En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Gunaydin kizlar
kusura bakmayin dun hic ilglenemedim sizle
moralim acaip bozuldu
doktora gittim dun lekelenmem vardi
megerse kesede acik varmis dusuk riskim var yani
tedaviye basladim dun
igneler haplar serumlar falan

[azerincim ilaçlarla durur canım sen üzme kendini yat dinlen yakınların gelsin kızınla ilgilensinler canım

Gunaydin kizlar
kusura bakmayin dun hic ilglenemedim sizle
moralim acaip bozuldu
doktora gittim dun lekelenmem vardi
megerse kesede acik varmis dusuk riskim var yani
tedaviye basladim dun
igneler haplar serumlar falan

Azerinciğim gecmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen iyi düşün iyi olsun
Sen bebeğini sıkıca sar o seni bırakmaz merak etme ona onu ne kadar istediğini anlat seni anlar ve birakmaz Allah'ın izni ile

Aaaaa gecmis olsun canim :-( cok üzüldüm simdi bak. Sen kendini cok yorma, hatta gerekiyorsa bütün gün yat:-( rabbim san acil sifa versin :-*

Ayyy canım yaa cok geçmiş olsun cok üzüldüm cok dikkat et kendine canım sürekli yatarak atlatabilirsin bu süreci

Azim çok üzüldüm canım benim moralini bozma allahın izniyle bişey olmaz sakın yorma kendini mümkün olduğunca yerinden kalkma dualarım seninle

azerincim geşmiş olsun moralini yüksek tut sakın moralini bozma unutma sen iyi
olursan bebekte iyi olur sürekli yat sakın yorma Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin dualarımız seninle

[azerincim ilaçlarla durur canım sen üzme kendini yat dinlen yakınların gelsin kızınla ilgilensinler canım

Azerinciğim gecmiş olsun kendine dikkat et bol bol dinlen iyi düşün iyi olsun
Sen bebeğini sıkıca sar o seni bırakmaz merak etme ona onu ne kadar istediğini anlat seni anlar ve birakmaz Allah'ın izni ile
kizlar hepinize cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin
yatip dinlenmem gerek ama malesef hic firsatim yok
yardim edecek kimsem yok
annem calisiyo aksamlari kizimi 2 saat parka goture biliyor ancak
akrabalarim desen varliklariyla yokluklari bilinmiyo
esim desen en fenasi ictigi bi bardagi alip kenara koymaz
aksine sigarami getir telefonumu getir diye emirler verir
butun gunu kanepede tv izliyo ben de yatak odasinda yalniz skiliyorum hem de kizim uzanmaya izin vermiyo habire atlayip dusuyo tepemde
ev isine yardimci olacak kimsem yok
yapmasam da olmuyo
bulasik yikamasam nede yemek yicez
camasir yikamasam ne giyicez
yemek yapmasam ne yicez
toz almasam oglenleri hemsire geliyo
gun icinde herhalde 2 saat falan ya uzaniyorum ya uzanmiyorum
stres desen diz boyu
dun patladim sonunda esime biraz yardimci olsan diye
hic olmazsa cocuga baksan diye ama nerdeeee
her yer oyuncak onu topla burayi temizle surayi topla derken yine ayni seyler

Canım çok geçmiş olsun inşallah bu kötü günleri geride bırakır sağlıkla bebişini kuçağına alırsın allah yardımçın olsun

Eşinde kk den dayak yiyecek sonuda

Bari yardım etmiyor yardımçı tutusun ozaman

Amin cok tesekkur ederim canim
yardimci bulmak biraz zor burda
kac kez aradik sorduk benim sansima bulduklarimizin bi sure sonra kocasi kardesi calismasina izin vermiyo

bacım çok geçmiş olsun ya,bence evde yemek falan yapma aç kalınca belki anlarlar

herkese günaydın
bende tatildeydim eimize geldik çok şükür
sabah yatak odasını temizledim,2 posta çamaşır attım
birazdan yerleri silcem,çoooooook işim var

azerincim geçmişi okumadım hamile misin cnm
hayırlı olsun
bi de hastaymışsın galiba çok geçmiş olsun

dikkat et kendine

Valla ben sana bişiy söyliyim mi . Ne ev işi ne koca hiç biri umrumda olmaz yatardım. Ne kasıyon bu kadar kendini. Bebek gerçekten istiyorsan kılını bile kıpırdatma. Yoksa sen üzülürsün. Kocanada ağrım var de geç. Hayat müşterek valla. Oda tutcak bi ucundan. Hiç de stres yapma. Bırak evi birazda bok götürsün. Çocuğun kendinin karnını doyur yeter. Bırak çocukta dağıtsın oyuncakları oynasın. Yinede sen bilirsin.

Canim sen yinede kendi ve bebisin sagligi icin dinlenmelisin.ayrica esinin yaptigida cok ayip. Madem bi karar verip yola ciktiniz o yolu beraber yürümeniz lazim bence.....

canım benim kızlara katılıyorum evi bok götürsün boşver hiçbirşey senden bebeğinden değerli değill annen gelirken yemek yapsa sen en azından bu zor dönemi atlatsan eşin de bir zahmet yardım etsin aynen söyle bebeğe bişey olursa onu sorumlu tutacağını sen can taşıyorsun ve sıkıntılı bir dönem kızını doyur gerisini boşver dün temizlik yaptım belim çok ağırdı karnım da ağırdı kızdım kendime ne gereği var hele ilk üç ayım geçsin hayırlısıyla yaparsın yavaş yavaş

Janııııım çok sevindim inanYuppi teyze oluyoruzGüzel haberi aus dan aldım ve inan ben hamileymişim gibi sevindim.allah güzel bir hamilelik geçirmeyi ,sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsınumarım herşey yolundadır.dualarım seninle arkadaşım.öpüyorum seni

Canım benim gercekten zor bir dönemden geçiyorsun. Eşininde bu donemde sana yardımcı olması lazım sen simdi işi gücü bir kenara bırak bide kızın var onunda simdi tam ilgilenme donemi bir tek onun ihtiyaclarını yap. geri kalanını da esin düşünü artık. Bende ilk hamileliğim de kanamam olmuştu 1 ay yattım sağolsun kaynanam akmıştı bana da senin yok mu kayınvaliden görümcen gibi kimse en azında gelip gunluk işlerinde ilgilenseler o bile yeter kadının işi gercekten cok zor erkeğe bişey olsa düşünmez ki evi işiymiş yemek miş çocukmuş olan yine hep kadınlara oluyo malesef......

bacım çok geçmiş olsun ya,bence evde yemek falan yapma aç kalınca belki anlarlar

azerncim
geçmişi okudum
cnm çoooook geçmiş olsun
ne olur kendiini yorma,dikkat et kendine

Canim sen yinede kendi ve bebisin sagligi icin dinlenmelisin.ayrica esinin yaptigida cok ayip. Madem bi karar verip yola ciktiniz o yolu beraber yürümeniz lazim bence.....

simdi kizlar esim tembel falan ama bi yanlisligi duzeltiyim
hayatta neden burasi toz olmus,neden surayi silmiyosun falan demez
bu gun yemek yok desem ona da tamam der
aksine is yapma diyo
1 haftadir ayni seyleri giyiyo utu yapamiyorum diye
ama ben ev isini onun icin yapmiyorum ki
sonucta hamileyim kahvaltilikla karnimi nasil doyurayim
evde cocuk var nasil wc lavaboyu temizlemiyim olmuyor iste
kv gorumcemle ayni sehirde degiliz
tek derdim kizim cok yaramaz dinlenmeme izin vermiyo esimde kizim konusunda yardimci olmuyor
simdi bakalim ikna ede bilirsem doktora gidene kadar annemlerde kalalim diyorum

canim cok tesekkur ederim
ama erken sevindim galiba dusuk riskim var
ya ondan da korkmuyorum da kalbini duyamazsam diye odum kopuyo

Ah azi ah toton rahat durmuyor ki senin. . Ozaman yavas yavas yap ev islerini olurmu

canim cok tesekkur ederim
ama erken sevindim galiba dusuk riskim var
ya ondan da korkmuyorum da kalbini duyamazsam diye odum kopuyo

Gönlünü ferah tut canım.Bazen bazı şeyler bizim dışımızda engel olamayacağımız şekilde gelişebiliyor.Allah eğer bu karnındaki bebeğe bir ömür yazdıysa devamı gelecektir sağlıkla kucağına alacaksındır.ama diğer türlüsüde yine onun takdiri olacaktır.sanırım herşeyin hayırlısını dilemekten başka yapacak birşey yok arkadaşım.seni çok iyi anlıyorum benzer şeyler defalarca yaşadığım için.dualarım tüm kalbimle seninle canım.

ooo ben iki gün girmedim neler olmuş yaaa

geçmiş olsun azim geçer inşallah kendini yormadan yapmaya çalış

senin herif kuyumcu değilmiydi haftada bi kere kadın gelse dip köşe yalayıp yutsa miss gibi etse evi en azından bu günler geçene kadar herifde acık keseyi açsın şekerimmm

Kiz hemsom noldu iyimisin simdi.Allahin izni ile hic bir olmuycak.bebegin saglikla dogucak insallah.uzme kendini lutfen.offff aklim sende kaldi bak.keske yakin olsaydik ben yardim ederdim sana canim yaaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…