En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu arada dun topigimizin 1 yili bitti nice senelere hep beraber insallah:16::16::16::16::16::46::46::46::62::62::64::64::64::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::87::87::87::118::118::118::118:
iste pastamiz e bize de boyle pasta yakisirdi ancak:9::9::9::9::9:
img_5829.jpg

Vayyy 1 yılımız. Doldu demek daha nice seneler geçirmek dileğiyle :16:azim iyiki bu topiği açmışsın iyiki varsın canım:38:

zaerin dünki olay için çok geçmiş olsun canım
kuzucuğun canı çok yanmamıştır inşallah

ama bunun nette olmanla ilgisi yokki sen mutfaktaykende olabilirdi temizlik yaparkende tuvaletteykende heryerde olabilirdi
iyiki sonuçları kötü olmamış o koku yetmiştir sana zten........

hoşbuldum azerinn :16::16:
bekliyorum sabırsızlıkla:52:

Yettim gari:9:
Hoşgeldin canım şimdi ben halıya yada koltuga çay döküldüğünde direk ya kolonya yada. Bulaşık makina parlatıcısı döküyorum leke kalmasını engelliyo bide halıları koltukları. Sildiğimizde kullandıgımız bi karışım var aspirin, beyaz sabun ve kir çöz bunuda tavsiye ederim kiri söküp atıyo. İkisinide denemelisin inş sonuç alırsın:16:

zaerin dünki olay için çok geçmiş olsun canım
kuzucuğun canı çok yanmamıştır inşallah

ama bunun nette olmanla ilgisi yokki sen mutfaktaykende olabilirdi temizlik yaparkende tuvaletteykende heryerde olabilirdi
iyiki sonuçları kötü olmamış o koku yetmiştir sana zten........

tesekkur ederim selinim:16::16::16:dogru da yine de kendimi suclu hissettim:31:
evet cok korktum ama doktor derine gitmemis kolay cikar deyince rahatladim biraz
para 2 saat icinde paslanmaya baslamis
aksam fotosunu cekicem paranin bakarsiniz:27:ay arsizim ya:30:

Yettim gari:9:
Hoşgeldin canım şimdi ben halıya yada koltuga çay döküldüğünde direk ya kolonya yada. Bulaşık makina parlatıcısı döküyorum leke kalmasını engelliyo bide halıları koltukları. Sildiğimizde kullandıgımız bi karışım var aspirin, beyaz sabun ve kir çöz bunuda tavsiye ederim kiri söküp atıyo. İkisinide denemelisin inş sonuç alırsın:16:

hoşbuldum canım kolonya ve parlatıcı sabun kir çöz hepsini deneyeyim bakalım inş geçer daha yeni yıkamadan gelmişti birde ya :50: aspirinle sildim ilk anda gitti sandım ama kuruyunca baktım ki herşey yerinde teşekkür ederim bu arada :16:

10.30 da kalktım :) keyif uykusu yaptım biraz:)
*şimdi kalkcam evi dip köşe süpürüp silcem toz alcam camlarında tozunu alırım
*halılarıda artık serçem:) benim paşa gelmeye kalkarsa ev cıbıl cıbıl:)
*mutfakta azcık bulaşık var onu yıkarım
*klozeti lavaboyu fırçalarım
*patates yemeği yapcam akşama:)
*nevresimimi makinaya atcm kurur zaten bi saate onu sererim neden yenisini sermiorum yoksa bunu ütülemek zorunda kalçam:) hemen serince sorun olmuyo
*paşanın beşiğine nevresimlerini sermemiştim yatağını yapcam:)
*balkonu yıkıcam
başkada işim yok yaklaşık 3-4 saatlik işim var kalkim halledim bari sonnada çayımı alıp gelip rapor veririm size:)

vede bugün bu bahar temizliği işine noktayı koyyorum bundan sonrası rutin temizlik işte hergün süpür toz al yemek yap falan:)

Cok fazla birsey diyemedim hep boyle yapiyorum zaten.ama icim hic rahat degil. Itiraf etmem gerekir ki ben de bir yada iki kere uyurken karsi komkomsuyindim ama 5 dakikada bir gelip kontrol ediyordum kadinin ayni hassaiyeti gosterdiginden emin degilim ayrica bir de 10 yasinda oglu var ben den biraz sonra geldi .ya cocukla yalniz kalinca (hersey olabilir) birsey yapsa, sonucta oda cocuk.kafam cok karisik sadece uyarmak yeterli olurmu sizce ya da degistirmem sart mi .guvenilir birini bulmak oyle zorki. Birde esim var yeni yeni razi olmustu ise gelmeme simdi o da hakli olarak sorun cikaracak

hoşbuldum canım kolonya ve parlatıcı sabun kir çöz hepsini deneyeyim bakalım inş geçer daha yeni yıkamadan gelmişti birde ya :50: aspirinle sildim ilk anda gitti sandım ama kuruyunca baktım ki herşey yerinde teşekkür ederim bu arada :16:

bu kir çöz ney kullandığın malzemelrin resimlerini eklyebilirmisin aceba?

Rica ederm canım ne demek umarım işine yarar:16:

Back
X