En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hımm nolcakki duymamışsın sanarlar :36:kim bilcekki dimi ya bazen sessizlik iyidir :23:ya
haha gulumden tavsiyeler:27::9::9::9:kizaaam neen cocugun aklini celiyon ne guzel erken kalkiyor iste:9::9::9::9:
yok ben yapamam işte :D ben babama çekmişim daha bu yaşta işkoliğim :55:
canım sen nerde oturuyosun :)

yaw bebeeem sen bakma ona kalk erkenden git isine ne guzel:27::9::9::9:

tembelle tembel olma dimi:1:
kız sen bizi çalışkan yapmaya çalışıyon,:24: biz çalışkanları tembel yapmaya:20:
:9::9::9::9::9::9::9:ay ALLAH iyiligini versin gulum ya bi de kiz hayir dedikce israr ediyo olmaz bir sey diye:9::9::9::9::9::9:
yok ablacan zaten ben duramam ki kalkıp derse gitmesen çalışmadan duramam çatlar ölürüm ben :D
hastayken bile kalkıp yaparım işimi :D

bu arada demin anestezi okudum ne is dilvin:26::26::26:

:9::9::9::9::9::9::9:ay ALLAH iyiligini versin gulum ya bi de kiz hayir dedikce israr ediyo olmaz bir sey diye:9::9::9::9::9::9:

bu arada demin anestezi okudum ne is dilvin:26::26::26:
abla doktora gidiyorum ya il gidişte 4 iğne yedim sonra 5 şimdi 2 seferdir 3 kere yiyorum ağız damak boğaz dişim uyuşmuyo benim bide özel günüm olunca baya bi hassastım yamuk yamuk geziyorum :D derse falan gitmedim bugün itiraf ediyorum
maşallah canım şaka bi yana hep böyle ol inşallah:6:
ben halimden şikayetçiyim arada sırada iş yapsamda:119: tembelliği çok seviyom ben yaa:52:

keşke bende biraz yatabilsemm uykuyu çok severim ama çok yatamam kışın baya bi hasta oldum 2 hafta yataktan çıkamadım annem salmadı derse ben hala gidiceeeem derseeee diye inliyodum :1: o 2 hafta annemin burnundan geldi her gün anne yarın gitcem dimi diyoudum :1:

abla doktora gidiyorum ya il gidişte 4 iğne yedim sonra 5 şimdi 2 seferdir 3 kere yiyorum ağız damak boğaz dişim uyuşmuyo benim bide özel günüm olunca baya bi hassastım yamuk yamuk geziyorum :D derse falan gitmedim bugün itiraf ediyorum

keşke bende biraz yatabilsemm uykuyu çok severim ama çok yatamam kışın baya bi hasta oldum 2 hafta yataktan çıkamadım annem salmadı derse ben hala gidiceeeem derseeee diye inliyodum :1: o 2 hafta annemin burnundan geldi her gün anne yarın gitcem dimi diyoudum :1:

geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et:16: benim çıkmam lazım kıslar size iyi sohbetler:3:

canım ben uyumazsam başım ağrıyo:44: nedense:24:
küçük kızım ben sabah 8de kalktım baktım odada oyun oynuyodu:55::31:
büyüğü bana çekmiş çağırmayınca erken kalkmaz

yakında annemde üye olcak buraya :D direncin düşünk o zaman bebeyim!
ginseng ilaçlarından al çayını falan iç annemle babam ilacını alıyolar ve gayette etki ediyomuş!!
kızlar galiba doktorumun doktoru olduumm!!! :53:

haa evet hatirladim:26:benim de disim oyle ya 3 igneden asagisi kesmez beni de:27::9::9::9::9::9:cok mu kaldi canim ?
canım ben uyumazsam başım ağrıyo:44: nedense:24:
küçük kızım ben sabah 8de kalktım baktım odada oyun oynuyodu:55::31:
büyüğü bana çekmiş çağırmayınca erken kalkmaz
o kalkinca mecbur uyaniyosun dimi yooosam cocugu oyle birakip uyuyon mu kiz:30::30:
geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et:16: benim çıkmam lazım kıslar size iyi sohbetler:3:
ben de cikayim bacim kizi parka sutlamisken ortaligi toplayayim:ssz::ssz:

haa evet hatirladim:26:benim de disim oyle ya 3 igneden asagisi kesmez beni de:27::9::9::9::9::9:cok mu kaldi canim ?

o kalkinca mecbur uyaniyosun dimi yooosam cocugu oyle birakip uyuyon mu kiz:30::30:

ben de cikayim bacim kizi parka sutlamisken ortaligi toplayayim:ssz::ssz:

8 dolgu 1 kanal tedavisi uygulanıyo
6 dolgu bitti 1 kanal tedavisi bitmek üzere daha gidişimde onuda tamamlıycam ve 2 dolgum kaldı 2'şer 2'şer yapıyo

ohh maşallah sizlereee :16:

bende eski performans yok maalesef.
pinekleme modundayım.
geçen gece yine acillere taşındık.
ondan sonra agır iş yapmamaya karar verdim.
eşim yardımcı oluyor ev işlerine.
bende günlük rutin işlerin üzerine çıkmıyorum.

deli gibi temizlik yapmayı özledim şimdiden :27:

Back
X