptım olmadı bi sene daha olmazsa tüpe geçiçez bu sene ara verdim doktora gitmiom

aaa evet hatırladım ama 1 yıl sonra kendiliğinden siliniyo zaten vuslatım

Öyle mi oluyor estosum:26: bir bakayım silinmiş mi

bi iki arkadaş sormuş 2 buçuk yıllık evliyim birbuçuk yıldan fazla oldu korunmuyoruz sorun yok bebek de yok ama bi aşılma yaptım olmadı bi sene daha olmazsa tüpe geçiçez bu sene ara verdim doktora gitmiom

canim daha yolun basindasiniz,bu bebegin olmicak anlamina gelmez ki,bizim bi tanidik bizden 2 ay once evlendi o andan beri de bebek istiyolar
benim kiz su anda 3 yasina az kaldi yani 4 yildir evliyiz
onlarin da hic bir problemi yoktu hatta evlendiklerinden 3 ay sonra bebegini kaybetti ama su anda 4 aylik hamile duydugumda nasil sevindim
yani demem o ki her seyin bi zamani var demek ki onlarin bebegi 4 yil sonra olmaliymis

günyadın hatunlar sabah 10.30 da kalktım hastaneye gittim raporumu aldım iş yerine verdim:)
iş yerinde arkadaşlarımla helalleştim vedalaştım eve geldim saat 11.30 du:)
az biraz topiklerde laf yetiştirdim sonna kahvaltıyı hazırladım kocişi kaldırdım kahvaltı yaptık
dışarı çıktı şimdi bende işlerime bakiciğim:)

*kahvaltı bulaşıklarını makinaya yerleştircem
*tezgahı dolapları ocağı falan bi silerim
*yatakları toplarım:) anca daha:)
*evi şöyle bi elden geçirip süpürge açarım
*klozet ve lavaboyu yıkarım
*bide toz alırım bugünlük bu kadar:)

kociş gene evde ve o evdeyken iş miş yapamıorum toplamda 1.5 saatlik falan bi işim var:) hazır dışardayken kalkimde halledim
sonra akşam yürüyüşe çıkarız akşam yemeğide dışardan ısmarlıcam:) kıyak geçiorum bu gece kocişe:)
şimdilik bu kadar :)

ah canım hiç sorma biz aynıyız hala öğrenmedik bir gün bi teşebbüs ettim açtım bezini sölücekmi kendi diye yok çiş kaka altına gene bende ısrar etmedim ama en kısa zamanda başlıcam

Kızlar hafta sonu misafirim var ne yemek yapıcagımı bilmiyorum yardımcı olun bana menü konusunda

kizlar ben geldim
sabah ben aptal gibi topik topik dolasirken kuzum demir para yutmuskosa kosa geldi bi baktim nefes alamiyorsirtindan falan vurdum basasagi tuttum kusturdum falan ama cikaramadim hemen hastaneye gittik doktor burda yapamayiz deyince hemen apar topar Bakuye gittik orda narkozla cikardilar nefes borusundan
kuzum kac kez kustuhep benim ihmalim yuzundenAllahtan cok derine gitmemisneyse simdi iyi daha yarim saat once geldik

hiiiiiiiiiiii çok çok geçmiş olsun cnm benim :18::18::18::18:

neyse ki ciğerlerine inmemiş

şimdi nasıl peki baküye gidene kadar nasıl nefes alıp verdi :18::18::18:

eşin ne dedi kızdı mı sana :18:

allahım esrigesin çok şükür şimdi iyi değil mi kuzum yaaaa sen de yıpratma kendini istemezdiin böyle olmaısnı kötü olmuş rabbim bir daha göstermesin

Teşekkür ederim estos
Para dikey olarak kalmış boğazında o yüzden zor da olsa nefes alıp vere biliyordu ama yol boyu kustu zaten 1, 5 saatlik yol
Eşim kızdı ama bağırıp cagirmadi bana uzuldugumu gördüğü için ama kizsa hakkı vardı valla
Doktor odaya alırken eşim giremedi aşağıda bekledi o dayanamaz hiç öyle şeylere
allahım esrigesin çok şükür şimdi iyi değil mi kuzum yaaaa sen de yıpratma kendini istemezdiin böyle olmaısnı kötü olmuş rabbim bir daha göstermesin

Teşekkür ederim lovelim
Evet valla Allah korudu dikey değil de yatay olsaydı
Şimdi çok iyi oynuyor

Azim çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış walla daha kötüsüde olabilirdi yine şükretmek lazım kendinide suçlama olurmu sen istermiydin hiç böyle işey olmasını olacagı varmış ama dikkat et bundan sonra çocuk bu ne oldugunu anlamamış atmış agzına işte

Son düzenleme:
kaç zamandır okuyorum sizleri bazen arada sırada yazdıgımda oldu ama yok ben aranıza daimi katılıp her daim yazıp paylaşmak istiyorum
okudukça şevklenip temizlik yapasım geliyor yaptıkça daha çok yapasım geliyor ama bazende bir seriyorum taaa sabahın bulaşığını akşam koyuyorum makineye

neler olduğunun farkında mı peki azerin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…