En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
azerinnnnnn hayırlı uğurlu olsun bebeğin....sağlıkla doğurr inşallah
Teşekkür ederim corniALLAH im size de nasip etsin inşallah
Amin teşekkür ederim safomher zaman beklerim bidenemniye hamarat değilsin kız

Çooook teşekkür ederim tubim Allah razi olsun
Yok erken gidicem doktora az daha büyüsün tam kalp atışını duya bileyim çok da erken gidersem duyamam diye korkuyorum bu sefer de:18:

Azimmm hamişmisin teyze oluyoruz demek çok sevindim allah tamamını erdirsin saglıkla alırsın inşallah bebişini kucagına
Dikkat et kendine bundan sonra agır iş falan yapmayasın

azerinnncimmmm çok şaşırdım görünce 2.ciyi istediğini bilmiyordum...ama çok da sevindim.....hayırlı uğurlu olsun bebeğinnnnn....ayyy çok sevindim ya mart annesi mi olacaksın şimdi

Bu aralar biraz halsizim cnm istemiyor, yoksa sorma pek hamaratım cnm

iyi aksamlar canlar ben geldimayiptir soylemesi kisa bi tatil yaptim dondum
daha 2 saat oldu geleli kizimi rahatladim uyuttum geldimyol baya yordu beni icim disima cikti

azerincim sen de hamilesin ayyyyyyyyy çok sevindim mart annesisin sendeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnn canım allah tamamına erdirsin ilk çocuklarımız da yaşıt ay farkı var sadece

azerinnncimmmm çok şaşırdım görünce 2.ciyi istediğini bilmiyordum...ama çok da sevindim.....hayırlı uğurlu olsun bebeğinnnnn....ayyy çok sevindim ya mart annesi mi olacaksın şimdi
tesekkur ederim bebegimkiz sen 3 aylik hamilemisinALLAH beni ne etmeye doguracan bu gun sabah daha simdi ogreniyorum hamile oldugunuben de seni tebrik ederim canimkucagina aldigin gunleri gostersin Allah im sana
Bu aralar biraz halsizim cnm istemiyor, yoksa sorma pek hamaratım cnm
gecmis olsun safo :26:dikkat et kendine
Ayyy azim seni görünce cnm çekti walla seneye rabbim nasip ederse bizde istiyoruz beraber büyütrz bebişleri
kiz hani eylulde basliyodunuz calismalara
Azerinn hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
tesekkur ederim defnecim
azerincim sen de hamilesin ayyyyyyyyy çok sevindim mart annesisin sendeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnn canım allah tamamına erdirsin ilk çocuklarımız da yaşıt ay farkı var sadece

cok tesekkurler lovelimseni yalniz birakmadim hemencecik yetistim sana

Son düzenleme:
tesekkur ederim bebegimkiz sen 3 aylik hamilemisinALLAH beni ne etmeye doguracan bu gun sabah daha simdi ogreniyorum hamile oldugunuben de seni tebrik ederim canimkucagina aldigin gunleri gostersin Allah im sana

Amin canım benim hepimize inşallahhh

ee hamile olduğumdan beri ev işi yapmıyorum yazamıyorum da buraya sunu yaptım bunu yaptım diye...buraya yazacağım tek cümle evimi b.k götürüyo olur çünkü

şaka bi yana zor geçiyo canım...bulantı kusma falan fistan....o yüzden pek tadım yokkk inşallah rahat bi hamilelik dönemi gecirirsin

iyi yaptın canımmmmmmmmmmmm

Eylülde herufun memleketinde elazıgdayız azim
Orda yapamam çocuk falan kaynanam çocuk burda oldu burda kalın deyiverir mazallah
Dönüşte inşallah sen dogurursun ben hamiş kalırım anca

:119::119::119::119::124::124::124::124::124:hemsom coooook sevindim.loweli sende hamissin.ikiniZIde tebrik ederim.saglikla kucaginiza alin...gecen sene ben yazisdim mart annelerinde.simdi siZ.artik faLa yormuyun kendinizi

hayırlı olsun azeriin :)

topicte bi tanıttım kendimi yazmadım bi daha , ama hep takipteyim , senin hamile olduğunu görünce de çok sevindimmm :) Allah hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsiiiiiiiiiin

lan noluyor burda
herkes ayarladı mı hamileliğine ne ben napam ya eksik kalmamam lazım bende bebe istiyrem
ama benim hamileliğim berbat geçiyi

şaka bir yana hamile arkadaşlarımın hayırlısı ile sağlıkla bebişlerini kucağına almalarını rabbimden niyaz ederim

inşallah Rabbime kul rasulüne ümmet ana babalarına hayırlı evlat olurlar inşallah
öptüm hepinizi...

mide bulantisi cok zor canim ya Allah yardimcin olsun:26::26::26:
benim de kizimda cok fena ide bulantilarim vardi hamilelik bana zindan olmustu
ALLAH a sukur daha mide bulantilarim yok olmaz umarim:26:
Eylülde herufun memleketinde elazıgdayız azim
Orda yapamam çocuk falan kaynanam çocuk burda oldu burda kalın deyiverir mazallah
Dönüşte inşallah sen dogurursun ben hamiş kalırım anca
bak dogru bu dermi der
:119::119::119::119::124::124::124::124::124:hemsom coooook sevindim.loweli sende hamissin.ikiniZIde tebrik ederim.saglikla kucaginiza alin...gecen sene ben yazisdim mart annelerinde.simdi siZ.artik faLa yormuyun kendinizi
tesekkur ederim hemsomacaip sabirsizlaniyorum

hayırlı olsun azeriin :)

topicte bi tanıttım kendimi yazmadım bi daha , ama hep takipteyim , senin hamile olduğunu görünce de çok sevindimmm :) Allah hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsiiiiiiiiiin
tesekkur ederim canim guzel dileklerin icinAllahim her kese nasip etsin insallah
Amin cok tesekkur ederim kuzu
hadi sen de cabik ol bekliyoruz

Son düzenleme:
loveliiim
bi soru istahin nasil:26:
benim hic yok zar zor yiyorum
bu gun kalsium cetveli yaptim kendime gun icinde 1000 mg kalsium almam gerek
310unu aldim peynirle ve cevizleoglen 1 kase yogurt yersem 330 daha alirimhaslanmis ispanak ve gece uyurken 1 bardak sutle gunu kapatirim
sen nasil yapiyosun peki:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…