En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
kolay gelsin ablacım :)
güle güle aşkla kullanın
tiner veya kolonyayla çıkar o yapışkanlar

Topik sayesinde hiç bir işimi aksatmiyorum 3gündür.. Yorgun olmama rağmen ha gayret diyorum baktım motivasyonum düşünüyor hemen giriyorum topiğe bir göz atiyorum sonra tam gaz devam

Neler yaptım
Nevresimleri değiştim
Yatağı topladım
Kızımın nevresimlerini çıkardım
Dosegini yastiklarini balkona attım havalanmasi için
Nevresimleri attım makineye
Çıktı astım
Balkon hep eski duvarkagidiydi yirtip oraya atmıştık onları kocaman çöp torbasina topladim
Balkonlari duzenledim yikadim
Bulasiklari yikadim
Beyaz eşyaları sildim
Çöpleri topladım
Çöp kovalarini çamaşır suyuyla deterjanla yikadim duruladim
Masa sandalyeleri sildim
Ocağı ovdum
Pencere önlerini sildim
Koltukları supurdum
Süpürge açtım
Oturma odasındaki yapış yapış yerleri 2-3 kova suyla yikadim
3 makine çamaşır katladim
Wc lavaboyu ovdum
Banyonun yerini çamaşır suyuyla sildim duruladim
Supurgeleri toz bezlerini yer bezini banyodaki kovaları deterjanla yikadim duruladim

Ve şu anda kızımı yedirdim uyutuyorum
2 ci makina çamaşır yikaniyor onu asicam
Ütü yapıcam
Yemek yapıcam
Haliyi makinayla yikicam
Yerleri silicem
Toz alicam
Kuaföre gidicem
Bunları akşama kadar yapmam gerek
Akşam da yemeklerimi hazirlicam

Bütün bunları kaç saate yaptın? Ben 6 da güne başlaıyorum öğlen oluyor daha hiç birşey yapmamış gibiyim sen nasıl yapıyorsun ya benimde bir kızım var 20 aylık sürekli işimi yarıda bırakıp onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum işim hiç bitmiyor ya bana yardım edin

Saol lovelicim
Seninde maşşalahn var hem çocuk hem iş allah yardımcın. Olsun
sizin verdiğiniz enerji sağolsun askcımmmmm

o uyanıkken toplama ve süpürmeyi yap o uyuyunca devam edersin

Toplama işini akşam o uyur uyumaz yapıyorum bulaşık felan hiç birşey kalmiyor. Süpürmek benim için büyük sorun ve çok zamanımı alıyor ben makineyi açıyorum o kapatıyor sürekli ilgi istiyor uyurkende süpüremiyorum o yüzdende iş hep yarım kalıyor.. Çocuklu olmanıza rağmen bu kadar işin içinden çıkmanıza hayranım ya

kolay gelsin ablacım :)
güle güle aşkla kullanın
tiner veya kolonyayla çıkar o yapışkanlar
tesekkur ederim dilvinimpek askla oturacak gibi degiliz duvar kagidini yeniledigimiziden beri kedi kopek gibiyiz
Topik sayesinde hiç bir işimi aksatmiyorum 3gündür.. Yorgun olmama rağmen ha gayret diyorum baktım motivasyonum düşünüyor hemen giriyorum topiğe bir göz atiyorum sonra tam gaz devam

canim 3 saatte yaptim bunlari ama canim cikti

supurgeden tutsun o da oyun gibi yapin,ne biliyim araba gibi yapin belki sever supurgeyi:26:

gel ablam gel seenn ben sana ellerimle porselen demlikte demlerim has trabzon çayi da

askitom nerelerdesin su temizlik yuzunden denk gelemiyoruzsu temizligin gozu ciksin
off offf o manzarayla da nasil giderdi simdi cay
her zaman katila bilirsin canim
korkma lovelim niye korkuyosun kardes kardes buyurler iste ne guzelhayirlisi olsun canim
evet islerimin buyuk kismi bitti ama ben de bittim yemin ederim bacaklarim tutmuyo

dun aksam neler yaptim saat 5den sonra
Kuaföre gittim ordan magazaya gittim
2 makina çamaşır yikandi onu astim
Ütü yaptim
Haliyi makinayla yikadim
Yerleri sildim
Toz aldim
Hali yikama makinesinin borularini falan yikadim
yemeklerimi yaptim
bu gun sadece havuc salatam,rulo pastam,coban salatam,patlican bber domates dolmam kaldi
yaninda da rutin temizlik
annem bu sabah kizimi is yerine goturdu artik rahat rahat yaparim islerimi

Yok yapamadım kızımı yıkadım bulaşıkları yıkadım , öğlen iki makine çamaşır yıkamıştım onlar kurumuş büktüm ütülenmesi gerekenleri ayırdım kızımı yatırdım salondaki oyuncaklarını topladım balkonu topladım ütü için enerjim kalmadı

olsun bu gun yaparsin sen de skma canini
bu gunku islerin neler peki:26:yani ufuktaki islerin

Sabah kalkar kalkmaz banyoyu tuvaleti yıkadım
Odamı toparladım
Yurt dışından ailem gelecek bu akşam veya yarın öğlen onlar için hazırlık yapacak eğer yarın öğlen gelirlerse tatlımı zeytınyağlıları bugünden yapacam eğer akşama gelirlerse sadece yemekle ilgilenirim
Yatakları ayarlicam
Buzdolabını boşaltık yerleştirecem
Kızımın odasını düzenlicem dolabının içini nevresimlerini değiştirecem
Ütü yapacam
Akşama doğru evi süpürdüm silerim toz alırım
Şimdilik bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…