En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
mide bulantisi cok zor canim ya Allah yardimcin olsun:26::26::26:
benim de kizimda cok fena ide bulantilarim vardi hamilelik bana zindan olmustu
ALLAH a sukur daha mide bulantilarim yok olmaz umarim:26:

İnşallah hiç başlamaz rahat bi hamilelik geçirirsin......benim 6.haftada başladı hala da devamm

6 hafta mi o zaman ihtimal var amanin:18::18:
bu arada kalp atislari icin ne zaman doktora gittin canim:26:cinsiyeti belli mi

yok yok senin bulantın olmayacakiyi düşün iyi olsun,cok rahat geçecek kiii

cinsiyet henüz belli değil canım.12.haftadayız iste.bi hafta sonra ikili test için gidicez Dr.a...belki cinsiyetle ilgili de bir şey söyler

hamileliğimi öğrendiğim de 4+1 di..... 4+3 de keseyi gördük...ama vajinal ultrasonla.....6+6 da kalp atışlarını duydukkk

7.haftaya girdiğinde git kesin duyarsın Allahın izniyle

tesekkur ederim canimevet ben de 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum:26:insallah duyarim cok korkuyorum ya duyamazsam diye

insallahtesekkur ederim canim
e sana da sorayim o zaman kalsiyumu nasil aliyosun:26:

daha yeni yeni başladım diyebilirim...az önce kaan Kocatepe nin videosunu izledim....o da dr umun dediklerini söyledi.ilk 3 ay zorlama kendini bebeğime bi şey olur mu yeteli beslenemiyomuyum gibi düşünceleri at gitsin dedi...onun ihtiyacı olan seyler zaten senin vücudunda var dedi.12.haftadan sonra ben seni zorlıcam zatend edi dr um

süt cok severim normalde ama hamile olduğumdan beri içemiyorum....bulantılarım hafiflesin içicem inşallah...peynir ve yoğurt yiyorum yiyorum ama süt içemediğim için....

kalsiyumu günde 2 bardak süt,her öğün bi süt ürünü yiyerek alabilirmişiz....onun dışında bide omega 3 var...onu da haftada 2 kere balık,haftada 2 kez ıspanak ya da semizotu ve günde 2 ceviz karsılıyomus ihtiyacımız olanı.ama bunlar 3 ayda baslanıyo...balık yiyemiyosan balık yagı falan veriyo dr. ben daha başlamadım balık yemeye falan....midem bi geciyo gibi tam geçti diyorum tekrar baslıyo....inş geçer de bundan sonra yiyebilirim

o yüzden canını sıkma ve sadece kendine göre ye....bu aylarda kilo almamak da önemli...kendini ayakta tutacak kadar ye yeter dedi benim doktorum....

ay uykumu alamadım gece sürekli kabuslar gördüm
ay her rüyamda köpek kovalıyo beni ya bıktım walla
onun için başım ağrıyo birass
sen nasılsın asıl hamişlerin güzeli:))

kilo sorun degil Allaha sukur kilo almiyorum ben kizimda da kilo almadim ama kizim 3200 gr dogdu
genetik sanirim babama cekmisim
kalsium olarak ben de bu gunden itibaren iki dilim peynir 2 ceviz yogurt ispanak sut falan yemeye basladim
balik yagi iyi fikir doktora gidince soyliyim de balik yagi yazsin bana

ben hamile olmadan önce haftada bir balık yiyodum şimdi ıykkk diyorum....kilo verdim zaten....inşallah düzelrim bundan sonra canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…