- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #14.841
aaa evet hatırladım ama 1 yıl sonra kendiliğinden siliniyo zaten vuslatım
herufler oyledir zatenevi cop ev ilan etseler sigara kullerinin icinde bogulsalar donup de surasi fena pislenmis demezler
tesekkur ederim balim yine girdik zor bi isin altina bakalim nolcak:18:hepinizi beklerimtabi yemeklerinizle
Aslında eşim yapar yapmasına da her gün çalışıyor evde kaldığı zamanlar nadirdirAkşam geldiğinde de geç oluyor, yoksa bazen temizlikte bana eşlikte eder
hatta benden fazla kaptırır kendini temizliğeSen ona da yetişir, altından kalkarsın azim
Allahtan baska foto eklemedi kuzularin fotosu
Evet azim de işte fotodan yola çıkarak tanıyanlar çıkabilir belki:18:
sagolasin balim hic de usenmemis yaa
Ne demek balımHepimiz birimiz, birimiz hepimiz için Maksat vatandaşın işi görülsün
merak etme vuso zaman asimina ugruyo bir sure sonra siliniyo
Bakıcam uğramış mı zaman aşımına
bu gun benim temizlik gunumdu vuso o yuzden yoktum
asil siz sagolun kuzum ya beni yalniz birakmiyorsunuz hep destekcimsiniz hepinize tesekkur ederim
Kuzum senin iş yapmadığın gün yok ki zatenOyy oy duygusala bağladın azim seviyorum seni kız
bi iki arkadaş sormuş 2 buçuk yıllık evliyim birbuçuk yıldan fazla oldu korunmuyoruz sorun yok bebek de yok ama bi aşılma yaptım olmadı bi sene daha olmazsa tüpe geçiçez bu sene ara verdim doktora gitmiom
vuso kiz Allah iyiligini versin o nasil cevap yazmaktir oyle
ah canım hiç sorma biz aynıyız hala öğrenmedik bir gün bi teşebbüs ettim açtım bezini sölücekmi kendi diye yok çiş kaka altına genehosgeldin canimbu gun ders basladi dimi ayni tempoya devam
ben de kiradeyken mutfagimi karincalar basmistitum mutfagi bastan asagi temizledim dip bucak kirinti falan kalmasin hic bir yerde onunla da kokunu kestim hayvanciklarin
iste bu erken kalkan yol alir diye bosuna dememisler yarin da benim temizlik gunum:18:
elian hosgeldin topigimizesenin oglan napiyo hala bezli mi yoksa kirdin mi inadini
tembel hatun nolcekyaptin mi bari aksam islerini
hosgeldin canimbenim de koltugum kumas kenarlari deri ben siliyorum merak etme hic bir sey olmaz
selin valla senin su temizlik raporunu okumak ayri bi zevk veriyo bana
nasil hatunsun sen ya 9 aylik karinla karinca gibisin
oyle mi taaam o zaman lovelim verdim gittisimdi taki konusuna gecelim
gordun mu lovelim konuyu
kizlar ben geldim
sabah ben aptal gibi topik topik dolasirken kuzum demir para yutmuskosa kosa geldi bi baktim nefes alamiyor sirtindan falan vurdum basasagi tuttum kusturdum falan ama cikaramadim hemen hastaneye gittik doktor burda yapamayiz deyince hemen apar topar Bakuye gittik orda narkozla cikardilar nefes borusundan
kuzum kac kez kustuhep benim ihmalim yuzunden Allahtan cok derine gitmemis neyse simdi iyi daha yarim saat once geldik
kizlar ben geldim
sabah ben aptal gibi topik topik dolasirken kuzum demir para yutmuskosa kosa geldi bi baktim nefes alamiyor sirtindan falan vurdum basasagi tuttum kusturdum falan ama cikaramadim hemen hastaneye gittik doktor burda yapamayiz deyince hemen apar topar Bakuye gittik orda narkozla cikardilar nefes borusundan
kuzum kac kez kustuhep benim ihmalim yuzunden Allahtan cok derine gitmemis neyse simdi iyi daha yarim saat once geldik
Teşekkür ederim estoshiiiiiiiiiiii çok çok geçmiş olsun cnm benim:18::18::18::18:
neyse ki ciğerlerine inmemiş
şimdi nasıl peki baküye gidene kadar nasıl nefes alıp verdi :18::18::18:
eşin ne dedi kızdı mı sana :18:
allahım esrigesin çok şükür şimdi iyi değil mi kuzum yaaaa sen de yıpratma kendini istemezdiin böyle olmaısnı kötü olmuş rabbim bir daha göstermesin
kizlar ben geldim
benide alın aranıza. hem tembelim ben hem temizlik yapmayı seviyorum. sanırım buraya takılmam lazım. gardlobum uzun zamndır düzgün dağıtmamayı öğrendim artık.
dün tozları aldım
evi süpürdüm
tabi öncesinde heryeri topladım.
çamaşırlar kurumuştu tolayıp dolaba yerleştrdim
çiçeklerimi ektim baklonu temizledim.
labovo klozet yıkadım. camların önünü aldım
akşama yemek yaptım
bulaşıklardan sonra camlarımı sildim
gelelim bugüne saatlerdir düşünüyorum bitek evi toladım. ben okulların tatile giemsiyle çalışmaya başlıcam diyorumki o zmana kadar her gün bi odAYımı temizlsem. bugün yemek yapim sonrada misafir odasına girim diyorum. bana destek olun. oda oda hiö temizlik yapmam ben ama öle denicem bakalım. işlerimi sıralayım.
yemek yapcam. misafir odasının duvarları silincek halı silincek çekyatlar silincek perde yıkancak tozlar yerler hadi bakalım
aramıza hoşgeldin canımmmm
tembel olup(benim gibi)
iş erteleyenleri acayip gaza getiren bir topik burası
gaza gelip pc başından kalkıp gardırop dökenimi ararsın
evi yalayıp yutanı mı bilemem yaani
Teşekkür ederim estos
Para dikey olarak kalmış boğazında o yüzden zor da olsa nefes alıp vere biliyordu ama yol boyu kustu zaten 1, 5 saatlik yol
Eşim kızdı ama bağırıp cagirmadi bana uzuldugumu gördüğü için ama kizsa hakkı vardı valla
Doktor odaya alırken eşim giremedi aşağıda bekledi o dayanamaz hiç öyle şeylere
Teşekkür ederim lovelim
Evet valla Allah korudu dikey değil de yatay olsaydı
Şimdi çok iyi oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?