En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
bugün baya yorulmuşum bacaklarımı hissetmiyorum

bugün yapılan işler:

yatak odamı dip köşe temizledim,yatağı çektim altını süpürdüm sildim,komidinlerin altlarını süpürdüm sildim birde beşiğin altını tabii.halılarını silkeledim havalandırdım,cam kenarlarını sildim...

solunun perdelerini yıkadım,camlarını sildim,bide dekor değişikliği yaptım

çocuk odasını topladım havalandırdım,yarın dip köşe süpürüp silmeyi düşünüyorum...

mutfağı topladım,bulaşk mak. boşlattım,tekrar bulaşık yerleştirdim,ocağı cifledim ovdum,

banyo,wc yıkadım,dün yıkayıp kurutttuğum kanepe örtüme benım sıpa daha sermeden üstüne işemiş onu tekrar yıkadım tabiki çişli donlarla birlikde çişe alışıyoz da azcık

sonraaa oğluşumu parka götürdüm onun peşinden koştumm,birazda çarşıda gezdiiikk ay çok yorulmuşum yaaaa

ellerine saglik eliancimdigerlerinden cok en son yazdigin yormustur kesin seni

Son düzenleme:
oyle valla eliancim ayari bozuldu bebelerin
3 gun falan kalicaklar canimbu daha aklima gelenler diger gunler neler yaparim bilmem
benim heruf de oyle bi ampulu 1 hafta takmaz en son ben cikar takarim o kadar tembel yani

aayy bide 3 günnn allah yardımcın olsun canım,ya yatılı misafir zor canım ya...

ellerine saglik eliancimdigerlerinden cok en son yazdigin yormustur kesin seni

evet canım ayynenn öldüm yaa çook hareketli hiç yerinde durmuyo bide futbol meraklısı top peşinde koşuyo,allahtan bi kaç abi vardıda parkta beraber oynadılar..

korkmuyomusun gece uyurken vuslatim:18::18:apartmanda mi oturuyosunuz canim:26:

ay kızlaaarrr bende yalnızım yaaa koçişe büyük oğlum yok dün gittiler yarın gelicekler,,,noolmuş bu topiğe kızlar tüm yalnızz

herufleri sutlamak iyi geldi bu aksam bize
benim heruf abartti sanki bi arayim da kulagini cekeyim sununarkadasi geldi sehir disindan oraya gitti bizimki

herufleri sutlamak iyi geldi bu aksam bize
benim heruf abartti sanki bi arayim da kulagini cekeyim sununarkadasi geldi sehir disindan oraya gitti bizimki

yaşasın özgürlüüükk

çeek tabi azerincimm boş bırakmaya gelmez bunlarıı anacım

benim herif anasının yanına gitti yapılcak işleri varmış köyde..haftayada beraber gidecez hiç gitmeyesin var amaa

benim heruf de bizi koye goturcek sonra donucek 1 hafta nasil gecer bilmem artikAllahtan gorumcemler eltim falan var oyalaniyoruz

korkmuyomusun gece uyurken vuslatim:18::18:apartmanda mi oturuyosunuz canim:26:

Yok azim korkmuyorum, ben kızımla yalnız oturdum 1 sene alışkınımHtta gece korku filmi bile izliyordum tek başına
Ama bir kere izlerken elektrik kesildi bayağı bir tırsmıştım:18:

Bizimkiler de köye gittilerBüyük kızım ve miniğim 3 kız takılıyoruz

3 kiz mi sende deli cesareti var vuslatim ben gece tirsarim ya:18::18::18:
Eve gelince döv azimBu ara da biraz ayrı kaldım cadımı uyuttum yine geldim
dovecem zatenbiliyo o beni kesin tirsmistir simdi 10 dakikaya damlar

1 ay mi senin oyalanacagin bisey yok mu peki kuzu
yahu hepsi iyi hos da kv izin vermiyo temizlik yapmaya yorulmayin siz diyo ama ben soyle bol suyla her yeri silmek parlatmak istiyorum o icimde kaliyo o yuzden kil oluyorum

bizim k.valideler ilçede kalıyorlar,köyde küçük bi evleri var işleri oldukça gidiyolar pek kalmazlar, benım annemler köyde kalıyor bende köyde doğdum büyüdüm orda sorun yok çok seviyorum köyümüü sorun başka canım anlarsın ya

bizimkide aksi canım benım kaynana aşırı titizdir kimsenin yaptığı işi beğenmez

öyle aman siz yapmayın yorulmayın gibi bi derdi de yoktur doğum için yanına gitmiş orda doğum yapmak için,gün sayıyorum ,bu bi temizlik çıkarı bildiğin bahar temizliği cammı silmedim sandalye tepelerinde,yerleimi silmedim sürünerek,hayret yinede zamanında doğum yaptım

aradim benim heruf mesgule attiya yolda geliyo ya da arkadaslarinin yaninda diye acmiyo2.se yaktim cirasini

amanıınnn kan çıkacak uleeeyyynnnn

oh valla:13: insan kafa dinliyo,evden iki kişi bile eksilse baya belli oluyo ya...

Son düzenleme:
3 kiz mi sende deli cesareti var vuslatim ben gece tirsarim ya:18::18::18:

dovecem zatenbiliyo o beni kesin tirsmistir simdi 10 dakikaya damlar

Hee 3 kız biri uyudu ama, kaldık 2
Gözünü korkutmuşsun demekBizim ki evlendiğimizden beri 1 kere arkadaşıyla buluştu o da asker arkadaşı gelmişti onu da sordu ben de git dedim

Son düzenleme:

Aynen :13:Bir de benim iki küçük bir ara da iken bayağı bir gürültülü ortam oluyor
Haliyle minik de uyuyamıyor gündüz, ben de aynen:95::95luyorum

amanin kv-ye bak sensimdi anladim canim isin zor
valla kan cikacak hala yok ortalikda soyle okkali bi mesaj mi atsam yoksa
Hee 3 kız biri uyudu ama, kaldık 2
Gözünü korkutmuşsun demekBizim ki evlendiğimizden beri 1 kere arkadaşıyla buluştu o da asker arkadaşı gelmişti onu da sordu ben de git dedim
uslu herufun hali baska oluyo
bizimki de disariya cikmaz bi su sehir disindaki arkadaslari geldiyinde gider onlarda yilda bir gelirlerama geldiklerinde de boyle tepemin tasi atar

Aynen :13:Bir de benim iki küçük bir ara da iken bayağı bir gürültülü ortam oluyor
Haliyle minik de uyuyamıyor gündüz, ben de aynen:95::95luyorum

iki tane küçük uuwwww benımki biri 8 yaşında biri 2 bucuk yaşında allahım sanarsın evde 10 çocuk var

uslu herif nasıl oluyo acaba hiç görmedim de

ha niye görmedim yahuuu kaynım war eltim yoğurt siyah dese evet öyle canım der

İyi yine azim yıl da bir birşey olmaz ufak bir cezayla halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…