- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #15.761
Teşekkür ederim corniazerinnnnnn hayırlı uğurlu olsun bebeğin....sağlıkla doğurr inşallah
Amin teşekkür ederim safomSaol balim elh yapabildim bir seyler , bu ara pek halim yok ondan gozum korktu. Masallah topigine bayildim ben de istirak etmek isterim ama pek hamarat degilim bu aralaroy masallah bebislenmissin hayirli ozlsun cnm Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglicakla
AZİMMMMMMMMMMM
hayırlı olsun kuzummmmmmmmmmm
çooook sevindimmm
aman gözünü seviim tatlım geçen hamileliğin gibi 10. haftaya kadar bekleip gitmemezlik etme.
zamanında kalp atışını duyup bebişini görürsün inşallahh
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin
Azimmm hamişmisin teyze oluyoruz demekçok sevindim allah tamamını erdirsin saglıkla alırsın inşallah bebişini kucagına
Dikkat et kendine bundan sonra agır iş falan yapmayasın
Teşekkür ederim corniALLAH im size de nasip etsin inşallah
Amin teşekkür ederim safomher zaman beklerim bidenem niye hamarat değilsin kız
Çooook teşekkür ederim tubim Allah razi olsun
Yok erken gidicem doktora az daha büyüsün tam kalp atışını duya bileyim çok da erken gidersem duyamam diye korkuyorum bu sefer de:18:
He ya teyze oluyosunuz askitomdarısı başınıza artikin çabuk olun da benim bebe yalnız kalmasın
iyi aksamlar canlar ben geldimayiptir soylemesi kisa bi tatil yaptim dondum
daha 2 saat oldu geleli kizimi rahatladim uyuttum geldimyol baya yordu beni icim disima cikti
tesekkur ederim bebegimazerinnncimmmm çok şaşırdım görünce 2.ciyi istediğini bilmiyordum...ama çok da sevindim.....hayırlı uğurlu olsun bebeğinnnnn....ayyy çok sevindim yamart annesi mi olacaksın şimdi
gecmis olsun safo :26:dikkat et kendineBu aralar biraz halsizim cnm istemiyor, yoksa sorma pek hamaratım cnm
kiz hani eylulde basliyodunuz calismalaraAyyy azim seni görünce cnm çekti walla seneye rabbim nasip ederse bizde istiyoruz beraber büyütrz bebişleri
tesekkur ederim defnecimAzerinn hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
azerincim sen de hamilesin ayyyyyyyyy çok sevindim mart annesisin sendeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnn canım allah tamamına erdirsin ilk çocuklarımız da yaşıt ay farkı var sadece
tesekkur ederim bebegimkiz sen 3 aylik hamilemisin ALLAH beni ne etmeye doguracan bu gun sabah daha simdi ogreniyorum hamile oldugunu ben de seni tebrik ederim canim kucagina aldigin gunleri gostersin Allah im sana
tesekkur ederim bebegimkiz sen 3 aylik hamilemisin ALLAH beni ne etmeye doguracan bu gun sabah daha simdi ogreniyorum hamile oldugunu ben de seni tebrik ederim canim kucagina aldigin gunleri gostersin Allah im sana
gecmis olsun safo :26:dikkat et kendine
kiz hani eylulde basliyodunuz calismalara
tesekkur ederim defnecim
cok tesekkurler lovelimseni yalniz birakmadim hemencecik yetistim sana
gecmis olsun safo :26:dikkat et kendine
kiz hani eylulde basliyodunuz calismalara
tesekkur ederim defnecim
cok tesekkurler lovelimseni yalniz birakmadim hemencecik yetistim sana
evet canim hamileyimbu sabah test yaptim kipkirmizi iki cizgi cikti
ay nasil sevindim anlatamamAllahim bu guzel ayda beni sevindirdi insallah isteyen her kesi sevindirir
tatil boyu erik pestili yedim durdum acaip de basim donuyodu
ama cok fazla uykum geliyor su an uyumamak icin kendimi zor tutuyorum
mide bulantisi cok zor canim ya Allah yardimcin olsun:26::26::26:Amin canım benim hepimize inşallahhh
ee hamile olduğumdan beri ev işi yapmıyorum yazamıyorum da buraya sunu yaptım bunu yaptım diye...buraya yazacağım tek cümle evimi b.k götürüyo olur çünkü
şaka bi yana zor geçiyo canım...bulantı kusma falan fistan....o yüzden pek tadım yokkkinşallah rahat bi hamilelik dönemi gecirirsin
Eylülde herufun memleketinde elazıgdayız azim
Orda yapamam çocuk falan kaynanam çocuk burda oldu burda kalın deyiverir mazallah
Dönüşte inşallah sen dogurursun ben hamiş kalırım anca
tesekkur ederim hemsom:119::119::119::119::124::124::124::124::124: hemsom coooook sevindim.loweli sende hamissin.ikiniZIde tebrik ederim.saglikla kucaginiza alin...gecen sene ben yazisdim mart annelerinde.simdi siZ.artik faLa yormuyun kendinizi
tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin
hayırlı olsun azeriin :)
topicte bi tanıttım kendimi yazmadım bi daha , ama hep takipteyim , senin hamile olduğunu görünce de çok sevindimmm :) Allah hayırla bebeğini kucağına almayı nasip etsiiiiiiiiiin
Amin cok tesekkur ederim kuzulan noluyor burda
herkes ayarladı mı hamileliğine ne ben napam ya eksik kalmamam lazım bende bebe istiyrem
ama benim hamileliğim berbat geçiyi
şaka bir yana hamile arkadaşlarımın hayırlısı ile sağlıkla bebişlerini kucağına almalarını rabbimden niyaz ederim
inşallah Rabbime kul rasulüne ümmet ana babalarına hayırlı evlat olurlar inşallah
öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?