En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
OOOO maşalllaaahhh bu azmin bana da gelmesi dileğimle :D
Canım çagırmakla gelmiyo malesef işin bi yerinden başlamak gerek:9:

Maşallah çok hızlısın:10: ne kadar vaktini aldı bu işler ayıptır sorması.. Vallahi bravo :46:
Canım sabah 6 buçukda uyandım tam olarak hepsi öglene kadar bitti zamanımı alan market ve yemek işleriydi 4 buçuktada tam olarak bitirdim:27:

:46::46::46::46::46::46:
askitom yaptiklarinin fotolarini tek tek cekip misafirler gidince yemek topigime eklemzsen oldururum seni:20:arkadas katili etme beni:9::9::9:
Eklememmi bebeim ya ayıpsın bi atlatıyımda şunları:52:

bacim bu bizim topigin delusu:33::9::9::9:temizlik gunu sabahin koru saat 06.30 falan gibi kalkar oglene kadar ac susuz is yapar:9::9::9::9:duyan da cocuklu sanir ama degil:9::9::9::9:
Gız ne dedikodumu yapıyon sen benim :4:hep laf kondurup duruyon istesem şimdik hamiş kalırım walla:52::9::27:
maşallah suphanallah canım,bu kadar işin ardından süslenmişinde ohh ne güzel:12:
Ewet canım işleri bitirdikten sonra süsleip motive ediyorum kendimi:1:

cok tesekkur ederim canim:16:amin:16::16::16:

:31::31:edebiyat ogretmenim hep derdi boyle ayakyalin falan dolasmayin acisini yasiniz arttikca cekeceksiniz diye:31::31::31:

aynen kuzu:31::31::31::31:bi de kizi yikicam:30:

migren agrisi canim:26:vusonun migreni var da:26:

hımmm anladım canım inşallah atlatır
baş ağrısı kadar zor bişi yok:50:

yakında annemde üye olcak buraya :D direncin düşünk o zaman bebeyim!
ginseng ilaçlarından al çayını falan iç annemle babam ilacını alıyolar ve gayette etki ediyomuş!!
kızlar galiba doktorumun doktoru olduumm!!! :53:
vitaminmi canım o bende aldım da kullanamadım vitamin hemde awvayınkini aldım şimdi kocişim içiyo:49:
haa evet hatirladim:26:benim de disim oyle ya 3 igneden asagisi kesmez beni de:27::9::9::9::9::9:cok mu kaldi canim ?

o kalkinca mecbur uyaniyosun dimi yooosam cocugu oyle birakip uyuyon mu kiz:30::30:

ben de cikayim bacim kizi parka sutlamisken ortaligi toplayayim:ssz::ssz:

onun uyandığını görünce kalkıyomda eee ben görene kadar işte:36: neyseki kapıyı bacayı kilitleyip uyuyoz
yinede çocuk işte, bazen çağırıyo kalkınca bazende kendi kendine oynuyo yavrucak,:55:uykuyapek düşkün değil
bir görsen 3yaşında ama bir lokmacık:emir_bebek:

Son düzenleme:

Canım sabah 6 buçukda uyandım tam olarak hepsi öglene kadar bitti zamanımı alan market ve yemek işleriydi 4 buçuktada tam olarak bitirdim:27:

Eklememmi bebeim ya ayıpsın bi atlatıyımda şunları:52:

Gız ne dedikodumu yapıyon sen benim :4:hep laf kondurup duruyon istesem şimdik hamiş kalırım walla:52::9::27:

Ewet canım işleri bitirdikten sonra süsleip motive ediyorum kendimi:1:

en iyisini yapıyosun canım hem evin hem sen misler gibi oluyon:21:
eminim anne olunca çocuğunlada çok güzel ilgilenirsin,maşallah sana hep diyorum yine diyeyim:16:

bacim bu bizim topigin delusu:33::9::9::9:temizlik gunu sabahin koru saat 06.30 falan gibi kalkar oglene kadar ac susuz is yapar:9::9::9::9:duyan da cocuklu sanir ama degil:9::9::9::9:
:1::1::1:

Ellerine sağlık canım. Evinin geç kirlenmesi dileğiyle ... :9::9::9:

tesekkur ederim canim:16::16::16:
valla temizlikte en son asamadasin masallah daha ne diyelim :46::46::46::46:calisan birine gore baya duzenlisin:46::46:

tekrar tesekkur ederim estos:16:
bu arada senin kvler geldi mi:27::27::27:

ooo desene baya yogun bi gun seni bekliyor canim:30:
bu arada yas kac:26:

ben de istiyorum:19::19::19::19::19:sovalyeyi napcan kiz ben korkarim sovalyeden:18::9::9::9:

tesekkur ederim eflosum:16::16::16:
noldu senin bakici durumlari:26:

tesekkur ederim vuslatim:16::16:gercekten bi an dunyan duruyo :50:

ay canim ya migren ne zor seydir cok cok gecmis olsun:31:belin nasil oldu vuso:26::26:

yok züloşum

görümcem yarın geliyo:10:
k.v. de haftaya cuma yada cumartesi gelecek :31:

kizlar masallah size ne kadar temizsinizya yaptiklarinizi okuyunca kendimi pasakli gibi hissettim :26:

Bugun de esim demesin mi gozle gorunen yerler temiz ama arkalar pek degil diye :25:

Bazen bi heves geliyo evi alt ust tertemiz yapiyorum ama bazi donemlerde hic bisey yapmak istemiyorum :19:

Siz hergun hergun iyi yapiyosunuz masallah

kizlar masallah size ne kadar temizsinizya yaptiklarinizi okuyunca kendimi pasakli gibi hissettim :26:

Bugun de esim demesin mi gozle gorunen yerler temiz ama arkalar pek degil diye :25:

Bazen bi heves geliyo evi alt ust tertemiz yapiyorum ama bazi donemlerde hic bisey yapmak istemiyorum :19:

Siz hergun hergun iyi yapiyosunuz masallah

çok kirlenmesine izin vermiyorum ben ozaman eşimede pek fırsat vermemiş oluyorum:34:

çok kirlenmesine izin vermiyorum ben ozaman eşimede pek fırsat vermemiş oluyorum:34:

Benim esimde aksi gibi cok temiz titiz birisidir,, en ufak bi toz kir lekesini hemen bulur :47:

Bende katilayim sohbetinize size imrenirimde bende evimi tertemiz yaparim :21:

Fakat evimde cok buyuk cok yoruluyorum bi supur sil isi yaptigim zaman bile :19:

Cocugun var mi cnm ? Yapabiliyomusun her gun ondan soruyorum

Benim esimde aksi gibi cok temiz titiz birisidir,, en ufak bi toz kir lekesini hemen bulur :47:

Bende katilayim sohbetinize size imrenirimde bende evimi tertemiz yaparim :21:

Fakat evimde cok buyuk cok yoruluyorum bi supur sil isi yaptigim zaman bile :19:

Cocugun var mi cnm ? Yapabiliyomusun her gun ondan soruyorum

evet canım kızım var 1.5 yaşında
işin doğrusu kızım doğmadan çnce pek yapmazdım çünkü kirlenmezdi:27:
ama şimdi hergün en azından makineyle süpürüyorum ortalığı
yerden alıp yemeye bayılır bebekler:37:

Yok canim bende dogumdan once yapiyodum hic kirli birakmaiyodum dedigin gibi ama simdi ben temizliyorum arkami donuyorum kizim temizledigim yeri batirmis oluyor :52: oyle oluncada heves filan kalmiyo :31:

Benimde 1,5 yasinda bir kizim var :16:

3 senedirde evliyim.

Allah bağışlasın canım
bende de öyle ama olmuyor yapmayıncada
hem havalar ısındı günler uzadı sıkılmadan yaparsın yaa :32::32::32:

amin canim herkesin cocugunu insallah :16:

Dogru diyosun bosladim biraz isleri,, gozle gorunur yerleri hep temiz tutuyorum fakat arkalar degilmis diye laf duydum hemen :19:

erkek milleti işte :37:
beğenmeyen kendi yapsın madem titiz
böyle dediğime bakma benim herifte aşırı titiz ben yapmayınca gün boyu fırça yiyorum aramızda kalsın :1::1::1:

günaydın kızlar:16:
bugün çok işim var bana göre halılarımın yarısı geldi
kahvaltı edicem kızlarımla,sofaryı toplayıp hemen
mutfaha geçmem lazım,mutfağı toplayıp silmem lazım,
evi süpürcem, silcem halılarımı serçem mis mis oh:32:
tozunu alıcam ,wc yıkancak ,
bide koltuk örtüleri yıkancak asılcak ,kuruyunca koltuğa takılcak
1makinede çamaşır yıkamam lazım ayriyetten,
bakalım öğlene kadar yetişcekmi öğlen biyere gidecez,
inşallah hepsini öğlen bitiririm:12:

Son düzenleme:
Back