En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kolay gelsin canimsimdiye bitmistir belki de islerin nasil da yorulmusunuzdur ana kiz:26::26:

valla öyle ablacım yorulduk :)
bi kahveni içeriz öhömm öhööm
neler yaptık hemen yazayım
mutfak toplandı bulaşıklar yıkandı
ocak ciflendi
salonun camları 3 kere silindi 1.saf suyla mermerlerinide sildim hem iç hem dış. 2. sirkeli ve tuzlu suyla sonra camsille sildim pırıl pırıl oldular
bizim salon çok büyük ve 2 duvarda camı var bi uctan taa diğer uca sırf cam
sonra duvarlar, kornişler ozonlu suyla silindi
perdeler 2 kere yıkandı (şekerle)
yemek yapıldı
ve son olarak ortalık toplıycam şimdi ve kardeşimin odasına giricez annemle toplayıp kitaplarını ayıklıycaz ve kütüphaneye bağış yapılcak

Son düzenleme:

ne didin anlamadım 1 de mi bitirdin
bişi sorcam sen kaçta başladın bu işlere

Mutfağına doğru yola çıkıyorum azim

SüpersinÇok teşekkürler azim ellerine sağlık
ekledim canim tarifi gordun mu
ohh masallah yine okurken yorulacagimiz bi liste olusmus askitom
ellerinize saglik dilvincimzor isler bitmisama benm dikkatimi cekti perdeleri sekerle mi yikadiniz:26::26:
ne didin anlamadım 1 de mi bitirdin
bişi sorcam sen kaçta başladın bu işlere

o sabahn koru saat 6 6.30 gibi uyaniyo kuzu

bende o saatlerde kalkıyorum ama tembel davranıyorum galiba:26:

ellerinize saglik dilvincimzor isler bitmisama benm dikkatimi cekti perdeleri sekerle mi yikadiniz:26::26:

evet ablacan annem makinenin gözüne perdeleri yıkıycağı zaman şeker koyar 1 yemek kaşığı ve ya şeker kaşıklarıyla 6 kaşık 6 aydır yıkanmadı perdeler ve hala bembeyaz gerçekten inanamadım !! :44:
geçen cumartesi buz dolabının ve dolabı her yerini yıkadım ve sirkeli suyla duruladım parlatıp yerleştirdim kenarlar katlarına vanilya döktüm dolapta pırıl pırıl
sonracığımaa cuma günü mutfak dolaplarının içini dışını yag çözle sildim bi katlarını silip peçetelerini yenilemek kaldı biz hani dolaplar için olan silikon metrelik olan şeyler var ya desenli dolapların renginde onlardan alıp yapıyoruz ve annem mutfak takımı kullanmıyo bu sene ondan kolayladı

bende o saatlerde kalkıyorum ama tembel davranıyorum galiba:26:
galibaben hayatta kalkamam o saatte
guzel bilgiler bunlar tesekkur ederim dilvincimsekerle nasil oluyo ya yapis yapis olmuyo mu merak ettim:26::26:

Aldım bile tarifi tatlım
gordum balim

guzel bilgiler bunlar tesekkur ederim dilvincimsekerle nasil oluyo ya yapis yapis olmuyo mu merak ettim:26::26:

ablacım ilk yıkamada şeker katıyo ama yan gözüne yine deterjanını katıyo sadece ilave olarak şeker katıyo 2 yıkamada sırf deterjan galiba ben anneme sorayım gelince buraya yazarım detaylı olarak :)
kahve içiyorum gelin buyrun :)

evet canim sen onu i sor annenekahve icinde tesekkurler icmis kadar oldum

Azarinnn çok güzel şeyler yapmısn aynı zamnda ev hanımısn galiba benim sıkıntm başlayana kadar yoksa temizlk yapmayı seviyorum ama başlamak büyük mesele açtığn konuyu okudum emeğine sağlık çok güzel hazırlamıssn okuyup bende heveslenerek başlamak istiyorum teşekkür ederim

Gunaydın azim karikatürlere bayıldım:))
ben de ben deaskitom su yillik iznini anasini evinde kullanan tam bizlik

bu laflari duymak simartti valla benicok tesekkur ederim canimseni de her zaman bekleriz

kzlar ben geldim rutin isler bitti
  • yataklari topladim
  • bulasiklari yikadim
  • ocagi ovdum
  • copleri topladim
  • wc lavaboyu ovdum
  • supurge actim her yeri supurdum
  • mutfagi sildim
  • kapinin onunu sildim
  • toz aldim
  • camasir yikandi astim
  • kendime tantuni yaptim yedim
  • bi tek yemek kaldi

evet canim sen onu i sor annenekahve icinde tesekkurler icmis kadar oldum

ablacım annem toz ariel kullanıyomuş perdelerde ve arieli kattığı yere 1 yemek kaşıığı şeker koyuyomuşş
sormak istediğin kafana takılan bişey olursa mesj atarsına anneme veririm konuşursun :)
şeker perdenin sararmasını engellermiş komşularımız hep beyazlatmak için ugraşır harbiden annnemin o derdi yok ha

Son düzenleme:

tesekkur et canim annene, ellerinden operim
ben de toz ariel kullaniyorum bu aradasekeri yazdim aklimin bi ucuna mutlaka denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…