- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.341
ben de dün süpürdüm bugün sildim toz aldım tuvalet banyoları yıkadım balkonu yıkadım pencere kenarlarını sildim
böyle yazınca bişey yapmamış gibi duruyor amaaa
hafta sonu dolap kapaklarını silmiştim
her gün minik mink işler yapıyorum malum eşim oğlum evde ancak bu kadar oluyor
ablacım ben zaten süslüyümde temizlik olunca kendimi saldımkendin için süslen canım nolcak sanki illa herifi mi beklicen
abla geçen gün üstteymen biri dünür geldi benim bölümüm uluslararsı uzmancılık olunca kadın gelmiş (annesi) kızım benim oğlumda yurtdışına tayin istiyek senin okulunada destek oluruz korkma mani olmayyız beraber okursunuz diyo bende teşekkür edip kabul etmedim kadınn kızım senin bi ailenle görüşeyim ben diyo yanımda benden büyük abla dediğim bi dostum vardı teyzecim ben kabul etmiyorum bu kız evlenemez dedi annesi izin vermez diye kıvırdı deyse kadın zorla evime gelcektidilvinim su ozonlu su ne ki nerden buluyosunuz onu:44::44::44::44:
kuzum suyu bi kovaya dök bolcaaaaa ozon koy al sana ozonlu subizden öncekiler püsmiş azcık canım lüx eve bakmamışlar elimde adam oldu bu ev kışın ben 3 odaya ve mutfağı komple ben silikonladım pencerenin mermerlerinden ayrılmıştı valla böyle anlattıgıma bakmayın ev çok güzel pima pen dogal gazlı (dogal gazı batsın emi!!! bu sene donduk bu dogalgaz yüzünden!!) yeni bina ama kadın çalışıyomuş hemde özensiz gezmeye çok düşkünmüş tanışma fırsatım olmuştu hatta hoşgeldine geldi kadın
onu da biz bulmicaz herhalde dilvinimsu temizlik bitsin de suslen puslen az disariya cik evde kalican yoksa
ozonlu su ne nasıl temin ediyosun çok merak ettimablacım ben zaten süslüyümde temizlik olunca kendimi saldım
abla geçen gün üstteymen biri dünür geldi benim bölümüm uluslararsı uzmancılık olunca kadın gelmiş (annesi) kızım benim oğlumda yurtdışına tayin istiyek senin okulunada destek oluruz korkma mani olmayyız beraber okursunuz diyo bende teşekkür edip kabul etmedim kadınn kızım senin bi ailenle görüşeyim ben diyo yanımda benden büyük abla dediğim bi dostum vardı teyzecim ben kabul etmiyorum bu kız evlenemez dedi annesi izin vermez diye kıvırdı deyse kadın zorla evime gelcekti
gel gelelim bugün yapılan işlereee
mutfagı topladım
bulaşıkları yıkadım
ocagı cifledim
odamı topladım havalandırdım daha bu pazar heves ederek mor 2'li saksı aldım küçük koçtaştan birine feslegen birine çin karanfili ektimben normalde beslemem anneminde bir sürü çiçeği var her temizlikte söylenirim atcam bıktım bunlardan diye
neyse çiceğimi sulayıp pencereye güneşe koydum yatağımı topladım
mutfağın komple kalan bütün dolaplarının boşalttık ozonlu suyla silip duruladık ve silikon dolap koruyucu yerleştirdik
dolapların üstünü sildim yag cözle 5 sefer ve orayada koruyucu serdik ayaklarımı hissetmiyorum....
dolapların dışını sildik
dolapları yerleştirdik
ara hol' ün camının perdesi yıkandı camı temizlendi
mutfagın camı temizlendi ve perdesi 2 kere yıkandı
mutfağın her bir duvarı arap sabunlu suyla silindi (elimle sildim çünkü fırçaya bez koyup silince toz bıraktı bende merdivenle sildim boy küçük baya)
2 ara hol' ün duvarlarını full sildim annem dolapları yerleştirirken
perdeler asıldı kornişler ozonlu suyla silindi önce
ortalık toplandı ve markete gittik annemle
vee yorgunn bir günün bitişiii...
diyordum kii dinlendim birazdan yarına hazırlık yapıcam çünkü yarın sıra benim odamdaaa
sonra ders çalışırım bi 2 saat :13:
canım bizden önceki gelin pek titiz değilmiş o yüzden anca ozonla silince çıkıyo hemde içimz rahat ediyo :)ozonlu su ne nasıl temin ediyosun çok merak ettim
maşallah ablacım :)kizceler ben geldim
bu aralar cok fena sirtim agriyo o yuzden pek takilmiyorum netelaptopu alinca elime hemen belim agriyo
raporumu vereyim hemen
- yataklari topladim
- bulasiklari topladim
- ocagi ovdum demirlerini temizledim
- tezgahlari sildim camasir suyuyla
- lavaboyu camasir suyuyla ovdum
- copleri topladim
- sebzeligi temizledim
- beyaz esyalari sildim
- supurge actim
- kapinin onunu sildim
- toz aldim
- wc lavaboyu ovdum
- yerini sildim
- aynasini sildim
- camasir topladim
- yemek yaptim
- makyaj malzemelerimi duzenledim
maşallah ablacım :)
bende de yazıcak güç kalmadı özetle 2 tane yatak odasını bitirdik bugün annecanla perdesinden tut camına kornişine dolaplarına çekmecelerine kadar sadece benim odam düzenlencek şimdi :)
asil size masallah ya bi de bana diyo
bizim evin bundan tek farki benim kiz hayatta oynayip da oyle minderin uzerinde uyuya kalmaz cin gibidir
benim kiz da boyle yapar herhalde
Azim ben geldim anam teyzem kız kardeşim sabah kalhvaltıdan sonra gittileryine bi aglama faslı yaptık ama şimdi kendime geldim yine allahtan gurbette değilim
Onlar gittikten hemen sonra
Mutfagı topladım
Temiz bulaşıkları dizdim kirlileri yerleştirdim
ocagımı temizledim
Beyaz esyaları sildim
Çatdanlıkları cifledim
Masa sandalyeleri sildim aspirinle
Çöpleri çıkardım kovasını yıkadım domestosla
Tezgahı lavaboyu cifle ovdum duruladım
Yerini süpürü sildim
Evi şöyle bi süpürdüm temizdio
Oturma odamın yatak odamın tozun aldım
Wc yi domestosla yıkadım
Banyonun lavabosunu ovdum
Yerini sildim
Misafir klozet takımını kaldırdım günlükleri serdim
Nevresimleri ike takımlarını makinaya attım astım
Temiz çamaşırları katladım
2 parça ütü vardı onları yaptım
Ev temizdi diye faZla ugraşmadım bugün bol bol dinlenicem bu hafta baya yoğun geçti
Yemeğimide ocaga koydum
Bi duş alıp dinlenicem
ohh ohhh miss gibi kokuyodur simdi evbuna çok güldüm keyfemi döküyoduuuuummmm!!
galiba dün çok dondurma yedim boğazım yine ağrıyo (4 gündür( )
birde grip bulaştı hasta hasta iş yaparım
ayyy bugün ağda günü kızlar dolunay çünkü aman dur hatırlatayım
ALAŞOLİİİ bugün çook işim var kendime bakmam lazım akşam
bugün ortalığı toplayacağız dün saat gece 1' e kadar odamı değiştirdim 1 sene değiştirmedim ya rahat edemedim ben öyle aynı oturmayı sevmiyorum ya değiştircem illa dedim annemgilin eline sandıktan çıkarıp fotograf yığdım kendim odamı değiştirdim ama belim kopuyoo zaten küçük bişeyim
bugün odamın kalan yerlerini halledicem ortalıgı toplıycaz güzelce ve süpürüp yerleri silip toz alıp keyf kayfemizi içicez ana-kız ohhhh
sonra akşam kişisel bakımım ve yarında gezmeye gidicez annemle epeydir görmediğimiz manevi halamaa
askitom alemsin yayaw benim anam 1 sokak otede oturuyor sizin kadar gorusmuyoruz yine de agliyo anasini gorunce
bu arada ellerine saglik yaptiklarin muhtesemdiama tariflerini de isterim bi ara
Ne yapim azim ya biraz fazla duygusalız galiba bide 14 yasında kız kardeşim var o bana çok düşkün gitmeye bi saat kala gözleri dolmaya başlıyoseinin anan iyi bşey demiyo bacım bizim aramızda 2 buçuk saat var aynı şehirde olmamıza ragmen bi gün gecikiyim hemen trip atar küser
Afiyet olsun azim hepsinin tarifini yazıcam bide bi ara istersen daha önce yapıp resimlediyim mamalarıda paylaşıyım
selam herkese/nasilsiniz/zuli bu gun ruyamda seni gordum
hosgeldin cinisbebeler nasil hadi ya beni mi gordun nasil gordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?