En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bi iki arkadaş sormuş 2 buçuk yıllık evliyim birbuçuk yıldan fazla oldu korunmuyoruz sorun yok bebek de yok ama bi aşılma yaptım olmadı bi sene daha olmazsa tüpe geçiçez bu sene ara verdim doktora gitmiom

aaa evet hatırladım ama 1 yıl sonra kendiliğinden siliniyo zaten vuslatım :38:

Öyle mi oluyor estosum:26: bir bakayım silinmiş mi:10:

herufler oyledir zaten:19:evi cop ev ilan etseler sigara kullerinin icinde bogulsalar donup de surasi fena pislenmis demezler:19:
tesekkur ederim balim yine girdik zor bi isin altina bakalim nolcak:18:hepinizi beklerim:16::16:tabi yemeklerinizle:27::27:

Aslında eşim yapar yapmasına da her gün çalışıyor evde kaldığı zamanlar nadirdir:31:Akşam geldiğinde de geç oluyor, yoksa bazen temizlikte bana eşlikte eder
hatta benden fazla kaptırır kendini temizliğe :9:Sen ona da yetişir, altından kalkarsın azim:nazar::nazar::16:

Allahtan baska foto eklemedi kuzularin fotosu:27::9::9::9:

Evet azim de işte fotodan yola çıkarak tanıyanlar çıkabilir belki:18:

sagolasin balim hic de usenmemis yaa:29::29::29::38::38:

Ne demek balım:38:Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için:kkk::16:Maksat vatandaşın işi görülsün:9:

merak etme vuso zaman asimina ugruyo bir sure sonra siliniyo:27:

Bakıcam uğramış mı zaman aşımına:1:

bu gun benim temizlik gunumdu vuso o yuzden yoktum:27:

:17::17:asil siz sagolun kuzum ya:16::16::16:beni yalniz birakmiyorsunuz hep destekcimsiniz hepinize tesekkur ederim:43::16::16:

Kuzum senin iş yapmadığın gün yok ki zaten:nazar:Oyy oy duygusala bağladın azim seviyorum seni kız:38:

bi iki arkadaş sormuş 2 buçuk yıllık evliyim birbuçuk yıldan fazla oldu korunmuyoruz sorun yok bebek de yok ama bi aşılma yaptım olmadı bi sene daha olmazsa tüpe geçiçez bu sene ara verdim doktora gitmiom

canim daha yolun basindasiniz,bu bebegin olmicak anlamina gelmez ki,bizim bi tanidik bizden 2 ay once evlendi o andan beri de bebek istiyolar
benim kiz su anda 3 yasina az kaldi yani 4 yildir evliyiz
onlarin da hic bir problemi yoktu hatta evlendiklerinden 3 ay sonra bebegini kaybetti ama su anda 4 aylik hamile duydugumda nasil sevindim
yani demem o ki her seyin bi zamani var demek ki onlarin bebegi 4 yil sonra olmaliymis

538629_431771080226042_753252503_n.jpg

günyadın hatunlar sabah 10.30 da kalktım hastaneye gittim raporumu aldım iş yerine verdim:)
iş yerinde arkadaşlarımla helalleştim vedalaştım eve geldim saat 11.30 du:)
az biraz topiklerde laf yetiştirdim sonna kahvaltıyı hazırladım kocişi kaldırdım kahvaltı yaptık
dışarı çıktı şimdi bende işlerime bakiciğim:)

*kahvaltı bulaşıklarını makinaya yerleştircem
*tezgahı dolapları ocağı falan bi silerim
*yatakları toplarım:) anca daha:)
*evi şöyle bi elden geçirip süpürge açarım
*klozet ve lavaboyu yıkarım
*bide toz alırım bugünlük bu kadar:)

kociş gene evde ve o evdeyken iş miş yapamıorum toplamda 1.5 saatlik falan bi işim var:) hazır dışardayken kalkimde halledim
sonra akşam yürüyüşe çıkarız akşam yemeğide dışardan ısmarlıcam:) kıyak geçiorum bu gece kocişe:)
şimdilik bu kadar :)

hosgeldin canim:16:bu gun ders basladi dimi ayni tempoya devam:30:

ben de kiradeyken mutfagimi karincalar basmisti:52::52:tum mutfagi bastan asagi temizledim dip bucak kirinti falan kalmasin hic bir yerde onunla da kokunu kestim hayvanciklarin:52::52::52:

:46::46::46::46::46::46::46:iste bu:46:erken kalkan yol alir diye bosuna dememisler:27:yarin da benim temizlik gunum:18:

elian hosgeldin topigimize:16::16::16::16:senin oglan napiyo hala bezli mi yoksa kirdin mi inadini:1:

tembel hatun nolcek:ssz:yaptin mi bari aksam islerini:27:

hosgeldin canim:16:benim de koltugum kumas kenarlari deri:32:ben siliyorum merak etme hic bir sey olmaz:32::32::32:

selin valla senin su temizlik raporunu okumak ayri bi zevk veriyo bana:16:
nasil hatunsun sen ya 9 aylik karinla karinca gibisin:9::9::9:

oyle mi taaam o zaman lovelim verdim gitti:27:simdi taki konusuna gecelim:9::9::9::9::9:
gordun mu lovelim konuyu:32::32::32:
ah canım hiç sorma biz aynıyız hala öğrenmedik bir gün bi teşebbüs ettim açtım bezini sölücekmi kendi diye yok çiş kaka altına gene:14: bende ısrar etmedim ama en kısa zamanda başlıcam :31:

Kızlar hafta sonu misafirim var ne yemek yapıcagımı bilmiyorum yardımcı olun bana menü konusunda:ssz:

kizlar ben geldim
sabah ben aptal gibi topik topik dolasirken kuzum demir para yutmus:14::14::14:kosa kosa geldi bi baktim nefes alamiyor:50:sirtindan falan vurdum basasagi tuttum kusturdum falan ama cikaramadim hemen hastaneye gittik doktor burda yapamayiz deyince hemen apar topar Bakuye gittik orda narkozla cikardilar nefes borusundan:14::14::14::14:
kuzum kac kez kustu:14:hep benim ihmalim yuzunden:14:Allahtan cok derine gitmemis:14:neyse simdi iyi daha yarim saat once geldik

kizlar ben geldim
sabah ben aptal gibi topik topik dolasirken kuzum demir para yutmus:14::14::14:kosa kosa geldi bi baktim nefes alamiyor:50:sirtindan falan vurdum basasagi tuttum kusturdum falan ama cikaramadim hemen hastaneye gittik doktor burda yapamayiz deyince hemen apar topar Bakuye gittik orda narkozla cikardilar nefes borusundan:14::14::14::14:
kuzum kac kez kustu:14:hep benim ihmalim yuzunden:14:Allahtan cok derine gitmemis:14:neyse simdi iyi daha yarim saat once geldik

hiiiiiiiiiiii çok çok geçmiş olsun cnm benim :30::30::30::18::18::18::18:

neyse ki ciğerlerine inmemiş

şimdi nasıl peki baküye gidene kadar nasıl nefes alıp verdi :18::18::18:

eşin ne dedi kızdı mı sana :18:

kizlar ben geldim

allahım esrigesin çok şükür şimdi iyi değil mi kuzum yaaaa sen de yıpratma kendini istemezdiin böyle olmaısnı kötü olmuş rabbim bir daha göstermesin

hiiiiiiiiiiii çok çok geçmiş olsun cnm benim :30::30::30::18::18::18::18:

neyse ki ciğerlerine inmemiş

şimdi nasıl peki baküye gidene kadar nasıl nefes alıp verdi :18::18::18:

eşin ne dedi kızdı mı sana :18:
Teşekkür ederim estos
Para dikey olarak kalmış boğazında o yüzden zor da olsa nefes alıp vere biliyordu ama yol boyu kustu zaten 1, 5 saatlik yol
Eşim kızdı ama bağırıp cagirmadi bana uzuldugumu gördüğü için ama kizsa hakkı vardı valla
Doktor odaya alırken eşim giremedi aşağıda bekledi o dayanamaz hiç öyle şeylere
allahım esrigesin çok şükür şimdi iyi değil mi kuzum yaaaa sen de yıpratma kendini istemezdiin böyle olmaısnı kötü olmuş rabbim bir daha göstermesin

Teşekkür ederim lovelim
Evet valla Allah korudu dikey değil de yatay olsaydı:14:
Şimdi çok iyi oynuyor

kizlar ben geldim

Azim çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış walla daha kötüsüde olabilirdi yine şükretmek lazım kendinide suçlama olurmu sen istermiydin hiç böyle işey olmasını olacagı varmış ama dikkat et bundan sonra çocuk bu ne oldugunu anlamamış atmış agzına işte:31:

benide alın aranıza. hem tembelim ben hem temizlik yapmayı seviyorum. sanırım buraya takılmam lazım. gardlobum uzun zamndır düzgün dağıtmamayı öğrendim artık.
dün tozları aldım
evi süpürdüm
tabi öncesinde heryeri topladım.
çamaşırlar kurumuştu tolayıp dolaba yerleştrdim
çiçeklerimi ektim baklonu temizledim.
labovo klozet yıkadım. camların önünü aldım
akşama yemek yaptım
bulaşıklardan sonra camlarımı sildim
gelelim bugüne saatlerdir düşünüyorum bitek evi toladım. ben okulların tatile giemsiyle çalışmaya başlıcam diyorumki o zmana kadar her gün bi odAYımı temizlsem. bugün yemek yapim sonrada misafir odasına girim diyorum. bana destek olun. oda oda hiö temizlik yapmam ben ama öle denicem bakalım. işlerimi sıralayım.
yemek yapcam. misafir odasının duvarları silincek halı silincek çekyatlar silincek perde yıkancak tozlar yerler hadi bakalım

aramıza hoşgeldin canımmmm
tembel olup(benim gibi)
iş erteleyenleri acayip gaza getiren bir topik burası:27::27::27:
gaza gelip pc başından kalkıp gardırop dökenimi ararsın
evi yalayıp yutanı mı bilemem yaani

Son düzenleme:
kaç zamandır okuyorum sizleri bazen arada sırada yazdıgımda oldu ama yok ben aranıza daimi katılıp her daim yazıp paylaşmak istiyorum
okudukça şevklenip temizlik yapasım geliyor yaptıkça daha çok yapasım geliyor ama bazende bir seriyorum taaa sabahın bulaşığını akşam koyuyorum makineye

Teşekkür ederim estos
Para dikey olarak kalmış boğazında o yüzden zor da olsa nefes alıp vere biliyordu ama yol boyu kustu zaten 1, 5 saatlik yol
Eşim kızdı ama bağırıp cagirmadi bana uzuldugumu gördüğü için ama kizsa hakkı vardı valla
Doktor odaya alırken eşim giremedi aşağıda bekledi o dayanamaz hiç öyle şeylere

Teşekkür ederim lovelim
Evet valla Allah korudu dikey değil de yatay olsaydı:14:
Şimdi çok iyi oynuyor

neler olduğunun farkında mı peki azerin :26:

Back
X